Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 585
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
renkata23 изглеждат точно така, намачкани. Разрязват горещия картоф, слагат кашкавал, масло и сметана и го намачкват  Peace Ядох вече с една позната, но ми направи впечатление, че ни дадоха по 1/2 картоф, не цял - наблюдавах ги внимателно как го приготвят  Crossing Arms Както и да е ... пак си взех ваучер от новата оферта, картофите са вкусни.

Взех си естествено и за Го Паста. Този път офертата им не ми хареса толкова, колкото първата. Паста и салата ще ми дойдат много за едно ядене  Crazy Най-вероятно ще се възползвам от предложената опция за две порции паста  и едната ще си я отнеса Peace

# 511
Момичета, здравейте! Днес си купих този ваучер за маска+сешоар в Ориент Бюти:

http://www.dalavera.bg/197/9-90-lv-za-mazhko-podstrigvane-i-triv … -27lv-63-otstapka

Видях, че и други са питали за отзиви за този салон, но не намерих отговори. Някой посещавал ли е този салон?

Също се чудя (може да ви се стори глупаво, но това е първият ваучер,който си купувам, и не съм наясно дали има игра на думи) нали под сешоар се разбира оформяне на прическа, а не просто подсушаване след измиването с маска?  Simple Smile

Ами да ти кажа различно е,имах ваучер за фризьор в "Бона Деа", обадих се да питам как стоят нещата и при тях се водело подсушаване(с кърпа и малко сешоар)  ooooh! ,ако искаш прическа със сешоар се доплаща/плаща,а уж разбират,уж скъп салон,ами в доста салони хубави на ниво в подстрижката си влиза и оформяне със сешоар  Peace
Ако пише сешоар се разбира оформяне на прическа,изправян и тн.Чети поробностите в офертата. Между другото в офертата на Бона деа нямаше сешоар,не го и пишеше(поне на моята оферта) -измиване,подстриване и спа терапия .
Чета си аз офертите Blush ,но става въпрос за това,че стана си практика и в хубав салон със скъпи услуги и в по-евтини в цената да се включва оформяне с четка и сешоар,а пък някой искат да минават с подсушаване с кърпа  Hug  bouquet
какъв ти скъп салон, то не само цени, но и вид и качество трябва да предлагат...В Бона деа ми поискаха 15 лв допълнително за сешоар при положение, че офертата им беше за 12 лв.... Mr. Green

# 512
Etigra Доколкото си спомням сешоара там е 30 лв. и ако си с ваучер ползваш 50% отстъпка т.е. 15 лв. плащаш. НО не е задължително. Ако не искаш да ти оформят прическа просто ти подсушават косата ( със сешоар ) и те пускат.
Италианския метод според мен е подходящ за гъсти прави коси. Моята е тънка и често цъфти по крайчетата. Сега цялата ми е цъфнала поради неравномерното подстригване при този метод.

# 513
  • София
Мале, съвсем ме отказахте.. Mr. Green Добре, че го има този форум и споделяме впечатления, че иначе колко ощетени и офъкани хора ще има от тия офертиии... ooooh!

# 514
Момичета прозорците ми имат нужда от почистване и видях тази оферта:

http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/profesionalno-pochistvane-na … _149373_37033_231

Има ли някакви отзиви за тази фирма. Бях чела преди негативни за една от фирмите за почистване, но не помня коя.

И пак да питам за отзиви за козметичен център Милано, че имат оферта за почистване на лице.

# 515
да, знам, Ниня, аз си доплатих...проблемът не беше в доплащането- май си проблемът, че не съм чела много внимателно офертат, а че в нея пишеше, че има възстановяваща терапия, каквато не ми приложиха...въобще! а за "италианската техника" - аз съм с изключително гъста коса, а и дълга  и сега след бона деа не намирам да ми седи добре по краищата- направо опърпано и даже смятам сама да "прибера" някои забравени дълги кичури- изглеждам като недоподстригана... Sick
но както и да е, въпросът ми по-горе беше за друг салон, които понастоящем имат доста изгодна оферта - Blush Beauty.

# 516
И аз да се отчета с използван ваучер вчера по тази оферта http://grabo.bg/sofia/tri-protzeduri-lazerna-epilatziia-na-podmi … a-za-40lv-05nsdgq  Страшно съм доволна, салона е много приятен, хората са усмихнати и любезни. Останах изненадана, че работят само лекари, което за мен е голям плюс. Усещах само леко боцкане, което беше търпимо. Преди процедурата попълних една анкета, направиха и ми консултация, въобще 10/10  След 1 месец отново съм там за следващата процедура Hug

# 517
  • София
Рал, ходих на фотоепилация в студио Милано. Салонът е доста приличен, особено за квартален.  Peace Любезни са- сайтът,от който бях купила офертата не им беше платил навреме и когато си оправиха отношенията, от салона бяха така любезни сами да ми се обадят, за да си използвам ваучера. От фотоепилацията съм доволна, сега ми предстои да ходя пак. Peace

# 518
...
Бях чела преди негативни за една от фирмите за почистване, но не помня коя.
...

старите отзиви бяха за http://www.fresh-clean.bg/.

# 519
Люлин, ние ходихме в Германи по друга оферта и останахме очаровани,а децата много се забавляваха-и на площадката и в басейна. Но нашата оферта не беше с трньор. Какво е станало,ще споделиш ли?

# 520
  • София
От картофите Грингос изобщо не останах очарована, не че не ставаха за ядене, просто нито имаше кашкавал върху моите, нито приличаха на тези на снимката, нито ни ги "подадоха с усмивка" ... Изглеждаха като нещо смачкано ... Вярно, че за 3 лв, човек ня трябва да има велики очаквания, но щях да се почувствам още по - недоволна ако си го бях взела за 6 без ваучер Simple Smile)

Ние ги пробвахме с приятелка и не бяха лоши, но се разминават с представата ми за "горещ картоф". В Истанбул хапваме подобно нещо, но наистина пари като ти го поднесат и чакаш известно време, за да започнеш да го ядеш. А също слагат салати... Може би са им много дребни картофите и вътрешността, която трябва да е гореща е твърде малка, за да затопли ледените салати. Иначе персонала беше любезен, подадоха ни ги с усмивка и дори ни нарекоха момичета (отдавна сме минали тази възраст  hahaha).

Вчера ни почистиха климатиците. Бяха любезни, почистиха сравнително добре. Отвън почистиха частично(наистина няма как да се свалят), вътре - само топлообменниците (вентилаторите ги прескочиха), но като цяло сме доволни. Оценка 8/10

# 521
здравейте , някои има ли впечатления от тази оферта http://ofertata.bg/offers/Nasladete-se-na-tri-golemi-pitzi--2-li … za-samo-za-1730lv

определено не съм фен на Мис Пица Naughty- не ми харесват нито нещата, нито отношението.

# 522
Ходила съм в Спа студио Сабина, преди може би 2 години, но за кола маска, бях много доволна  Flutter салонът е чист и приятен, на удобно място. За съжаление не мога да коментирам спа процедурите, защото не съм ги пробвала, но пък се чудя дали и аз да не се въьзползвам от тази.

# 523
  • София
Здравейте, някой знае ли промоционалния код за получаване на 10 лв. в Задружно?

# 524
Ако не се лъжа,ве4е няма кодове за 10 лв.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт