Отговори
# 360
  • Варна
Някой да може да ми каже на колко гр. се равнява една чаена чаша от 240-250 мл. свинска мас - неразтопена.
Благодаря предварително   bouquet

# 361
Някой да може да ми каже на колко гр. се равнява една чаена чаша от 240-250 мл. свинска мас - неразтопена.
Благодаря предварително   bouquet

Ето една табличка, дано да е вярна. Peace

# 362
Някой ял ли е пудинг? От варените? Извинете за въпроса Embarassed  Grinning
Метнала съм око на една рецепта за ябълков пудинг с карамелен сос, но не съм яла истински варен пудинг и не знам дали ще ни допадне? На какво мяза като консистенция, вкусно ли става?  newsm78

# 363
Да попитам ,ще замразявам пелмени.Трябва ли първо да ги замразявам по отделно и после в плик или оваляни с брашно направо в плик?

# 364
Да попитам ,ще замразявам пелмени.Трябва ли първо да ги замразявам по отделно и после в плик или оваляни с брашно направо в плик?

Най-добре подредени на един ред и като се замразят, слагаш в плик, иначе залепват. Peace

# 365

Най-добре подредени на един ред и като се замразят, слагаш в плик, иначе залепват. Peace
Ясно.То и аз така си мислех, ама се надявах да има и друг метод.Че ми е кът мястото във фризера.  bouquet

# 366
  • София

Ясно.То и аз така си мислех, ама се надявах да има и друг метод.Че ми е кът мястото във фризера.  bouquet
Лист пекарска хартия между тях Peace

# 367
мога ли да замразя вече сварен (но не сготвена на манджа) фасул

# 368

Можеш

# 369
  • София
  Аз съм замразявала, RoniBonboni   Peace

# 370
Здравейте! Може ли изпитана рецепта за вкусни кюфтета(от кайма) на фурна? Какви подправки да сложа? Благодаря предварително!

# 371
 Аз съм замразявала, RoniBonboni   Peace

Благодаря ти, Ева - отивам да го сложа  bouquet, че сварих прекалено много Embarassed

# 372
А колко време бита сметана може да се съхранява в хладилник

Моята е от 17.01 newsm78

# 373
Здравейте! Може ли изпитана рецепта за вкусни кюфтета(от кайма) на фурна? Какви подправки да сложа? Благодаря предварително!

Като чуя кюфтета на фурна, веднага ми изплува рецептата на бъчи, просто вкъщи ги харесахме. Peace
Иначе може да си ги направиш по ваш вкус, аз слагам яйце, лук, накиснат хляб, чер пипер, кимион, чубрица, понякога и пасиран чесън. Пека само в намаслена тавичка, понякога сипвам малко вода в тавата.

# 374
  • София

Можеш
а става ли за ядене после.
веднъж попитах за ориз и кайма/пълнеж за чушки/, казаха ми може, ужасно беше, стана на каша  Sick
и после преди употреба размразява ли се или направо се бухва в тенджерата?

Общи условия

Активация на акаунт