Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 82 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
А мойта е учител и като си изкажеш мнението казва: "добре седни..." и се спира преди да постави оценка,явно тогава се сеща  Mr. Green

Laughing Laughing
Големият ми син, като тръгна на училище, редовно ми викаше "госпожо"  Laughing  много се беше вживял в ученическата си роля, милия.  Laughing

# 91
Снощи настанявам зверовете по леглата и на излизане казвам: Да не чувам звукане повече!
В превод звук, смях и говорене:ooooh:

# 92
  • Варна
По повод сбърканите думи - една моя изцепка от по-буйните ми години. След купон отивам сутринта на работа, пием с кафето с колегите преди да е почнала лудницата. При което аз вдигам чашата с кафе и казвам "Наздраве"  #Crazy #Crazy #Crazy

# 93
Майка ми, от вчера. (все пак и тя е домакиня, да я изтипосам  Twisted Evil )
Водиме детето редовно при един много добър педиатър. Той много харесва малката и редовно даже ни отказва да платим, демек знаеме се Wink . Майка вчера ще води детето, защото кашля. Доктора преглежда малката, говорят си черпят се с бонбнони, и преди майка да излезе, доки казва "Много поздрави на родителите ", при което майка се позачудила, и изтърсила "Мерси, ама те умряха", доки се ококорил, майка си помислила, че той праща на нейните родители поздрави. Та бая са се посмяли  hahaha

# 94
 Joy Joy Joy Това последното ме докара до сълзи от смях.
Добра поредица последва след моето "плюй",много сте забавни,учителки hahaha

# 95
  • София
Аз съм толкова изтрещяла, че редовно си забравям изцепките, но от два дни съм влязла в такава серия, че...
Вчера след като изчистих с прахосмукачката прилежно я подредих в банята до кофата с мопа. Нещо не ми стоеше естествено и ми трябваха около 2 - 3 минути (през които въртях кофата и прахосмукачката в опит да ги наместя по-добре) да се усетя какво точно не е наред в картинката.
По-късно същия ден извадих дрехите от сушилнята, сложих ги в пералната и пак ги изпрах  Embarassed
Днес сутринта налях вода за чай в термоканата и веднага след това, без въобще да я включвам, си "попарих" пакетчето в чашата. Срам ме е да си призная колко време ми трябваше за да разбера защо нито меда се разтваря, нито чая пуска цвят. Междувременно бях заложила кофата за пода да се пълни в банята, но случката с чая така ме разконцентрира, че тотално забравих за кофата, а когато 5 минути по-късно отчетох звука от течащата вода просто си казах "А, кофата се пълни" и продължих да правя нещо друго. След няколко секунди се усетих все пак.
Май имам нужда от почивка  Mr. Green

# 96
Таря, спокойно така ще е само още 20- 30-на годинки, после му викат по друг начин Joy

# 97
Случката ми от вчера:

Прибирам се от аеробика и първото нещо, коетоси правя е 1л айран в каната.
В този момен се звъни , отварям комшийката ми подава една 2л бутилка с прясно мляко/домашно/ и ми казва да го сваря.
Ок, взимам млековара сипвам течноста от каната и слагам на котлона. До като чакам да заври млякото си клепам маска на косата/домашна рецепта/, така сядам и взимам чаша да си сипя айран и какво виждам #Crazy, айран няма, бутилката с прясното мляко пълна...
и всичко отначало....

# 98
  • София
Чисто физически нищо не съм сторила. Но днес гледам как са ни напълнили пощенската кутия с рекламни брошури и ядосано си мисля - ей, аман от спам.  Embarassed

# 99
  • гр. София
Здравейте, да се включа и аз. И двете ми деца не са много по яденето и все се налага да ги подсещам да лапнат поредната лъжица, затова един ден, когато синът ми си  миеше ръцете, за да седне да обядва и в същото време приказваше, аз вместо да кажа "хайде, мий се" казах "стига си бърборил, яж".

# 100
Чисто физически нищо не съм сторила. Но днес гледам как са ни напълнили пощенската кутия с рекламни брошури и ядосано си мисля - ей, аман от спам.  Embarassed

Че то си е СПАМ  Mr. Green Във фирмата имахме колеги, които разхвърляха брошури и единия ми казваше "отивам да спамя в еди кой си квартал"  Mr. Green

# 101
аз си мисля нещо и тръгвам към календара за някаква дата,но след секунди се усещам че стоя пред огледалото и не знам какво всъщност правя там Embarassed Embarassed Embarassed

# 102
По-късно същия ден извадих дрехите от сушилнята, сложих ги в пералната и пак ги изпрах  Embarassed
И аз съм го правила този номер  Mr. Green Ама поне със сигурност сме ги изпрали  Peace
От онзи ден - тръгнала съм да метна дрехите на малкия за пране и да изхвърля памперса. Мятам памперса /надлежно опакован в наилоново пликче, да се избегнат неприятните миризми/ и тръгвам да слагам дрехите в пералнята и нещо си мисляяяяяяяяяяяяя... Добре, че в последния момент се осъзнах, че се опитвам да изхвърля дрехите в кошчето и не бях пуснала пералнята  Tired

# 103
  • София
Не е истина! Толкова глупости за такова кратко време никога не съм правила.
За финал (надявам се) на деня си отмерих вода за уста в капачката и я гаврътнах като шотче  Shocked Поне алкохол да имаше в нея, че да не съм капо, ама нямаааааааа..............

# 104
 Joy Жабуркай се с джин - много е полезен!

Аз пък пропуснах да споделя последния си проблясък Rolling Eyes Поръчва ми свекървата да и направя визитки. Аз като една примерна снаха -глася, струвам, че картинки слагам .... бе, чудо и приказ с две думи. И така правя аз 200 броя, връчвам и ги, тя ги харесва, мъж ми ги харесва, всички са доволни. Тук искам да почертая, че изтрещяването не е само мое, защото на никой от гореизброените личности не му прави впечатление, че телефона написан с дебели черни цифри не е на госпожата, а на госпидин съна й...Това го разбрахме чак като взеха да му звънят разни пациенти Crazy

Общи условия

Активация на акаунт