Re: Какво, къде , кога 1

• 17 591
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София

В Слънчоглед не знам дали ще има парти, но предлагат рисунка върху лице  
"Ела да те нацапаме и теб на 31.10.2011 от 15.00-до 18.30h
Слънчоглед София ул."Ив. Вазов"13
Слънчоглед Варна ул."Шипка" 14 "

# 1 036
Има цирк в кв. Овча купел - "Колизеум", с представления от 16.30 и 18.30 ч. в събота и неделя - ние ще ходим утре и ще разкажем.

# 1 037
Хубав е цирка.

# 1 038

Би ли написала, има ли някакви по притесняващи номера, от рода на мушкане с ножове, гълтане на огън, рязане на глави. Интересува ме, защото сина ми е малък и мисля, че ще приеме всичко буквално. Поне да знам какво да очаквам. Благодаря!

# 1 039
  • софия
Нищо от изброеното няма.Има клоун,дресура на коне,кучета и камили,акробати.

# 1 040
Точно така е.

# 1 041

Това е много добре! Благодаря.

# 1 042
Ние тази година отново ще се веселим на Хелуин в Коколандия, и в парти центъра в Овча купел ще има и в Борисовата градина  Hug Ето и инфото за желаещите http://facility-bg.com/index.php

# 1 043
  • София
от 31 октомври 2011 г. (понеделник) Зоологическа градина София ще работи със зимно работно време.

Билети ще се продават от 8:00 до 16:00 часа, а зоопаркът ще е отворен до 17:00 часа. Залите ще бъдат отворени до 16:00 часа.

И през зимните месеци зоопаркът работи без почивен ден.

Заповядайте!

От 01.11.2011 г. в зала Маймуни 1 в Зоопарк София ще може да видите един изключителен нов обитател - белоръкият гибон Гиби. Той е част от семейството на човекоподобните маймуни, заедно с орангутана, горилата, шимпанзето и човека.

Гиби е мъжки гибон на 4 години, роден в английски зоопарк. Ще ви смае с ловкото си придвижване от клон на клон, използвайки дългите си ръце. За да се чувства удобно клетката е специално пригодена за него - има много дървета, играчки, от радио звучи музика, а ако всичко това му омръзне може да погледа телевизия.

Очаква се скоро да пристигне и женски белорък гибон, за да не се чувства Гиби самотен.

За последно гибони в София е имало в стария зоопарк преди близо 30 години. Откакто зоологическата градина е на сегашно си място единствените човекоподобни маймуни, които са живели тук са били две шимпанзета.

Освен Гиби от 01.11.2011 г., в същата зала, ще може да видите и други нови примати, дошли при нас също от английски зоопарк. Те са кафяви огърличести лемури, които, както и останалите представители на семейството на лемурите, се срещат само на остров Мадагаскар. С тях в зала Маймуни 1 се разраства впечатляващата ни колекция от лемури, включваща черно - бели, червенолики и голяма група котешки лемури.

# 1 044
# 1 045
# 1 046
  • София
От няколко дни търся нещо, организирано за деня на Будителите и попаднах само на това - http://sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=10&sub_open=58146&nxt=0 . Аз ли не търся както трябва или са много малко инициативите?

# 1 047
Има цирк в кв. Овча купел - "Колизеум", с представления от 16.30 и 18.30 ч. в събота и неделя - ние ще ходим утре и ще разкажем.
Попадна ми талон за детето за този цирк... Но не мога да разбера - има ли представления през делничните дни newsm78 Някой с повече инфо...  Hug

# 1 048
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
за деня на Народните будители днес, в "Сълза и смях" от 18,30 ч. ще има Празничен концерт на читалищата в София, ще е доста интересно и красиво - много деца, които имат какво да покажат, че са научили, входът е безплатен

# 1 049
И аз не намирам нищо,а така ми се искаше да заведа децата на нещо стойностно...

Общи условия

Активация на акаунт