Re: Какво, къде , кога 1

• 17 594
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 1 020
Два Happy Hours в BabyToria -  Всички продукти с 30% намаление! От 18:00ч. - 20:00ч. Simple Smile, сряда, 26/10
Копнах го от Фейсбук страницата им Simple Smile

# 1 021
Момичета, чух нещо по радиото за "Истинският Мечо Пух в НДК" за 28/10 - обаче дотук, че моите дивенат се развикаха и не разбрах откъде и кога и как за билети и цени... ooooh!

# 1 022
  • София
 Ох, аз също се интересувам, защото моят син сега пак е на вълна Мечо Пух. Търся в кое кино го дават, че когато го имаше навсякъде не искаше да го гледа, но само в някакво Евро синема. Ще ходим в сряда от 12,00 ч. за първи път  Wink

# 1 023
Във Фейса май даваха реклама на някакво филмче и театър за Мечо Пух ,но ще проверя и ще пусна линка.

# 1 024
Момичета, няма никакви предстоящи събития с Мечо Пух, в програмата на НДК няма нищо такова, но в петък 28 октомври ще има концерт на легендарната италианска рок група Pooh. Предполагам, че това е чула Alex-Sofi.  Laughing

И аз се интересувам от нови приключения с Мечо Пух, но уви, такива няма, нито нов филм, нито нова театрална постановка.
eva_s, в Евро синема е добре, вървете да го гледате, хубав е филма.  Peace

# 1 025
Благодаря и аз проверих в програмата на НДК и стигнах до същият извод, а иначе за почитателите на Мечо Пух, ние лятото, ходихме на детската опера на Мечо и на моите много им хареса.

# 1 026
Благодаря и аз проверих в програмата на НДК и стигнах до същият извод, а иначе за почитателите на Мечо Пух, ние лятото, ходихме на детската опера на Мечо и на моите много им хареса.

Даваха я по телевизията, на мен изобщо не ми хареса.

# 1 027
  • Sf
Мечо Пух в Операта не е точно опера, по-скоро мюзикъл. Правят невероятно шоу - малката не искаше да си тръгва след края. Но може би на деца над 5 г. вече ще им дойде твърде детска.

Иначе за по-големи дечица има Мечо Пух в Младежкия театър.

# 1 028
  • София
Little wingels, благодаря ти. Днес бяхме в Евро синема, на малчо много му хареса филма. За детски филмчета киното е идеално, според мен - няма много хора и звукът не е прекалено силен  Peace

# 1 029
Някой знае ли дали тази година ще се организира пак в Докторската градина карнавал за Хелоуин?

# 1 030
Някой знае ли дали тази година ще се организира пак в Докторската градина карнавал за Хелоуин?

Аз доколкото помня, е всяка година. Местните жители го организирали помежду си, но започнали да идват хора от цяла София.

# 1 031
Мисля че се организира от "Приятели на Докторската градина", но сега няма нищо обявено на сайта им.Миналата година беше много добра организацията, имаше и хубави спонсори, игри и конкурси.Дойдоха много деца и родители, с фенери и оригинално маскирани, беше почивен ден мисля.

# 1 032
  • софия
Днес бяхме на цирк КОЛОЗЕУМ,Овча Купел с-у старата баня.Приятно съм изненадана.Екипът много се постара и на децата  се обръща внимание.Доволни сме.

# 1 033
  • София
Кажете повече за Хелоуинското парти в докторската градинка? По кое време на деня е т.е. вечер ли е? 3г дете малко ли е за такова парти?

# 1 034
  • София
 Моля ви, споделете и за други партита по повод Хелуин   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт