Re: Какво, къде , кога 1

• 17 565
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Деца до 6 години и/или ръст 120 см. не се нуждаят от билет. Но и отделно място не ползват.
Такива са цените, за съжаление. В други европейски държави най-ниските цени са доста по-високи от нашите най-ниски, поне с нещо да се успокоим.  Wink

Е, така вече е друго нещо  Laughing Тя и без това си седи в скута ми, даже и да има седалка. Къде го пиша, аз не го виждам?
А цените сто процента в чужбина са по-високи, но спрямо стандарта им.

anelima, ето как е залата отвътре. Аз снимам от А сектор, а сцената е вляво.

# 1 066
  • София
Благодаря elix!
Залата е огромна наистина, ще се ориентирам към  по-високата категория билети, все пак важно е да се усети атмосферата...
5см са причината да не се вместим към безплатен вход  Wink
И последен въпрос- червените места непосредствено пред сцената, зад лилавите- амфитеатрално ли са разположени?

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 12:34 от anelima

# 1 067
Вчера звънях в Тикетпро и после в СМЕ, за да питам как стои въпроса с децата. И от двете места ми отговориха по еднакъв начин.

# 1 068
  • София
А къде ще ги мерят дали са над 120см и проверки на ЕГН-та? Да няма върнати на входа и циркове преди цирка?

# 1 069
Увериха ме, че не са дребнави и не се заяждат. Проблем става, когато родител с дете на 9 години го представи за 6 годишно. Защото и такива има. Акт за раждане не искат. Казаха ми, че за плюс няколко см никой не са върнали.  Simple Smile А все пак ние сме трима пълноплащащи. Не им водя 3 деца с един, който плаща.  Simple Smile И моята е на горния ръб на ръста.

# 1 070
  • София
Браво, дано така да продължават и за други представления, а не като представленията на Дисни  в НДК-то  Twisted Evil /не съм сигурна кой ги организира, но залата втория път беше полупразна. А още колко много деца можеше да го гледат..../

anelima, червените места зад лилавите най-вероятно ще са долу на терена и няма да имат нивелация. Така ми се струва.
Другото което ще е променено, е че сцената е много издърпана напред и фактически половината зала ще остане празна...

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 13:34 от elix

# 1 071
  • София
За ръста в един увеселителен парк бях виждала летва на входа, минаваш отдолу без да се навеждаш, значи ОК, ако не можеш да минеш без да сведеш глава, плащаш  Peace

В зоопарка ми се беше случило едно лято една майка да не иска да плаща за порастналото си дете.
Касиерката: А детето не е ли ученичка?
майката: Ученичка ще е наесен.
касиерката: Кой клас си, мила?
детето: Трети.
... При което майка се обръща и забърсва шумна плесница на момичето. А аз  Shocked

# 1 072
  • София
Разбрах, че Сухишвили ще гостуват отново в България!!! Някой може ли да ми каже колко време е продължителността на спектакъла? Благодаря.

# 1 073
  • София
Бебемания в зала Универсиада е този месец от 18-ти до 20-ти. Миналата година ходих и тази ще отида.

# 1 074
anelima, избра ли места за цирка и ако да - кои?  И аз искам да взема хубави места в червената зона, но все пак като не съм ходила в тази зала, не се ориентирам добре. Помагай.  Hug

И още, никъде не видях да пише колко време ще продължи акробатичния спектакъл, някой ако е прочел някъде да сподели, моля.  Peace

# 1 075
  • София
anelima, избра ли места за цирка и ако да - кои?  И аз искам да взема хубави места в червената зона, но все пак като не съм ходила в тази зала, не се ориентирам добре. Помагай.  Hug

И още, никъде не видях да пише колко време ще продължи акробатичния спектакъл, някой ако е прочел някъде да сподели, моля.  Peace
Звъннах на ticketpro и помолих да ми препоръчат. Момчето беше много любезно и ми каза,че ще се вижда добре от всякъде, но ми препоръча трибуната пред терена заради акробатичните номера. За това взех в червената зона(трибуна), по спомен 4-ти ред, но пред нас точно няма редове,а празно пространство... не знам дали ще ме разбереш. Успех в избора и на теб! Peace

# 1 076
Благодаря ти.  Hug
Ако правилно съм те разбрала, местата ви са в сектор Б, под-сектор 1.1 или 1.4, които са скосени, там има празни пространства, така ли е ?
Ти ще водиш ли дете безплатно и ако да, къде указваш това, когато поръчваш билетите?

# 1 077
Това е много добре, че може  дете до 6 години да влезе без билет, но ако някой е ходил може ли да каже какво е разстоянието между редовете - ако трябва синът ми да стои постоянно в мен и не може да се изправя от време на време, ще е доста неудобно, по-добре да му взема билет.
И още нещо - сигурно ли е, че представлението е подходящо за малки деца? Някой питал ли е в Тикетпро? Не видях никъде да има нищо писано по въпроса. На последното представление от подобен тип, на което ходих, деца до 6 години не се допускаха - имаше леко разсъблечени танцьорки ...

# 1 078
# 1 079
Силно препоръчвам мини спектакъла "Кой има магарешки уши" в Столичния куклен театър. За съжаление го няма в програмата до края на месеца, но ще се играе пак през декември.
Много забавно преживяване за децата и родителите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт