BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 585
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
здравейте, мили шопингоманияци   bouquet /казвам го в добрия смисъл на думата/ Simple Smile прочетох тази тема "от и до" и се престраших да напрвя акаунта ...обаче не получавам мейл за верификация ...никакъв, това нормално ли е при братя-китайци?  newsm78

# 676
  • Ловеч
heros, благодаря, че ме светна за зарядното, значи няма да вземам, ще зареждам и аз през usb. Абе верно тия руснаци ако ги четеш удар ще получиш.  Simple Smile
То с руснаците е така. Треперят докато не го парчедисат таблета и изпочупят някоя и друга щипка  Simple Smile Ей на, поддадох се и аз и разглобих.. зарядното засега  Wink Напълно нормално зарядно, може да се ползва спокойно, но по време на зареждането може в левия ъгъл екрана да не реагира адекватно.Зарежда за около 3.5 - 4 часа. С usb- поне за 7, което също е нормално.
А зарядното на таблета с накрайник за американски стандарт ли е??? Не е ли като нашите, но по-малко разстояние между вилките? Ако е така, имам накрайник. А ако е американски- там волтажа не е ли друг? Защото на показания от теб линк пише US to EUи гледам са квадратни отворчетата... Rolling Eyes
Зарядното е и за американския стандарт. Импулсните зарядни могат да се ползват и за двата стандарта. Ако имаш преходник не си купувай, но винаги се налага да има човек едно такова поддръка.

обаче не получавам мейл за верификация ...никакъв, това нормално ли е при братя-китайци?  newsm78
О, нормално си е за китайците- не се притеснявай няма да получиш мейл  Grinning Влизай и пазарувай смело  Simple Smile

# 677
  • БУРГАС
Върнах си таблета преди 10 дни чакам да го получат.Ако ми върнат парите, а не ми пратят същия, ще се наложи пак да си пусна, но искам да мога да го ползвам за постоянен интернет.Колежката си взе от германос като флашка за постоянен и не тръгна.Нещо имало несъответствие Андроида с флашката.

# 678
  • София
И аз в събота си получих таблета на вратата. Много съм доволна за сега.. Laughing Все още се разучаваме още, върви бързо и изглежда мн. добре за парите си  Laughing. Има някакви неща, които   китайците са качили и не знам как да изтрия newsm78

# 679
  • Ловеч
.◦♥Toche♥◦. проблемите с таблетчето тепърва предстоят  Simple Smile Дребни и дразнещи-типично китайско качество..
А за приложенията трудно ми е да ти кажа така, но пробвай следното: Задръж пръст върху китайската икона и отгоре в средата ще ти се появи едно червено кръстче. Провлачи пръста до него и мисля ще се получи  Simple Smile Не знам само дали не трие препратката или цялото приложение. Нямам таблет пред мен да проверя..

# 680
  • София
.◦♥Toche♥◦. проблемите с таблетчето тепърва предстоят  Simple Smile Дребни и дразнещи-типично китайско качество..
А за приложенията трудно ми е да ти кажа така, но пробвай следното: Задръж пръст върху китайската икона и отгоре в средата ще ти се появи едно червено кръстче. Провлачи пръста до него и мисля ще се получи  Simple Smile Не знам само дали не трие препратката или цялото приложение. Нямам таблет пред мен да проверя..
Мерси, ще пробвам  Grinning. Дано не ме дразнят много неща в него след време, аз съм го взела за филми и игри, надявам се да става за това. Иначе мога ли от него да си пускам филм на големия ТВ в нас Rolling Eyes

# 681
  • Ловеч
Ами не че толкова са дразнещи, но не обичам да ми се отлепя ъгъла на дисплея и да събира прах  Rolling Eyes Много тъпо направено, понеже е залепен с двойно лепящо тиксо,  а се надига самия ъгъл от едни кабелчета вътре.. Може да пускаш филми и игри, ако ТВ ти поддържа HDMI. С по-старите ТВ руснаците не са се преборили как да изкарат звук и картина. Засега..

# 682
  • В друго измерение
Да се разпиша и аз с получени две пакетчета  Party
Поръчките ги пуснах в два последователни дни - 19 и 20 май, днес получих съобщение от пощата и си ги взех и двете пакетчета заедно, доволна  Laughing
Нещата ми са дребни - лампичка за клавиатурата на лаптопа, че пиша много, а не ми е достатъчна светлината от екрана; нещо, което много ми харесва - силиконов протектор за клавиатурата на лаптопа, универсален - лепна идеално, всичко под него се вижда, омекотява тракането на клавишите(че съм с дълги нокти и почукването е още по-силно Whistling).
Имам и лампичка за киндъла, става, ама се отваря максимално назад и светлината малко бяга от екрана, тоест, дразни ме, че няма степени на отваряне Thinking
И великите магнитни пръстени за отслабване - ей сега като залинея, направо ще зачезна  Flutter Това, което не ми хареса, е че те не бяха дори в най-обикновено найлоново пликченце, бяха набутани както са си така пръстенчетата в кутийката на лампичката за четеца  ooooh! Първоначално реших, че ги няма  Outta Joint
Като цяло - доволна...особено за тези дребни аксесоарчета за компютри, които тук продават по минимум 15 лева  ooooh!

# 683
  • Ловеч
И великите магнитни пръстени за отслабване - ей сега като залинея, направо ще зачезна  Flutter
Grinning Оо има ефект - отслабва се първите 2-3 дена  Simple Smile Такава реклама им направих че поне 5-6 досега на колежки съм поръчал. Но всичките си дойдоха в опаковка. Силиконовият протектор е хубава и практична вещ.

# 684
Може ли линк към пръстените за отслабване-Заребихте ме  Laughing

# 685
# 686
  • Ловеч
Може ли линк към пръстените за отслабване-Заребихте ме  Laughing
Превариха ме с линка  Simple Smile
Важно е магнитчетата да са сложени както са на снимката. Жена ми е доволна че ги носи- има плацебо ефект. Аз ги носих 3 дена и до там Simple Smile

# 687
  • В друго измерение
Heros, аз точно заради плацебо ефекта, че нещо съм се бъгнала и не мърдам грам надолу  Laughing
Обаче, дам, никаква опаковка  ooooh! В кутийчицата на лампето за киндъла бяха, викам си "а, нЕма ги, дебела ще съм си"   Mr. Green
Ей сега тъкмо цъкам през протектора, кефи ме...бяха започнали да ми се изтъркват буквите, а много ме дразни, дано и за това помогне  Party

# 688
  • Ловеч
Протекторчето ми прави впечатление че се залепи стабилно върху най често ползваните букви. А не се кахъри за опаковката- на китайски е и в повечето случаи в полуразпаднато-смачкан вид  Simple Smile

# 689
  • Казанлък
Grinning Оо има ефект - отслабва се първите 2-3 дена  Simple Smile Такава реклама им направих че поне 5-6 досега на колежки съм поръчал.

Май и аз ще трябва да си ги поръчам,че почивката взе да ми се отразява...
 Blush
Честито на тези от вас,които си имат нови придобивки и много поздрави на всички от далечна Сибир. Simple Smile
Добре,че си имам таблет,така не губя връзка с БГ. Wink

Общи условия

Активация на акаунт