След е-жалба към КЗП, да върна ли стоката в магазина?

• 5 653
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Е, да, де и аз такива неща разбрах. Едно от Е-тата беше някакво, което евентуално можело да даде такава реакция.

Ивонска, не зная дали вреди, но просто никой не е в състояние да ме убеди, че нещо, което може да даде такава реакция, която да извлече от организма на човека точно този прекрасен зелен цвят/наистина наситено, резидаво...красиво зелено/ е полезно или реакцията на организма е естествена. Някои майки докладваха и температура и някакъв дискомфорт към зелената част от цялата работа.

За мен със сигурност това е нещо вредно. Но...така и не разбрахме кое вещество точно го предизвиква. Описаните на етикета не водеха до подобни проблеми. Изчетохме ги и ги анализирахме всичките. Само едно се оказа евентуално възможно...

# 31
Вреди, колкото всеки друг изкуствен аромат, оцветител, стабилизатор, подсладител и т.н. и т.н. Друга "модерна" тенденция е, да получаваш краткотрайно разстройство или дори да ти се гади, след употреба на плодове и зеленчуци, защото организма реагира на някой нов химикал. Ама е само 1-2 пъти, после свиква.

Ивонска, върни млякото. По-добре да го приберат бързо, отколкото да го разпродадат. Даже и на производителите звънни утре. Трудно ще се докаже, че промоцичта е с користна цел.

# 32
  • София
Ама е само 1-2 пъти, после свиква.
hahaha
Викаш - първо къкаш зелено, после, лекинко температурка, повръщане, ма еднократно, докато организмът се адаптира, пък после нищо ти няма.
Яко! Mr. Green
Нищо чудно, че на мен вече ми призлява на чист въздух, чак ми се завива свят. От толкова активна "адаптация" към всякакви химикали, ме е страх да не се натровя с чист кислород или някоя диворасла селска ябълка. Болката е много голяма Crazy

# 33
  • София
Малеее, колко ги обикаля днес малкият тези млека в Т-маркет  ooooh! Добре, че купих друго мляко...
Явно партидата с дефекта е голяма, щом ги има и по други вериги.

# 34
  • София
Малеее, колко ги обикаля днес малкият тези млека в Т-маркет  ooooh! Добре, че купих друго мляко...
Явно партидата с дефекта е голяма, щом ги има и по други вериги.

Е... Да видим какво ще излезе от проверката... Промоцията я има на много места, но дали всички кутии течът?...  Thinking Друг не е ли пробвал?  Rolling Eyes

# 35
Аз от примоции бегам далече. Щото знам  нашенския смисъл на думата промоция.
Трябваше да им ги върнеш днес, ако си искала само да ти възстановят сумата/заменят пакета. Иначе пофално, че си писала на КЗП,  но те са ошашкани от жалби и реагират твърде късно, съответно в повечето случаи са неефективни.

# 36
  • София
Аз от примоции бегам далече. Щото знам  нашенския смисъл на думата промоция.
Трябваше да им ги върнеш днес, ако си искала само да ти възстановят сумата/заменят пакета. Иначе пофално, че си писала на КЗП,  но те са ошашкани от жалби и реагират твърде късно, съответно в повечето случаи са неефективни.

Не ми е до 3-те лева. И да, на дискове кълва много, признавам!  Embarassed Но пък и Май Дей ползвам за себе си, за кафето...

Много се бъгнах при мисълта, че може би е умишлено, но друг не споделя моя опит...  Rolling Eyes Дали е било кофти случайност?!

# 37
  • София
Трябваше да го върнеш и да ги уведомиш, че си пуснала жалба, та поне да изтеглят млякото и да не се набутват и други хора. А и след опита ми с КЗП, съм сигурна, че Била ще прехвърли вината на производителя, който от своя страна ще върне топката. Да не забравяме, че всички такива фирми си имат юристи на заплата и се започва едно мотаене до безкрай.

# 38
  • София
Ивонска, сега остава да се окаже, че баш твоят пакет е протекъл, а партидата си е ок по принцип - и ни мляко, ни диск, ни морално удовлетворение ще има. Mr. Green
А Май Дей ще те сложат в черния си списък и по веригите магазини ще има надписи - "На Ивонска ник'ви промоции!"

# 39
  • София
Ивонска, сега остава да се окаже, че баш твоят пакет е протекъл, а партидата си е ок по принцип - и ни мляко, ни диск, ни морално удовлетворение ще има. Mr. Green
А Май Дей ще те сложат в черния си списък и по веригите магазини ще има надписи - "На Ивонска ник'ви промоции!"

Хаххххх! Тя Ивонска кат един същий Минзухар бЕга от промоции, ама нали си признах: на детски дискове кълва от раз!  Embarassed Whistling

Иначе, егати и малшанса аз да съм уцелила единствените две дефектни кутии в обща промо опаковка, а!...  Crazy

# 40
Иначе, егати и малшанса аз да съм уцелила единствените две дефектни кутии в обща промо опаковка, а!...  Crazy

Бих казала - егати малшанса за My Day - две дефектни кутии да има, и те да се паднат на ivonska  Mr. Green

Това, че остана без мляко за кафето не е болка за умиране. Ама купи ли на детето диск? Защото филмчето е хубаво и си заслужава, беше от любимите на сина ми.

# 41
  • София

Бих казала - егати малшанса за My Day - две дефектни кутии да има, и те да се паднат на ivonska   Mr. Green

Това, че остана без мляко за кафето не е болка за умиране. Ама купи ли на детето диск? Защото филмчето е хубаво и си заслужава, беше от любимите на сина ми.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не съм му купила - една любезна тяхна служителка се свърза с мен и обеща да ми го прати. Wink Велик е този форум, знаете...  Whistling

# 42
  • София
Може да ми прати и на мен, за да се откажа да поддържам огъня в тази тема, щото аз пък, в контекста на една друга тема, като нищо мога да открия сексуален символ в тая съединена опаковка, омотана в латекс...найлон..все тая. Mr. Green
Няма само филмчетата на Дисни да страдат, я.

# 43
Сега попаднах на темата Simple Smile

Аз си купих от тази промоция (от Русе съм).
Нямах никакъв проблем с капачките,но тъй като купувам само от това мляко съм виждала понякога някой да нямат пластмасовите капачки отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт