Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 380
  • 705
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
По принцип не плюскам, приемането на храна го наричам хранене.
До обяд рядко огладнявам, особено и ако е горещо. На обяд не стоя на плажа, защото е силно слънцето. През другото време не ми пречи да се храня, дори и на плажа. Какво точно ще е яденето не те интересува, но предпочитам да е нещо пакетирано или домашно, отколкото купено от капанче и с неизвестен срок на престой на топло.
Това за мен. За децата понякога също нося нещо, рядко и те огладняват точно на плажа, но и това се е случвало.
За останалите плажуващи изобщо не ми дреме кой, кога, къде, какво и колко яде.
На който не му харесва, да не ходи на плаж.

# 16
Ям докато не потъна в пясъка. На два пъти ме вадят с багер. Мъжът ми тази година каза, че ще ходим поотделно на море, защото вече съм приготвила скарата и по един мини бидон с кисело зеле и ракия.

# 17
О, разбира се, че ще ходя, и ще ги коментирам тези които не знаят къде се намират ... hahaha
Просто съм се откъснала от средата, бях забравила какво е да ти чоплят семки на плажа и да плюят в пясъка ooooh!
За щастие има и извънградски плажове малко по цивилизовани.
Ако някой се стресира от темата да подминава  Hug

# 18
  • София
Плюскаме и ушите ни пукат, особено детето. То не са сандвичи, риби, сладоледи, чипсове....Да не би някъде да е имало забранителен знак "Плюскането забранено" и да не съм го видяла  newsm78

# 19
По принцип не плюскам, приемането на храна го наричам хранене.
До обяд рядко огладнявам, особено и ако е горещо. На обяд не стоя на плажа, защото е силно слънцето. През другото време не ми пречи да се храня, дори и на плажа. Какво точно ще е яденето не те интересува, но предпочитам да е нещо пакетирано или домашно, отколкото купено от капанче и с неизвестен срок на престой на топло.
Това за мен. За децата понякога също нося нещо, рядко и те огладняват точно на плажа, но и това се е случвало.
За останалите плажуващи изобщо не ми дреме кой, кога, къде, какво и колко яде.
На същото мнение съм. Често правя сандвичи, които хапваме там. В торбичката слагам и по 1 измит домат. Предпочитам да ям нещо, което аз съм приготвила, защото съм с мн чувствителен стомах, отколкото да си купувам цаца със съмнителен произход от капанчетата на плажа.
А от къде си сигурна, че персоналът си е измил ръцете преди да направи ястието?

# 20

Събота и неделя на градски плаж не се стъпва.
И вие ли плюскате домашни гозби когато сте на плаж?
Ти плажува ли или брои филиите и циците на плажа?

# 21
Ям докато не потъна в пясъка. На два пъти ме вадят с багер. Мъжът ми тази година каза, че ще ходим поотделно на море, защото вече съм приготвила скарата и по един мини бидон с кисело зеле и ракия.

Joy Joy Joy

Лоши, лоши туристи, дето идвате да ни плюскате по хубавите плажчета!

# 22

Събота и неделя на градски плаж не се стъпва.
И вие ли плюскате домашни гозби когато сте на плаж?
Ти плажува ли или брои филиите и циците на плажа?
Умирам от срам, скоро ще ми дойдат гости от чужбина,
 не знам къде да ги заведа, оглеждам се все пак...(има цици които не стават за показване но и те са на показ Rolling Eyes)

# 23
темата за това дали се храним на плажа ли е или за да разберем как авторката се е "откъснала от средата", тази безобразна и грозна простащина, която ни заобикаля отвсякъде, наречена "българска действителност", в която дори се случва така, че хората си позволяват да си носят храна на разни обществени места?

ако става дума за първото - да, носим си храна на плажа, защото се изморяваме, огладняваме и не ни харесва да се храним с каквото и да е от заведенията наоколо. ако е второто - LUCKY14, като човек с толкова висока култура на поведение, изградена очевидно на места различни от българия, би било удачно да си подбираш и по-добре думите, защото в противен случай този, който ще остави грозно впечатление накрая няма да са хранещите се на плажа.

# 24
Хахаха... Преиграваш не, ами направо си за Сатиричния театър. Simple Smile
Майстор на късия разказ!  ooooh!
Цял живот съм по плажовете и такова, като описаното от теб не съм видяла! Добре, че се спря на време, че както започна с филиите с лютеница и стигна до домашното вино, нищо чудно да беше "видяла" как някой кладе огън и слага гърне с боб да вари.   Joy Пък може и едно агне да кол'нат на плажа. Като едни хайдуци също!  ooooh!
Криворазбрана цивилизация, ей!
Целта на темата каква е?
Да разберем всички, че ти плажуваш на Малдивите, примерно?

# 25
Добре, разбрах всичко е нормално  Laughing
Но за съжаление не съм била на Малдивите Sad

# 26
  • Между гори и планини
Аз пък най-много голи цици видях по време на почивката си в Анталия.  И то от баби германки, които ги развяваха гордо и с достойнство. И плюскаха  при това, ама сигурно не  се брои щом е било от олинклузив-а на хотела, а не от ръчният им багаж  Laughing
Лично аз не плюскам, никога не съм плюскала. Но пък се храня. Нося на детето в кутия нарязана хладка диня или пъпеш, закуска, солети. Защото след толкова игра огладнява... обаче и той не плюска...

# 27
Ако съм на твое място, ще им се накарам на тези с филиите, увисналите цици и задници, а целулитните - направо ще ги наритам. Може ли да ти развалят изгледа по такъв просташки начин на тебе - аристократката с фини, изискани и дискретни маниери, която не дебне и не обсъжда хората, защото знае, че за всеки има място под слънцето и никой на никого не може да се меси в начина на живот, стига да не си навлизат в личното пространство. Whistling
Дългичко стана, но не е сложно. Надявам се да схванеш. Wink

# 28
  • Варна
Мидичка, не съм забелязала да си дезинфекцират ръцете, напротив изтупват пясъка и заръфат филиите...
Добре, детето ако много огладнее... аз говоря за възрастни хора дето опъват софрата на плажа  Tired
Да, и пушат също, а фасовете ги забучват в пясъка  Naughty
E, точно пък на южния дават на всеки кофичка с пясък за фасовете. нещо послъгваш ми се струва.

# 29
Ако съм на твое място, ще им се накарам на тези с филиите, увисналите цици и задници, а целулитните - направо ще ги наритам. Може ли да ти развалят изгледа по такъв просташки начин на тебе - аристократката с фини, изискани и дискретни маниери, която не дебне и не обсъжда хората, защото знае, че за всеки има място под слънцето и никой на никого не може да се меси в начина на живот, стига да не си навлизат в личното пространство. Whistling
Дългичко стана, но не е сложно. Надявам се да схванеш. Wink
 202uu
Схванах, но нали се сещаш че щом съм тук и аз съм една от тях,
 само дето няма как да ми се случи да си занеса сирене и домати на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт