DISNEY ON ICE

• 14 417
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Беше много хубаво, в залата е за по без якета. Не е студено. Да си приготвите пари, ако не искате рев  Crazy Аз се разминах само с 18лв за захарен памук с шапка с уши на Мики Маус и балон, но смея да твърдя, че минах евтино  Mr. Green
Hug Определено евтино си минала.  Laughing Имаше ли много хора?

Аз чакам отзиви от приятели, които са били с вас. После ще споделя. Аз съм нетърпелива за утре. Добре, че детето не знае още за изненадата, иначе да ни е направила луди.

# 91
  • Ланкър, планините Овнерог
Hug Определено евтино си минала.  Laughing Имаше ли много хора?

Хем не беше пълна залата, хем не изглеждаше празно. Хубавото е, че след започването се пренаредихме и децата седнаха на самостоятелни седалки  Mr. Green След края навън стана лудница и задръстване около залата, но имаше полиция, охрана и слагаха ред.

Още нещо - всички нещопродавачи са американци, т.е. на английски им говорете, ако искате да се разберете.

Не знам дали ще се отворят, но опит за показване на клипчета:
НЕрождения ден на Алиса
Всички лоши
Жасмин + Аладин

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 14:54 от Гита Ог

# 92
  • Пловдив
А колко време продължава спектакъла.И какви други интересни работи се продават(да съм подготвена.).И още да попитам в карайна сметка трябва ли да се попълват декларации за децата и ако да дават ли на място

# 93
А колко време продължава спектакъла.И какви други интересни работи се продават(да съм подготвена.).И още да попитам в карайна сметка трябва ли да се попълват декларации за децата и ако да дават ли на място

Продължава над 2ч, като малко преди края има около 10-15мин. почивка.
Декларации - не.
Имаше някакви чаши за по 25лв ooooh!, гледах, че и други работи носеха родителите, но неща се продаваха през 5м, а аз умишлено гледах да ги заобикалям, та не знам. Емма ревна на края за книжка, понеже видяла друго дете да носи. Не я огря, но не знам и колко е струвала.

# 94
Първо да споделя, че на мен много ми хареса шоуто и съм възхитена  Heart Eyes. Шоуто е в стила и традициите на холивудския мюзикъл и на шоу на лед, разбира се. Атмосферата, музиката, костюмите! Heart Eyes, декорите, хореографията и разбира се, самите актьори и танци, всичко е на ниво. 

Спектакълът продължава час и половина. След първия 1 час има пауза, 10 минути почивка, в която сменят декорите. Спектакълът е разделен на 2 части съобразно хореографията и сценария: в първата част представят всички герои на Дисни с характерните им особености, с които ги познават хората. Във втората част играят хавайско парти и други тематични танци, а финалът е коледен. Първата част е класическа, бих казала,изцяло в света на приказките, а втората по-съвременна и по-модерна. На мен лично повече ми хареса първата част, особено танците на принцесите и принцовете. Аладин и Ясмина са най-добри за мен, но няма да кажа повече, ще видите сами.  Heart Eyes Гледах прекрасни танци и не малко техника от фигурното пързаляне и според мен двата елемента са дозирани идеално в шоуто. След представлението чух случайно коментар от една дама, че била разочарована, понеже очаквала повече акробатика, пък то какво било, едни постни танци върху лед... Joy Излишно е да го коментирам, вече си казах мнението. За мен шоуто е чудесно и бих отишла пак. Дъщеря ми, която прекара по-голямата част от спектакъла права долу до самата пързалка (както и много други деца Simple Smile), предложи утре да отидем пак да ги гледаме. И защо не, места имаше свободни от всички видове цени.
Между другото, ВИП-местата наистина са на ниско и нямат добра видимост, защото са на нивото на самите актьори, не обхващат с поглед цялата сцена. Ние, които бяхме на трети ред зад ВИП-местата, се налагаше да местим погледи като на тенис мач, значи идеално е още малко по-нависоко, за да виждаш цялата сцена с най-добрия изглед. Шоуто е доста динамично без да е натоварващо (все пак не сме на състезание  Laughing), всички непрекъснато са в движение из сцената,влизат, излизат, местят декорите и т.н., а има и видео стена, видеото е част от спектакъла. 

Гита, не е 2 часа шоуто, а 1,5. Започна точно в 11, после точно в 12 обявиха паузата и свърши в 12:40 или 12:45.

За никакви декларации никой не е отварял дума. Организацията е чудесна, в и извън залата, нямам никакви оплаквания.
Относно сувенирите и нещата, които се продават. Явно са си ги докарали от Америка, както и американски продавачки. Не са кой знае колко много като асортимент, но достатъчно за зарибяване, пък са и скъпички. Пуканките са от 5, 9 и 15 лева. Има захарен памук с шапка с уши, различни пластмасови чаши с героите, дъщеря ми получи една такава с Камбанка - 25 лева  Mr. Green, има и стъклени чаши за 35 лв. Книжка не купихме, но я погледнах, красива е, на английски.

