От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета!Петра ще си топна в кафенцето
Кафенце прекрасна темичка отново  bouquet ,сега ще се вращам да почета че доста съм отървала... Hug

# 121
  • София
Добро утро от мен   bouquet.
Днес се спретнахме много бързо за работа и градина и остана малко време за закуска у дома пред компа  Wink.
Ния, аз също никога не съм имала имплантационно зацапване, но ми звучи както го описват по форумите. Дано да е това  Praynig.
Пожелавам ви един хубав петъчен есенен ден.

# 122
Добро утро момичета успешен петък на всички пожелавам чета ви постоянно но нещо езика много трудно ми се включва плаче компа за ремонт но както и да е исках само да кажа че имате и моите стиснати палчета и се Praynig Praynig Praynig цялата тема да е с много  EFP EFP EFP
Добре дошли на всички нови момичета пожелавам им по скоро да се преместят при отчетени.
Лек ден Hug Hug Hug

# 123
Добро утро

Петра, благодаря за кафенцето   food010
НияPraynig Praynig Praynig

Хубав ден!!!!!

# 124
  • Велико Търново
Добро утро, момичета   bouquet
Флауърче, съжалявам за родата, но този месец може вече да е нашия  Hug
Петра, благодаря за кафенцето   bouquet
Ния, за съжаление още не съм имала удоволствието да видя имплантационно зацапване, но силно стискам палци при теб да е такова  Hug
Зазу, страхотен есенен пейзаж   bouquet Прииска ми се да съм там  Simple Smile
Пожелавам ви спокоен петък   love001

# 125
Добро утро момиетааа  bouquet
Днес е Петък нали така  Mr. Green правилно броя , днес го дават да е и последният топъл ден, така че ви сервирам хапване на открито

Аз сега влизам в периода на най-досаднотоо след овулация-чакане  Tired така че нямам нищо за отчет. Прегръщам ви всички и да минава бързо и леко последният работен ден  Hug

# 126
Пуфпафке аз ще кажа като едно анимационно геройче - Това трябваше аз да го кажа  Crossing Arms
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нищо де пак ще го кажа - Днес е петък  Party, последният работен ден - утре е събота, чудесен ден за почивка.

Добре дошли на новите момичета
Слънчо - №1 чакаме те всеки ден на отчет Hug 

Желая лек е бъзо свършващ петък  Mr. Green

# 127
Добрутро девойки,
нещо Бени ми се губи тия дни. Имаше среща с бебчето и зачезна.

# 128
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
*starlet* всички се сблъскваме с нашата БГ действителност, за съжаление не е само в здравеопазването, а навсякъде.Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи.
"... Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи;
тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра:
мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът
и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай ..."
из "Борба", Христо Ботев

shanel1982 я какви са тия работи, веднага да си ги избиеш от главата, много те моля ....  Naughty Naughty Naughty, а за децата - дете с дете се усещат и привличат, дано правилно да е усетил малкия  Praynig
Софи:)  welcome

SlunchoO  Hugне се притеснявай, всичко ще мине и замине.Аз родих нормално (с еп.т.) и веднага след раждането си казах - "никога повече", но още на другия ден вече си мислех "е защо пък не", сега, като си спомня за 3-те дена в родилното и .... безумно мечтая за това.Преди 4 г. изкарах шофьорски курс, при което на изпита по кормуване толкова се бях шашнала и притеснила, че викам на инструктора "предпочитам да раждам отколкото това". Joy

The Flower  Hug миличка ... нов цикъл-нов късмет, за сестра ти - трудностите всеки сам си ги създава, научиш ли децата да ти се качват на главата, ммм да, ще е трудно ...

Niya_Petrova и аз мисля че е това (не смея да го кажа  Praynig), и на мен ми се случи същото нещо, не мога да кажа дали на 8-мия или 9-тия ден, и аз имах розово зацапване, но прочетох из форума че трябва да е кафяво, остава само да чакаме с  fingerscrossed и да се молим  Praynig Praynig Praynig
petrra това е горещ шоколад ... ммм   chef

pufpafka благодаря за пикника и в събота всичкииии на пикник.

