Лидл ::16::

• 108 276
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Днес ядох от киселите млекца на промоция.Уж беше манго, а имаше и някакви други парчета.На круша и ананас ми докарваха.Доста кутийки си взехме, дано е единичен случай.

# 721
Аз си пазя опаковката. Проверих баркода показва производител Германия. Същото  е изписано и с букви. Днес си взех и от новите, те са същите.  Надявам се всичко да е наред.

# 722
  • софия
Баркодът не е показателен къде е произведено нещо. Повечето производители имат заводи в различни държави, а на продукта се слага баркодът на държавата, в която е централата. Peace

# 723
Здравейте.
Тази седмица започват да продават неща за училище. Някой знае ли дали тези електрически острилки са добри?

# 724
Плодовите кисели млека са ни любими, детето много ги обича.

# 725
Здравейте.
Тази седмица започват да продават неща за училище. Някой знае ли дали тези електрически острилки са добри?

Да, аз имам вкъщи от половин година . Взимай смело:)).

# 726
Харесах освен острилката,комода, хлебопекарната, дънки за малката, блузи за второкласника и разни други неща. Направо не ми се мисли.Предупредих го милото за четвъртък. Mr. Green

# 727
Е сега ме разочароваха ,миналата година по това време взех дънки за момчето ми и се каних пак от там да купя ама като гледам най малките 122см, Tiredами те ще са му големи .

# 728
  • София
ами предвид, че все пак пускат стоки за ученици 122 е ръст за 6-7 годишни Wink  вероятно за това са пуснали така...при тях така са си разделени като пускат за малки деца са до 116, а за по-големит от 122....все пак може да ги погледнеш, защото някои от нещата им са леко умалени...

# 729
  • у дома
Точно детските дънки хич не са умалени-взимала съм два пъти,ватирани и обикновени,отговарят си на ръста на детето.Иначе като качество са добри  Peace

# 730
  • 1st floor
И аз ще ходя за дънки... Laughing Дано успея да взема, на добра цена са...

# 731
Angel_Dust като знам миналата година 104 му станаха а беше 110 см, пак ще ходя да разгледам.А хубаво му стояха и дънки и джинси съм му купувала, ама какво да се прави дребосък ми е .

# 732
  • софия

Hug

Общи условия

Активация на акаунт