За температурата в залата и аз се изненадах, че беше топло, ние се бяхме приготвили да седим с якета, но не се наложи. Предполагам, че при тези цени на билетите на организаторите се е видяло нахално да държат хората на студено.  Laughing

# 95
Леле, хора, видеото не беше мое. Simple Smile
Копирах линка от ФБ страницата на СМЕ.

Вече и аз мога да се включа от първо лице.  Simple Smile
На мен в първата част много ми хареса партито за Св. Валентин, имаше най-много фигурно пързаляне.  Grinning
Втората част беше страхотна.
Гледам от позицията на човек с мааалко по-големи деца, преди време едното ме беше зомбирало с филмите на Дисни. Mr. Green
Значи съвсем малки деца нямат място там. Доста отегчени малчовци имаше. За щастие на нас, но не и не СЕМ, залата беше пълна на 1/3, по груба преценка. После хората се пренаредиха.
Долните места са наистина доста кофти, и едната от причините са именно правостоящите деца отпред, които нямат никакво място там.  Naughty
Според мен разпоредителите бяха твърде мили с родителите на тези деца.
Погледът от високо дава много по-добро впечатление за спектакъла.

Декларации не се искат.
За сувенири и пуканки представа няма колко струват.
Все пак не сме там да се нахраним.
Много хора заснеха спектакъла с фотоапарати, аз предпочитам да гледам.

# 96
Little wingels, не го засичах, времето отлетя. Прецених го за над 2ч според това, че се прибрахме към 13 и нещо, а живеем на Окръжна - 1 спирка. Може и да е 1.5ч, не споря  Peace Определено шоуто е най-подходящо за деца на 4-5-6г. На по-големите не знам дали ще им е интересно, а на по-малките не може да им се привлече вниманието за толкова време. Над нас едно малко момченце рева немалко.

# 97
  • София
Ще се пукна от яд, че не отидохме!  Naughty
Дано другата година отново да има спектакли и със сигурност няма да се чудя и мая, както направих сега.

Little wingels, следващият път да купиш направо билети и за нас.  Hug

# 98
Танците на принцесите и принцовете бяха страхотни (Жасмин и Аладин особено!), но шоуто си е по за деца, аз очаквах повече фигурно пързаляне, а много детски сценки имаше.  Mr. Green Но трябваше да проверя предварително какво точно ще е. Simple Smile

Само не разбирам защо трябваше да са толкова скъпи билетите - половината зала беше празна, от скъпите места имаше празни, след началото на шоуто хората се местеха напред..
А цените на играчките (доста боклучави по мое мнение) няма да коментирам, в Дисниленд е по-евтино.  Crazy

# 99
Скъпи са за в България, но предполагам, че цените им са еднакви навсякъде и за това така ни се струва. Просто стандарта ни е кофти. И на предишните им шоута е било така (тогава мъж ми води голямата и двата пъти, аз не бях)
А, че шоуто е по-за деца.............. дори не съм си и помисляла да не е така.

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 19:57 от Гита Ог

# 100
  • София
Мнението ми се припокрива на 100% с това на Little wingels, така че няма да я повтарям  Peace
Шоуто е страхотно, дъщеря ми, която е на 4,5 беше направо възхитена ... не е спряла да танцува и говори за представлението вече часове наред (бяхме на представлението от 11,00 ч.).
Жасмин и Аладин бяха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бяхме с билети от 80 лева, на 7 ред (в тясната част на залата, която идваше лицева на представлението), видимостта беше прекрасна, шоуто си заслужава всяка стотинка според мен  Peace
Дъщеря ми получи чашка с Камбанка от 25 лева и хапна пуканки от 5 лева  Peace
Тони, имаше доста свободни места във всички зони, така че май не е късно - тичайте утре  Hug

С удоволствие бихме отишли отново ...

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 19:58 от ninnann

# 101
  • софия
Предупредиха ме, че влизането на паркинга било кошмарно и ставали ужасни задръствания още от преди това.

# 102
Предупредиха ме, че влизането на паркинга било кошмарно и ставали ужасни задръствания още от преди това.
За паркинга не си и помисляй. Peace

# 103
  • София

Да, имаше проблем при паркирането, но повече при излизане след представлението ... колите се задръстиха яко, ние пресякохме улицата и мъжът на моя приятелка мина да ни вземе, беше го предвидил  Mr. Green и се разминахме със задръстването  Peace

# 104
  • София
Суупеер отзиви Party   Браво на всички, че сте си изкарали страхотно и децата дълго време ще говорят за това.
Разбрах всичко, което ме интересуваше, шоуто, декларации, паркинг, фотоапарати, сувенири, даже и за пуканките  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт