Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №8

• 61 186
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Смятате ли, че тази детоксикация ще е подходяща за мен предвид целите ми?

Каквато и детоксикация да избереш, загубата на тегло е съпътстващ страничен ефект. Доколкото съм запозната, детоксикацията има за цел подпомагане на организма да си стабилизира показателите, функциите и под. Един здрав организъм няма да се остави слаб, а ще се стреми към равновесие. Според мен си струва да се опиташ да си помогнеш!  Peace
Детокс без отслабване някак ми звучи като почистване без да се изхвърля боклука...  Rolling Eyes

# 661
  • варна
креми, аз лично правя втори детокс, спазвам всичко точно, чувствам се добре, свалям до два килограма, които качвам още на следващата седмица, та определено съм на мнение, че не е задължително да се свалят кг или по-точно когато няма какво да свалиш, просто не сваляш, но си струва да го правиш определено - ще се почустваш доста добре. Никой не ми писа за избора на оризово-плодов ден, което ме кара да мисля, че е без значение кога се прави.

# 662
  • София
Никой не ми писа за избора на оризово-плодов ден, което ме кара да мисля, че е без значение кога се прави.

Аз знам, че при желание за отслабване д-р Михайлов препоръчва този плодово-оризов ден да се прави 2 пъти седмично, но не 2 поредни дни.
От друга страна, ако комбинираш единият ден с някоя от фазите на Луната - не пречи. Но и да си избереш 2 дена в седмицата, които да не са поредни и да не са нищо друго, пак ще има желания ефект.  Peace 

# 663
Аз мисля да съм с вас за първият ми детокс на 6,7 и 8 март . Ще пробвам вариянта с плодовете, той най-си ми допада   Hug

# 664
Здравейте, запис от мен да ви следя. За сега само чета, дано се мотивирам достатъчно и да пробвам с вас един детокс.

Успех на всички  Hug

# 665
Здравейте ! Hug
Включвам се с вас на 6,7 и 8 март. Усещам силна нужда да направя прочистване на организма си. Не знам как да го опиша, усещам се натоварена .
При мен проблем ще има с това ,че семейството ми няма да ме подкрепи . Ще ми се налага да готвя и да бъда около храна ,защото имам деца. Дано да издържа Praynig.
Преди години правих подобен детокс с прополис и мед и резултата след това беше невероятен.
Смятам да направя варианта с  прясно изцедени сокове- най-много ми допада .
Ще ви чета и ще споделям ако имам притеснения . book yes

# 666
И аз съм готова за 6-ти.
Мен ме разбират за детокса но никой не го прави с мен у нас и аз също готвя за мъж и две деца.Но досега 17ти поред детокс не ми е било трудност да устоя за тези 3 дни.Така че мисля при силна мотивация човек се справя с всичко.И даже казват че е по вкусна манджата след като не я опитвам докато я правя.
Успех на всички решили да пречистват този месец

# 667
8-ми март и детокс  - не е ли нечестно? newsm78

# 668
Аз ще бъда на ябълки.

# 669
8-ми март и детокс  - не е ли нечестно? newsm78

Аз не го празнувам този празник- само подаръци приемам  Mr. Green ,така че няма да ми направи впечатление .

# 670
8-ми март и детокс  - не е ли нечестно? newsm78

Аз не го празнувам този празник- само подаръци приемам  Mr. Green ,така че няма да ми направи впечатление .

Ами то най-хубавият подарък ще е ако издържим и се почустваме пречистени, поотслабнали и красиви. Mr. Green

# 671
  • България
Ivaila1302 Hugбили казала за метода с мед
аз се замислям да направя с масло,но тези дати нещо не ми се връзват Thinkingполучавали се разхлабване от него.........в смисъл на работа съм и трите дни вечер и нямам никакво свободно време да посещавам 00 по-вече от обикновено
.........а чувствам тялото си зажадняло за прочистване/до сега не съм правила/...спазвала съм само луната на плодове и вода.....
 newsm78мисля си че и здравословно имам нужда тъкмо от това
ще ви чета редовно момичета и ще съм готова за следващия път
.......ако се направи детоксикация в друг ден,дали ще има подобен ефект Rolling Eyes

# 672
  • TX

.......ако се направи детоксикация в друг ден,дали ще има подобен ефект Rolling Eyes

Hug Роси прави се по пулнолуДие, защото тогава най-много се задържат телесните течности и използваме мощният ефект на отливната вълна за да се освободим от токсини и шлаки.
 Ансола прави обратна осмоза и не позволява на токсините да се връщат в тялото, но е възможно да разхлаби. По мое наблюдение маслото не разтоварва чревното съдържимо така, както ансола. Аз не сум подготвена с масло сега и ще направя с ансол, но се чудя дали да е 2 или 3 дни  newsm78

Празнувайте Българи!

# 673
Здравейте момичета , как сте  Simple Smile
Утре ми е първият детокс, и съм избрала вариянта с плодовете . Моля да ми помогнете - в кои дни трябва да хапвам плодовете и в кои трябва да приемам само течности?
Благодаря предварително   bouquet

# 674
Зравейте!
И аз се включвам за първи път утре Simple Smile Искам да питам за английската сол, понеже съм на работа, нали не държи много в 00 Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт