Дългото чакане след трансфер - 7

• 61 981
  • 856
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Знам че чакате да каза как мина прегледа ... Е, ще освежа малко атмосферата, като сподуля че чухме сърдечните тонове и на двете малки човечета  Two Hearts. Много съм щаслива, а да ви кажа милата ми докторка беше и тя безкрайно доволна и радостна. Като се замисля всяка бременност от АРТ и за тях е голяма успех.

Прегръщам ви мили мои  Hug и да не се предавате ЩЕ СТАНЕ !!!

Еха, супер! Две човечета! Браво! Те наистина докторите много се вълнуват. То те са си и техни деца. Да се пазите много.
sevgeorgieva, следващият път може да е  EFP и то като при medimed. Само търпение, здрави нерви и оптимизъм трябват и то на килограми!

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 17:04 от an4eto

# 211
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Меди, най-накрая нещо страхотно да се случи, браво мила, честито Hug Hug Hug много ме зарадва, супер, просто нямам думи. Сега само спокойствие и позитивни мисли през следващите месеци!!!!!!!!!!

# 212
medimed , Толкова е хубаво и така ни обнадеждаваш ! Желая ти най-леката бременност и да не ни забравяш, нужна си ни с толкова положителна енергия !  Hug

# 213
  • София
Медииииииии  newsm44 newsm44, сигурна бях!!! Сега вече отпусни душицата /че сигурно си се вълнувала много досега/ и дано изкараш най-леката и прекрасна бременност  Praynig Praynig Praynig Praynig!!!

# 214
  • Малта
Благодаря ви много милички  Hug Разбира се че няма да ви забравя, тук съм с вас за кураж!

Ох, Бърти ... горката душица, вярно голямо чакане падна, ама да си призная и днес гледам ги на монитора и не смея да си задържа погледа и да се зарадвам напълно, да не ги уручасам   Blush

Пусти мъки нашите с тези АРТ, ще си "треперим" до края ... ама все пак щастието е голямо   girluu

Мей Би, хайде миличка, ти си на ход +++

# 215
mediHug Hug Hug newsm44 newsm44 newsm44. Много ти благодаря, че споделяш тези хубави новини тук. Пожелавам ти всичко да върви гладко до края и на финал да гушнеш две здрави вързопчета!!!

# 216
Медимед, това е чудесна новина  newsm44 newsm44 newsm44
добре, че си ти да ни вдъхваш надежда, че някой ден и при нас ще се случи и съкровеното желание за бебенце ще се сбъдне.
Севи, съжалявам за теста, но това е само една битка, за съжаление няма да е последна и при теб spoko но не унивай и не бързай да си вадиш заключения за лекаря. Ако ти се плаче- наплачи се да ти олекне, борбата продължава...

При мен момичета положението също не е розово, освен ако не го кажа буквално- снощи имах леко кървене, после  един съсирек, а и днес предиобед пак леко кафяво зацапване, ... да не говорим че явно ме е лепнал някакъв летен грип и вчера вечерта не спрях да повръщам, докато вече нямах дори стомашни сокове, за разстройството- същата работа Sad днес като се претеглих бях с два килограма по-малко... Confused Мъжът ми в началото като му казах, че ми се гади, даже взе да се радва и да се смее и вика- първи признаци, ама уви, дали???
Утре ми е тринайсети ден, а трябва да чакам до неделя чак и съм решила да се тествам в четвъртък с уринарен тест, че да видим ...

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 22:56 от Беласица

# 217
  • Пловдив
Меди,най-сетне малко свеж дух в тая темичка Simple Smile HugПредставям си какво щастие преживяваш  bouquet Сега само усмивки,че да не ядосваш малчуганите с притесненията си Peace и не на последно място-много ти отива лентичката,искам и аз такава  Mr. Green
Сев, Hug Hug Hugне се отчайвай,смело напред,ще изгрее слънце и на нашата улица Hug
Беласица,много неприятно това чудо дето те е лепнало Sadдано все пак това кървене да е признак на добри новини,не спирам да се надявам,сега си почивай повечко Praynig Praynig Praynig

# 218
  • Малта
Прекрасни, мили бъдещи мами - БЛАГОДАРЯ ви за споделеното щастие.

Аз само мога да ви отвърна така:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
fertilization EFP preggo stork-boy stork-girl twin_neutral
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Казвайте кой чака сега и кой ще чака през авгус ?

# 219
Medi, прекрасна новина!!!  smile3501 smile3501 smile3501

# 220
Медииии,  newsm81 newsm20 newsm74

# 221
  • София
Меди, ти си оптимист за пример в нашите редици и ТРЯБВА да се радваш Hug. Стига страхове - полага ти се да се насладиш пълноценно на едни от най-прекрасните и вълнуващи мигове в живота   bouquet  bouquet  bouquet

# 222
  • София
Меди бравооооооо  newsm44 newsm44 newsm44, ето това се казва новина  Simple Smile

# 223
  • София, Бургас
Ех, меди добре, че си ти да има добра новина след толкова време Laughing .. сега спокойно си бременей и се опитай да не се тревожиш много и да се насладиш на следващите месеци Hug Hug Hug

# 224
утре ми е теста да видим какво ще излезе Praynig

Общи условия

Активация на акаунт