Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 232
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 125
Уважаема Juda, въпросът не беше как се процедира най-правилно при подобен случай, а:

За какво провеждат разговори лекарите помежду си, за какво живо бебе, което ще мре, от какво се опасяват, като бебето трябва да е родено мъртво и по време на тези разговори да го няма?

Аз не питам за грешките на министъра, нито за тези на прокурорите, а искам да разбера за какво точно са си говорили лекарите.

# 1 126
Това, кой какво си бил говорил, можете да си го разискате по клюкарски, не пречи. То не доказва нищо, освен че някой нещо е говорил.
Темата тук е "Бебето от ГО е родено мъртво"- сиреч пита се дали е така или не е така. Това само с цитати от разговори няма как да се установи в някакъв клюкарник. Аз даже разговора не съм чула, затова казвам "цитати".
Иначе да се бистрят клюки- може, не е забранено.
Имаше подобни интерпретации и разисквания достатъчно, който се интересува- да прочете и старата тема.

Когато пиша пост обикновено не отговарям на конкретен потребител само, освен ако не се обърна изрично към него.

Би анд Си, няма да го разбереш тук, няма от къде да го прослушаш разговора в оригинал.
Аз- също, затова и какво да обсъждам?
Снимка по преразказ от преживяно от трето лице?

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 16:55 от Judy

# 1 127
  • София
  За какво провеждат разговори лекарите помежду си, за какво живо бебе, което ще мре, от какво се опасяват, като бебето трябва да е родено мъртво и по време на тези разговори да го няма?

Не знам, и аз се чудя. Ако започне дело, и съдът това ще пита. И ще получи отговор, надявам се.

Във всеки случай един съдия ще иска да чуе тези записи в целостта им, с гласовете, интонациите и без многоточия и извадки. Защото в писмен вид е много лесно да изкараш нещо да звучи по точно обратния начин на казаното. Най-малкото и в самите публикации имаше несъответствия - един от разговорите беше уж с Кожухаров, а после се оказа, че не бил Кожухаров, ами била  Снежка някаква (точно - не компютри, а компоти). Някой говорил със Снежка, ама нямало запис от този разговор (пишеше изрично: от този разговор няма запис); после пък имало запис; финално един цял разговор (с инструкциите за биологичните отпадъци) не бил между двама лекари, ами между единия от тях и въпросната  Снежка... Е, в този вид съдът няма и да ги прочете тези разговори.

# 1 128
За мен  темите във форума и становището на ЕК по отношение на съдебната ни система са доста обезпокоителни.
Едни и същи неща се пишат от почти едни и същи хора или хора с подобни съдби, а на практика нищо не се променя.  Confused

# 1 129
Че, то още делото за бебето от Горна Оряховица не е стигнало до съда.
Като стигне, ще се безпокоим тогава за съдебната ни система относно дадената тема. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт