90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

  • 33 361
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
  • Мнения: 1 618
Права е sanitkata, че соята присъства и във втория ден по написаното на първа страница, интересен факт, на който попадам за първи път, а мислих, че зная напълно правилата на диетата.
Поразрових се в нета и си стигнах до мое мнение, което само споделям.
Соята, като суров и чист продукт си е от сем. Бобови, вари се както други от семейството, но е основен източник на белтъчини, може би заради това е по подходяща за първия ден от нашата диета. (36.9%)
Готовите соеви продукти са: мляко, тофу, брашна и сухи млека, извлечени протеинови добавки, всички видове соев гранулат - кайма, парченца месо, шницели; лецитин.

# 736
  • Козлодуй
  • Мнения: 29
Всеки  има свое виждане за нещата. Важното е, че Вивиан е постигнала целта си. Поздравления - опитай се да запазиш точно тези кг.

# 737
  • Мнения: 5 435
Момичета едвам Ви изчетох! Иначе днес съм +400гр, а менюто е : З: диня и кафе, О и В: картофи и салата от домати и краставици!

# 738
  • Мнения: 0
Здравейте момичета  Simple Smile
Да се отчета и аз. Днес засега успешно плувам, надявам се, да се похваля утре с втори воден успешен ден.
Нана, плувайки си днес си мисля какво да си приготвя утре за награда. Намерих тук из форумите една рецепта и се чудех дали е подходяща за белтъчен ден  newsm78
Ще се радвам, да чуя компетентното ти мнение

Свински ребра с прясно зеле

Продукти:
1кг  свински ребра
1 прясна зелка
2- 3 моркова
1 домат
2- 3 зърна бахар
1ч.л. сол
1ч.л. червен пипер
1- 2с.л. зехтин

Приготвяне:
Свинските ребра се измиват и слагат в тенджера. Налива се 500мл вода и съдът се поставя на включен котлон. Когато заври водата, се обира с лъжица кървавата пяна отделена на повърхността. Оставят се да поврат 30- 40 минути. Зелката се почиства от външните листи. Реже се на 4. Всяка четвъртинка се почиства от дебелата част при основата. Зелето се реже на тънки, фини ленти. Слага се в тава. Доматът се измива, маха се капакът му и се настъргва на ренде над зелето. Морковите се измиват, почистват и рендосват над тавата. Поръсва се 1ч.л. сол и 1ч.л. червен пипер. Разбърква се добре, за да може нарязаното зеле да се овкуси. След това се претрива. Тенджерата с ребрата се оттегля от котлона. Кокалите  се  отцеждат добре от бульона. Зареждат се в тавата със зеле. Добре е да се покрият отгоре с част от зелето. Бульонът допълнително се прецежда. Ястието се полива с 4ч.ч. свински бульон и 1- 2с.л. олио. Слагат се 2- 3 зърна бахар за дообогатяване на вкуса. Пече се на умерена фурна 80 минути. В порция се слагат по 2 или 3 ребра и от печеното зеле.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт