Отговори
# 90
За заведения в Славейков не мога да дам предложения.
Ходила съм в Рубаят на Богороди и до операта -  порциите им са малки, но алкохола им е евтин понеже собственика има изба мисля... което нас не ни грее много Mr. Green
Всички срещи ли са в Славейков или всеки път е различно Simple Smile

А колкото до имената според мен не може да се предотврати намесата на родителските тела no

# 91
Не е задължително срещата да е в Славейков. Да Каристо и Романса са хубави заведения, но там вече сме били Simple Smile. Давайте предложения за заведения, които ви харесват newsm03

# 92
пицария Зорница как ви се струва???Последния път кухнята беше добра,но не зная как е с пушенето?!

# 93
последно като бях там бях седнал отвън, така че за вътре не знам.
На мен ми харесва Хепи - кухнята и обстановката, но това в центъра ми се вижда по-добро, отколкото до морската. Също като цени и качество на храна - Джърси и ресторант Университета.

# 94
Аз не съм ходила в пицария Зорница, но май съм чувала и други добри отзиви от познати Simple Smile
Аз щях да предложа една пицария до Младежки  дом (не помня името), винарна океан (последният път кухнята беше хубава) и пицария Маската, но и аз не знам как стои въпроса с пушенето...мисля, че няма отделна зала за непушачи.
Аз още се правя на "гъзарка" и ходя по барове повечко Embarassed ама гледам да има работеща вентилация, че не се издържа дима... Rolling Eyes
В Славейков се сещам, че в парка срещу Била имаше няколко прилично изглеждащи заведения, но си нямам и на идея как е кухнята
В събота бях в Red fox и пицата и обслужването бяха ужасни

# 95
Добър вечер!
Момичета, обобщавам идеите ви за заведение, за да мога след няколко дни да ги прозвъня и да разпитам как стоят нещата с цигарения дим.
Джърси отпада, защото като звънях преди последната среща ми обасниха, че се пуши. Каристо и Романс за сега също, защото вече правихме срещи в тях. Няма изискване къде да е заведението.
За сега записах: пицария Зорница, пицария Маската, р-нт Университета, Хепи/х-л България/, ... и чакам още предложения.

pepsun и аз си позволявам да сядам с дружки в кафенета, в които се пуши, ама и аз като теб гледам да са по-проветриви. Макар че винаги после смърдя на фасове и скоро ще я прекратя тази практика.

Относно името на темата - за мен пък е важно да има различни варианти, защото не само бременни пишем в нея, а по-скоро мами от Бургас. И като някои са родили, пак са добре дошли в темата. За мен всеки може да е полезен, защото е с различен опит и визия.

Да ви кажа за количките/babywelt/, дето са ме обзели. От фирмата-производител ни отговориха, че доставки до България не правят. Сега ще ги разпитам по-подробно за моделите, които ми допадат и мисля схема за евентуална доставка до Италия, ако ме устройва цената с разходите по доставката. Мама е там и към Коледа ще идва при нас. Дори и да съм родила вече/термин 02.01.2012/, едва ли ще съм успяла да стигна до раходка с бебка, освен ако не е предколедна жега. Ще ви пиша пак как се развиват нещата.

До края на месеца пък сигурно ще поръчаме кошара, защото сме я харесали в Хипо-то в МОЛ-а и за да позлваме бонуса.

Да ви питам и за идейка за подарък - по-скоро ми трябва идея за символ. Много близка приятелка утре има РД, а вече 5месеца е болна и по доктори, операции и т.н. Няма да прави типично празнуване, но ми се иска да я зарадвам с нещо, чрез което по още един начин да й пожелая ЗДРАВЕ. Кое е символ на здраве?

# 96
Да се изкажа и аз за срещата, която си мислех, че ще пропусна, ама ако е в края на този месец съм там. На мен на Романса пиците много ми харесват и не ми пречи, че вече съм била там, и има зала за непушачи. То като цяло  нашия прекрасен град куца откъм заведения, особено в центъра, че и със зала за непушачи ама както и да е Simple Smile На Джърси също им харесвам пиците, но се пуши там. На Каристо също не беше лоша пицата, и на китайски да отида, и техните манджи ги харесвам, в момента откъм храна не съм придирчива само да има повече Mr. Green
 И май започнах да се отказвам от количката, че май само отрицателни мнения чета днеска за нея, ама все пак ще отида утре по магазините с надеждата да я видя някъде и да разпитам продавачките малко. За Loola-та има много противоречиви мнения, но пак е по-добре от негативни само и пак съм наникъде. Не бях си представяла никога, че ще ми е толкова трудно да избера количка Sad

# 97
January - Незнам до колко е уместно, но една осветена икона е много хубав подарък.

За заведение и аз нямам претенции къде ще е.

# 98
Здравейте мацки   Stop  днес цял ден се опитвам да ви изчета, ама много сте изписали Simple Smile))) то работата беше там, че се опитвах паралелно да подреждам целия апартамент, защото започнах да събирам работи за бебчето и трябва да им търсим място Simple Smile Поне с подреждането приключих и сега съм много доволна, че днес свърших работата   Party

Станала съм в 8.50 днес Wink , за да звъня на Попов, разбира се - иначе аларми мразя да нагласям! И успях- имам час за утре  newsm68 
GJK, ти запазаи ли? А Танчето и Менина?

