Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 190
  • 564
  •   1
Отговори
# 90
Ето,признaвaм си Peace
И след свaтбaтa и по време нa бременносттa и след рaждaнето-излизaлa съм си колкото ми душa искa.Той кaто зaспивa в 22,4е aз дa не съм гърбaвa ooooh!

# 91
  • Велико Търново
Всеки петък е вън с приятели.Излиза към 18 ч. и се прибира към 22.00 ч.Аз излизам с приятелки веднъж седмично/преди беше събота,сега е сряда/ към 19.30 и се прибирам към полунощ :crazy:
Две деца,сами ги гледаме,ако и не излизаме просто ще се побъркам.

belinda,не четеш Crazy
Ако,другарките ми искат и дискотека и там отивам,ама пусто не искат Simple Smile

# 92
Ей, как една не си призна - мани го мъжа ми, ама аз ако не изляза поне веднъж в месеца, да се напия, да се натанцувам, да се поотъркам в младежта, да ида после да ям супа в 7 сутринта и да си легна по светло - еб..и и живота Crazy Една не си призна, една! А после заведенията пълни с мадами 30+, куфеят като невиждали...Сигурно всичките са сингъл и без деца, нали Wink Скрити лимонки такива Laughing

Има хора за всичко. Такива са ми спомените от 16-20 г., сега след подобни изпълнения ми е зле и не мога да се мръдна 2 дена, старост нерадост  Laughing

# 93
  • София
Въпрос на тренинг. След 2-3 години въздържание покрай бременност и кърмене и аз бях като умряла след подобно изпълнение, нооо се свиква Mr. Green
Стегнете се, бре! Не сме 4ак толкоз дърти още Naughty

# 94
Ооо, какви куфеене до 7...кой ще ми гледа детето на другият ден... Crazy. Не мога да си позволя този лукс.
Може евентуално, но трябва да се изнеса някъде другаде да се наспя, а мъжът ми да остане в къщи да гледа детето. Не мога да спя, ако ми се тропа или вика на главата. А у нас всичко се чува - уж ново модерно строителство, пък.. Rolling Eyes

# 95
Белинда, куфеенето и посрещането на изгревите са редовни, но в компанията Му..))
Женските сбирки обикновено до 2-4 сутринта и то защото продължаваме в домашни условия.. Laughing
Дискотеките/баровере само ни пречат да се наприказваме.. Joy hahaha

# 96
Трябва ли на всяка страница да обяснявам колко съм обичана и как му е скучно без мен ....   Grinning
не, моля, недей, пощада, обещавам пак да проям....торти! Praynig Praynig

белинда - аз съм от тея, дето им е даден ама тотален карт бланш да излизат БЕЗ мъжа си, защото той не обича: силна музика, много хора, бийтове модерни, и прибиране в 5-6-7 сутринта. Никога не съм била спирана за каквото и да е било и от време на време формя женски уикенди без него извън Сф или се пускам на дискотека/клуб, но не ста'ам вече бе. Доспива ми се къде 2-3 часа... Tired

# 97
Мъжът ми не е домошар,но понеже често липсва и когато е тук е решил,че трябва да сме залепени един за друг като гербови марки.Аз не намирам нищо лошо в това,да излизаме поотделно.Скучая,когато трябва да се види с приятели вечер,а държи и аз да присъствам.Измъчва ме това,живеем толкова добре,защо трябва да си го причиняваме?Интересно е,че и приятелите му се чувстват добре в моята компания и ми звънят,когато не отида с него.Същевременно,ако аз реша да изляза,когато той е тук,винаги ми казва:толкова месеци не ти ли стигнаха?Аз виновна ли съм,че приятелките ми не са родени само в месеците,когато го няма?Винаги имам поводи да празнувам по женски,когато е тук.Той казва:аз моето полагаемо съм си го взел,преди да те срещна.Е,да,но аз не съм!Ние дори излизаме по едно и също време да спортуваме.Много го обичам и само той ме интересува,но защо да нямаме и отделни вечери за излизане?

# 98
Много,много рядко.Не му се излиза без мен,но понякога не може да откаже.А сигурно и не се чувства комфи да пие кафенце след работа,зайки,че и на мен ми се пие -ей,тъй без деца и др.
Така,че се налага да го побутна понякога.Но пък приятелите му живеят другаде и това оказва влияние.
А аз съм малко темерут и издържам дълго време без излизане,но и на мен ми писна зимата.Чакам тези 25 градуса през март.

# 99

По-скоро на желание. Просто ми омръзнаха екстеремните неща, събиране с приятели - но на по-тихо място или по домашно, и карти играя до сутринта мога, но не ми е приятно да ми гърми музиката или претъпканите заведения, обаче аз май винаги съм била така, не е от ЕГН-то (успокоявам си се Laughing).

# 100
Колко често излиза... не броя, но за мен не е проблем и не ми пречи. Ще ми попречи, ако се прибира твърде късно и пиян - за щастие, не го прави.
Аз също мога да излизам вечер и макар че в последно време рядко се случва (заради децата), все пак се случва.
При нас проблемът не е, че не можем да излизаме поотделно. При нас проблемът е, че не можем да излезем заедно. Откакто се е родила малката, на едно кино не сме ходили двамата.  Laughing

# 101
И моят не излиза никъде вечер. Понякога може да закъснее на работа, но от както сме с две деца и това му се случва рядко. Спортът е за събота и неделя, ако оставим децата на някоя баба. След това спортуваме заедно  Simple Smile

# 102
Моят мъж излиза по няколко пъти през седмицата - сам.
Аз хойкам по барове всяка събота(понякога и петък и събота Sunglasses) с дружки, пийвам(напивам се Mr. Green), танцувам, куфея,осъмвам в някоя дискотека или кръчма, прибирам с е в 2,3,4,5 когато ми стане скучно, нямам ограничения за час и за излизания, както и той.КАзала съм му да излиза, ако има сили всеки ден, не ми пречи.
Млад е, живее му се.. и на мен, не мога да се залепя за него и да си гукаме само двамата, ще се издерем.. колкото и да си говорим, колкото и да се обичаме, да съм постоянно с него ..хм, неприемливо ми е. Искам да се среща сприятели, с колеги, да се разтоварва, да  има свобода в брака. ДА общува често с други хора.
Когато обичаш някой, му даваш свобода, този принцип изповядвам аз.

# 103
Много е различно. Може да се разпори от ходене, може и да се закотви в нас като побит. В момента сме сами /далеч от роднини и страна/, когато оставам сама с децата и не смогвам определено ми е неприятно, но такава е ситуацията, така че и двамата друг изход нямаме, тааа си го бутаме периода както можем. Laughing
Обаче при него има един основен фактор - повечето вън е по работа. Излизанията му за разтуха за риба и тенис. Mr. Green
За себе си няма да пиша , защото там става вече страшно. Twisted Evil

# 104
...............................................

Аз всъщност не виждам причина да сте заедно...    Mr. Green
Може просто да се виждате два-три пъти седмично някъде ,за секс...
Гаранция,че никога няма да си омръзнете!   Peace

Общи условия

Активация на акаунт