АВГУСТовската дружина талисманче вече има!

• 27 997
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Честито, Теди, за бебето! Геройски се справи! Както казах във фейсбуука, и тук ще го кажа, че ме трогна с разказа. Колкото повече наближава, почнах бая да се страхувам. Аз ще съм секцио - планово и не знам какво да мисля за катетъра и клизмата, за другите неща все още не се сещам, но за катетъра  Confused Надявам се в Торакса- Пловдив да не слагат, ама не знам или пък подобре ще е след упойката да ми го сложат.

# 736
  • Sofia
Катетъра ми го слагаха след упойката и естествено нищо не усетих. Махането му също беше почти неусетно.
Клизмата беше някаква химическа, съвсем леко усетих как ми сложиха някаква хладна течност, изобщо не беше болезнено, след това ходих до тоалетна и толкова.

# 737
Теди, страхотен разказ мила! Браво на теб! Hug Heart Eyes
tedi@az , а ти да се пазиш и да внимаваш, пожелавам ти да устискаш колкото още е нужно!

# 738
Теди, браво на теб голям герой си  Hug радвам се че всичко е минало добре и че от утре бебо ще си е с теб. Пожелавам ти много да ви радва. Разказа ти беше наистина много полезен (поне за мен със сигурност)
tedi@az дано утре те пуснат да си лежиш в къщи и бебо да си постои още на топло вътре
Едно въпросче към Бургаските мами - искате ли тази седмица сряда, четвъртък да си направим една срещичка. Ако има желаещи пишете кой ден ви е удобно и да се организираме нещо Simple Smile
Лек неделен следобед на всички Hug Hug Hug Hug

# 739
  Здравейте , коремчета  Hug Heart Eyes

Теди , благодаря много за разказа , много ми е полезен  Hug Сега очакваме утре да кажеш , че вече сте в къщи  Hug

Злати , аз съм на линия за срещичка , само да не е понеделник или вторник , че имам доста задачи  Hug

tedi@az, дано да те пуснат в къщи , но мног ода се пазиш  Hug

Хубав следобед на всички   bouquet

# 740
Теди, какво голямо детенце! браво, живи и здрави Simple Smile
теди аз, стискай зъби, мила, още малко!

Следващата седмица окончателно ще определим датата, но ако устискам дотогава на 05.08 ще се видим с бебо. минаваме на твърдо на вариант секцио...
Момичета, заради никаква информация в епикризата (имам една коремна операция) не знаят какво точно са ми рязали, къде, какви медикменти са прилагали и тн. ако сте секцио обърнете внимание какъв документ ще ви издадат, евентуално за 2ро раждане може да ви е много важно. При мен беше в Тина Киркова неприятното събитие. просто толкова ми е бил акъла, пък и много знам какво точно трябва да пише в тези документи... отваряйте си очите.

И да - и аз съм от ревливите.
направих грешката да прочета темата на мамите от юли и като видях за двете близначета (мир на праха им) не спрях да плача един куп време, страшно се разстроих и се отказах да надничам по темите.

Вече сме на финалната права Simple Smile

# 741
Теди, страхотен разказ!  Hug

НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт