Re: Какво, къде , кога 1

• 17 587
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 1 050
Гледах в програмата на Младежки театър " Н. Бинев ", че имат постановка за " Карлсон ", някой да може да даде  отзиви ?
  bouquet

# 1 051
  • софия
Гледах в програмата на Младежки театър " Н. Бинев ", че имат постановка за " Карлсон ", някой да може да даде  отзиви ?
  bouquet

Отзив  Simple Smile

# 1 052
  • София
 На 3.11. 2011 г. свекърите ми имат годишнина от сватбата, подаръкът им е 2 билета за спектакъла на Lord of the dance в зала 1 на НДК  на 3.11.2011 г. от 20,00 ч.

# 1 053
Първият спектакъл на Lord of the Dance е утре 2 ноември, допълнително договориха втория в четвъртък поради големия интерес. За съжаление аз късно разбрах за спектаклите и билетите отдавна са разграбени, тези, които са останали, са скъпи и с не добри места.

Столичният куклен театър празнува 65 годишнина тази седмица и я отбелязват с премиера на нов спектакъл - "Малките плодчета" : http://www.sofiapuppet.com/?p=21.
Премиерата е в петък от 19 ч. (предпремиера от 10:30ч.), ще го играят и в събота от 10:30 и 12 ч.   

# 1 054
  • София
среща лекция на тема ОТБИВАНЕ http://www.facebook.com/event.php?eid=168340253259671

# 1 055
Гледах в програмата на Младежки театър " Н. Бинев ", че имат постановка за " Карлсон ", някой да може да даде  отзиви ?

Ние гледахме "Карлсон" (бяхме 2 майки с 4 деца на 9, 8, 7 и 4 год.). Най-малкото като че ли се поотегчи, макар че каза, че му е било интересно. За другите беше интересно, за възрастните - също. Типична постановка на Младежкия - песни, танци, специални ефекти, интересен декор - забавно беше определено Peace Същото важи и за "Малкия Мук" (гледахме го миналата година), само пушекът липсва там  Simple Smile
Единствена забележка: в "Младежкия театър" не знам защо са възприели политиката да пускат 5 минути преди представлението, т.е. ако се отиде 15-20 мин. по-рано (което според мен е нормално за театрално представление), има едно доста голямо чакане. На нашите момчета им подейства меко казано изнервящо това висене в коридора, още повече, че в крайна сметка представлението закъснява - то е ясно, че няма как залата да се напълни и всички да си седнат по местата за 5 минути  ooooh!

Използвам темата да попитам нещо. Синът ми много иска да посети класически концерт - с голям оркестър и диригент - като по възможност да е някое по-весело произведение. Ако някой може да препоръча, ще бъда благодарна.

И още един въпрос: някой има ли отзиви за "Музикално-образователни концерти - пътешествия в чудния свят на операта"? Хем ми звучи интересно, хем след последните халтури, които гледахме там, не ми се рискува.

# 1 056
Благодаря момичета, много сте мили !  bouquet
Иска ми се и аз да ви услужа, но скоро не сме гледали нищо. За " Пътешествия в чудния свят на операта" съм чувала добри отзиви, за " Карнавал на животните " и " Мечо Пух " също. Най-добре да попитате на място кое е подходящо за момченце. Hug

# 1 057
  • софия
Аз мога да похваля "Магията на Ненчо".  1 1/2 ч. неподправено забавление без простотии (Любо Нейков само няколко пъти попресоли манджата). Динамично, с много фокуси. След представлението Ненчо седя във фоайето, дава автографи, говори с хората, снима се с всеки, който иска. Направи ми мн хубаво впечатление, че показа подобно отношение към хората отишли на спектакъла.  1 1/2 ч. спектакъл и после, докато има хора, общуване с тях. Браво на човека! smile3501 На детето много му хареса. Снощи заспа гушнала книгата с автограф и я слушах как си говори, докато заспива " За хххх от Ненчо" Laughing Иска пак да ходи. Аз също не бих отказала. Този път с фотоапарат.

# 1 058
За мен Голямата новина е идването на Cirque du Soleil в България.
Билетите от днес са в продажба в мрежата на Тикетпро.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 10:31 от Люлин

# 1 059
  • София

Това наистина си е новина.
Билетите са пресолени обаче, а децата искат да са по-напред за да виждат по-добре...
Всъщност като гледам програмата, не виждам да има животни, а моята щерка няма да се впечатли от акробати и жонгльори  Rolling Eyes   
Ще си помисля дали да ходим.

# 1 060

Билетите са на цени от 40 да 120лв.  Sad

# 1 061
  • София

Билетите са на цени от 40 да 120лв.  Sad
Може ли някой, който вече е ходил в залата, да сподели разположението на местата... кои би препоръчал? Благодаря предварително  bouquet

# 1 062
  • София
Аз съм ходила, но то и от картата добре се вижда, а и цената сама говори. Тези от 40лв. са на балкона ще са на едно ниво с акробатите на трапец Laughing  От 55лв. също са доста на високо и не знам какво ще се вижда долу. Не ми се вижда удачно за малки деца, нищо няма да видят  Confused
От средните цени бих си избрала зелената зона зад оранжевата.
За по-скъпите няма какво да коментирам.

# 1 063
  • София
Аз съм ходила, но то и от картата добре се вижда, а и цената сама говори. Тези от 40лв. са на балкона ще са на едно ниво с акробатите на трапец Laughing  От 55лв. също са доста на високо и не знам какво ще се вижда долу. Не ми се вижда удачно за малки деца, нищо няма да видят  Confused
От средните цени бих си избрала зелената зона зад оранжевата.
За по-скъпите няма какво да коментирам.
Моите колебания са между оранжевата зад червената или оранжева странична... както и зелената- ъглова и зелената зад оранжевата...
И също така червената, непосредствено пред сцената (зад лилавата)- амфитеатрално ли са местата или както зала1 НДК -оркестрина ( който си е трагедия).

# 1 064
Деца до 6 години и/или ръст 120 см. не се нуждаят от билет. Но и отделно място не ползват.
Такива са цените, за съжаление. В други европейски държави най-ниските цени са доста по-високи от нашите най-ниски, поне с нещо да се успокоим.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт