Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за консервираната риба тон в собствен сос?
Какво е мнението за консумацията на риба тон в собствен сос в контекста на диета?
Какви са мненията за чая от коприва и балсамов оцет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за консервираната риба тон в собствен сос?
Мненията за консервираната риба тон в собствен сос са различни. Някои хора я смятат за здравословна, докато други избягват да я консумират поради високото й съдържание на сол. Някои предлагат да се комбинира със зелена салата като здравословна опция, докато други трябва да внимават с приема й поради съдържанието на сол. От съществено значение е да се вземат предвид индивидуалните реакции и потенциалните ефекти върху тялото.
-
Какво е мнението за консумацията на риба тон в собствен сос в контекста на диета?
Мненията относно консумацията на риба тон в собствен сос в контекста на диета са разнообразни. Някои хора го смятат за здравословен вариант, съчетавайки го със зеленa салата, докато други избягват да го консумират поради високото му съдържание на сол. От съществено значение е да се вземе предвид индивидуалната реакция на тялото и да се наблюдава как влияе върху организма.
-
Какви са мненията за чая от коприва и балсамов оцет?
-
Какво мислите за загубата на 8 кг за 7 дни?
-
Каква може да бъде причината за увеличаване на обиколките след промяна на режимите?
Има едно сирене направено от извара (0.5% мазнни и 2 гр В на 100 грама) ,но струва 12$ килото и направо ми се отяжда.Веднъж си купих за опит,обаче имаше вкус на тебешир и затова не повторих. В новата версия на Дюки(която се отрича в нашия форум) той дава 600-800 грама млечни(при задържане 600).За теб лично не знам, аз винаги съм си следяла по мен нещата-за мен може да е валидно,за теб да не е . Според мен ти доста закъсня с влизането в 3-та.Вече можеше даже и да си в 4-та.
е мойта работа. През последните дни на януари имам дни, в които си позволям ( много рядко) толерирани храни - нещо като прелюдия към трета. Насочвам всичките усилия към плавна трета и задържане на резултата и опит отново да сваля обиколките си със спорт. Най-лошото при мен е заседналия начин на живот - никакво движение, лятото покрай плажа и разходките вечер след работа, пък дори и половин часови след вечеря, започнах са свалям усилено, но сега.... по цял ден на бюро, вечер - да готвя ли , да почивам ли, кое по-напред, за спорт никакво време
Та значи това което открих от различни форуми е че човек може и да си ги спести. Първо че може да покажат грешно ако човек не е пил достатъчно вода или ако пие много витамини и второ има достатъчно признаци че тялото е в кетоза. Някои от тях са метален вкус в устата, лош дъх, тъмна урина с лош мирис (предполагам става дума за първата урина), жажда, парене на очите, сухо гърло, остра телесна миризма, леко покачване на температурата.... Аз нямам абсолютно никакъв опит с такива тестове така че нямам лично мнение. Това е само информацията която намерих и може да е полезна на някой. За себе си мога потвърдя повишената температура (меря си всеки ден базалната температура и в цикъла в който бях стрикта наистина температурата ми беше по-висока), паренето на очите и промяна в потта. Имах чувството че не мириша на себе си вече
, посред нощ се будя със суха уста и жадна, а съм огрничила солта до минимум..ето причините