ВсИчКи много ви  txtloves

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 09:28 от pettesa

# 129
  • Северозапада
Добро утро!
Все се чудя да пиша ли, да не пиша ли. Ама то и без това при мен няма нищо за казване.
Днес момчето ми има РД. И тази година, както и миналата, се надявах на този ден да го събудя с двучертичков тест опакован с сладка, малка кутийка  Tired. Нашите опити започнаха тогава, без мерене, следене на О и т.н.. Днес, една година по-късно, все още сме на старта. Аз все още се надявам този месец да е нашия, защото имам още 4-5 дни до М  Praynig
Но, както и да е, всичко с времето си! Аз знам, че рано или късно, всички ще успеем  Peace
И да не забравя да почерпя

# 130
Добро утрооо и от мен!
Благодаря за кафенцето   bouquet

pufpafka, rendence, това трябваше АЗ да го кажа  Mr. Green Остават още 4 дни, а имам чувството, че ще ми се пръснат гърдите...едва ги нося Crazy

Аууу каква тортичка! Честит ви празник и да се наяваме, че скоро ще му поднесеш най-желания подарък  Hug Hug Hug

# 131
Добро утро, момичета,   Kissing Heart

Петра, цопвам се   food010

Сигма, страхотен цитат, много ми хареса.

Старлет, цялата тази работа с касата и неуредиците около нея са меко казани ужасно изнервящи, досадни, гадни, тъпи и вбесяващи. Скоро си говорих с някой, че в БГ е супер да живееш, само ако имаш много пари. Много. За да може да си кихаш навсякъде и за всичко и тогава да вървят нещата, както е редно да вървят и без да си плащаш. Не знам кога ще се промени нещо, но няма да е скоро.  Confused  hahaha Боцко   rotfImao

Звездичке, тази статия беше за старческите домове в Белгия. Следващата не съм я измъдрила още  Crazy

Шанел, дано дечко е познал  Hug

Софи, Емсичка, добре дошли и бърз успех  Flowers Four Leaf Clover

Форест, чакаме те да се върнеш от лекаря и бързо да се отчетеш  Hug За сродяването (много готин лаф  hahaha) - здраве да е, този месец по-късно  Hug

Слън-чо, Слън-чо  newsm18

Ния, стискам палци да е зацапване.  Hug

Аз все си мисля, че това зацапване при имплантация и т.нар. цветна бременност, са доста редки явления. На млади момичета за каква корозия може да се говори? И при редовен цикъл може ли да има корозия на съдовете? Не ми е много ясно, но няма значение, важното е резултати да има  Party

Ант, ЧРД на половинката ти и скоро да се похвалиш  Hug

# 132
  • до едно тепе
Добро утро мацки.
Добре дошли на новите момичета. Hug
Ния fingerscrossed
Мравчице да ти е жив и здрав и много да те обича,а подаръка да му го дадеш след 4-5 дена Hug
Форест дано се разминеш с процедурата Praynig
Бенита наистина не се е появявала след прегледа newsm78
Довечера с малчо сме на среща  да видим послушен ли е Mr. Green
 fingerscrossedза нуждаещите се
 Hug за всички
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 133
Ант, ЧРД на половинката ти! И на двама ви желая безкрайно щастие и най - прекрасната новина много скоро! Hug  bouquet

# 134
  • Burgas, Bulgaria
Ани да ти е жив и здрав рожденника-дано тази година му поднесеш подаръка с мааалко закъснение   Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes

аз също съм в чакане и снощи бях на РД та там всички нали започнаха-Нико е голям хайде за кога чакаш,бля бля-направо ми стана така отвратителнор че ми идеше да стана и да си тръгна............ Tired .... та реших за себе си ако и този месец не стане ,защото според мен няма как да не е станало ако всичко е наред -да си запиша един час в Сф -вие ще ми кажете къде - и да видим как реално стоят нещата ,щото ако наистина и това ми яйчице заминава трябва да вземем мерки.....
Нико е с температура от снощи-като се прибрахме и цъфна та сега се и лекуваме

Общи условия

Активация на акаунт