Мамчета, четох, че следите промоциите при покупките за бебчетата - ако нещо ви попадне, казвайте. Хареса ми на Сузито схемата за пазаруване  Peace

# 99
  • Бургас
yanuary, китайците имат разни символи за здраве, късмет и т.н, като сувенир на прима виста за това се сетих, може би в сайтовете за фън шуй  ще намериш нещо подходящо, или пък накит с камък, отговарящ за здравето ... те не са много скъпи, но пък зареждат много.

GJK, ти някакъв проблем ли имаш или просто искаш да се консултираш и с Душепеев. Ако искаш мога да ти дам телефона му да го питаш лично дали да го изчакаш като ходиш другия път, ако има нещо което те тревожи, иначе следващия път като ходиш може да е по - свободен /дано/.
Какво стана тия месеци е някакъв бум на секцио ... доста ги е шубе докторите май и не се решават сложни случаи да оправят...

Аничка, съжалявам за приятелката ти, няма ред за такива случаи, но все пак някакси толкова млад човек си отива без време! Много жалко, но все пак нека бъдем реалисти - и в София умират родилки, умират и други хора от ненавременна и неадекватна лекарска намеса. То цялата ни държава е такава неадекватна. Остава ни само да се заредим с положителни мисли и очаквания. Ей ме на -- мен... 9 месеца въображението ми рисуваше какви ли не розови /чак фантастично безболезнени/ картини за нормалното ми раждане, как ще си гушна бебчето и ще си го целувам по омазаната с мас главичка, а накрая се наложи да очаквам ужаса на секциото и да го изживея. А ако не бях случайно попаднала където и когато трябваше сега вероятно щях да лежа в инфекциозно с 2 месечно бебе /благодарение на Люцканов/ ако изобщо можеш да приложа лечение на толкова малко бебе, но всичко се размина с най-малкото зло - секциото  и затова аз благодаря на моите късмет и положителна нагласа! 9 месеца е времето да се успокоите и да се приготвите за най-забавната част от живота  Whistling колики и зъби, наред с борбата да се добереш до четката за зъби поне до към 15 часа, а до към 00 часа поне да сте закусили  Mr. Green ... без опцията, че нещо лошо ще спре това стечение на обстоятелствата!

# 100
  • Бургас
Добро утро!

Днес изпратих малката на градина, а тати на работа и сега закусвам.Сега съм на тръни Мария да не се разболее, но вчера говорих с госпожите и им казах, че ще я пускам по 2-3 дни и пак ще си я спирам за седмица вкъщи.
Алекс, браво на теб, че си успяла да си запишеш час за Попов.
Януари, още като прочетох, че търсиш символ за здраве и на мен първата ми мисъл беше икона.Мисля, че от това по-голям символ за здраве едва ли би могло да се предложи.Можеш да отидеш до някоя църква и да попиташ.
Лек и спокоен ден на всички ни!

# 101
Алекса - браво запазила си час при Попов. Да пишеш как е минало. Аз не знаех, че може да се звъни и във вторник  newsm78, нали беше само в понеделник, сряда и събота. Този месец май пак няма да ходя при него знам ли newsm78

January - да пускам ли анкетата за заведение. Пропуснала си винарна Океан. Коя ще е датата на срещата?

# 102
  • Бургас
Танче, вчера беше понеделник, но в тогава дават часове и за вторник  Peace
Аз утре ще звъня. Питах за да знам дали работи кабинета.

Анито, нямам- исках да питам това моментно увеличаване на пулса дали се дължи на контракции. Но ще питам Попов или Миринчев, при който първи се вредя  Mr. Green

Днес ми беше обещано ходене по магазините, което за пореден път се отложи за неопредеено време  Crossing Arms Нкарая ще отида да раждам, без да имам нищо готово  Crossing Arms

# 103
  • Бургас
GJK, sas sigurnost se dalji na aktivnostta na bebeto. Ako 6ava  se uveli4ava ako puk spi spada moje i do 115 da padne ili do 155 da se uveli4i. Moqta beba otka4a6e kato legna na ku6etkata, izbiva6e mi zabite, kak use6ta6e, neznam... I nakraq vednaj ne me useti i pulsa mnogo padna, koeto me pritesni, no Du6epeev samo kaza "krasota" i mi mahna za 4ao. Ako e imalo ne6to trevojno 6tqha da te nakarat da go iz4aka6. Vse pak go zanesi Mirin4ev da go vidi za tvoe uspokoenie.
 A za pokupkite - 6te kupi6 vsi4ko, spoko ima6 vreme. Az napravih golemite pokupki ot spisaka za 2 dni v 35 sedmica 1 den i denqt predi da rodq. Ne moga da sick predstavq nqkoi da pazari ot moe ime za bebka ili puk da se blaskam po magazinite ot izpisvaneto natatak. Radvam se 4e ubedih majo da se pogrijim za vsi4ko predi sabitieto.Vremeto dnes mai 6te stava za razhodka. 6te kupq na Mihaela knijka s prikazki, 4e v4era kato valq se 4udihme kakvo da pravim i ustanovih 4e s golqm interes me slu6a. Puk sum tolkova bedna kum prikazki i pesni4ki. Otkum poslednite znam po 1 kuplet

# 104
И аз днес бях на преглед - 2ро мнение, че чакаме момиченце и че всичко му е наред. Другият месец май ще ми пуснат желаните кръвни изследвания, че сега било рано  newsm78 и успях да се уредя с цитонамазка. Та това е от мен засега Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт