Лидл ::16::

• 108 303
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Тaня67 Напълно подкрепям думите ти!Пълен майтап са тавите.При мен се получи същото.Умея да пазя и да се грижа за нещата си.След няколко употреби първо се появяват кафеви ръждиви точки  и започват да се лющят.

От предишната промоция на тавичките си супихме разтегателната и сме страшно доволни. Невероятна коричка става. Но я мия само с гъба и нищо друго.

Утре пак мисля да си взема. Ако се развали, пише, че има 5г гаранция. Връщам им я с пълна сила.

Може с Таня на калпави партиди да сме попаднали,знам ли newsm78

# 706
Имам спомени,че миналото лято имаше в Лидл,ето тези тавички:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_17812.htm
Има ли сдобили се с тях и дали са доволни?Искам отзиви.

Точно тези не съм купувала, но имам комплект от 3 тавички за пици на фирма Zenker. Eдинствената разлика е в изписването на "Z" - при мен долната му черта минава под цялото име. Предполагам, че са обновили логото си. Много некачествени са. От 9-10 използвания, цялото покритие пада на парцали като се лепи и на храната.  Sick  Знам как се използват подобни съдове и гарантирам, че не съм аз тази, която ги е повредила при употребата им.
+ 1

# 707
  • София
mem, по-скоро ѝ е съвсем отскоро. Разтегателните тави бяха на промоция преди най-много 2 месеца. Все пак моите са сигурно на 1-2 години, просто не ги използвам често. Дъщеря ми ги преоткри миналия месец, защото са малки и си пече по 1 тиквичка в тях (с мазнина). Иначе и аз ги мия само с гъба и препарат за миене на съдове, а не нещо абразивно.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 20:57 от Тaня67

# 708
Благодаря Таничка! Simple Smile
Дори на места само с ръка и веро съм ги мила и пак се скапаха

При всички случай съм ги отписала Simple Smile

Мен друго ми е чудно.Дали тези същите боклуци ги предлагат в тяхната мила родина?!Като знам какви са им потребителите там...едва ли ги има тези арткули на тамошния пазар.Ако ги има,няма да са с това лошо качество.
Здраве да е Simple Smile

# 709
# 710
  • София
Мен друго ми е чудно.Дали тези същите боклуци ги предлагат в тяхната мила родина?!Като знам какви са им потребителите там...едва ли ги има тези арткули на тамошния пазар.Ако ги има,няма да са с това лошо качество.
Здраве да е Simple Smile

Точно подобни неща не съм гледала, но в края на юни пазарувах от Лидл в Германия, Белгия, Холандия и Франция (с други думи 2 седмици се прехранвахме главно от Лидл  Laughing). Ами нещата, които купувах като шунки, лионски наденици, сирене, кашкавал, мляко и т.н. само по опаковка приличаха на нашите. На вкус - нищо общо.  Laughing Говоря за неща, на които специално е споменато, че са произведени в Германия, а не за тези, които са наше производство за Лидл.

Не ме разбирайте погрешно. Пак пазарувам от Лидл. Но все пак вече 2 месеца не съм купувала от любимата ми нарязана шунка, защото все още помня другия вкус. Още малко и пак ще я купя  Laughing. Все пак е по-добра от много други, които се предлагат в магазините ни.

# 711
  • 1st floor
Чувала съм от позната същото!!! Баща й често пътува и още преди да отворят в БГ Лидл й носеше неща от там. Казва, че на същите продукти тук вкусът е различен... ooooh! Единствено  в някакво кафе не открила разлика, но нямам спомен кое беше. Като с праховете в милата ни родна държавица...Имат ни за нисък клас хора, съответно ни предлагат и нисък клас продукти... Tired Само защо ни залъгват с еднаквите опаковки, не знам...
Относно тавите - имам форма за торта на същата фирма, но не съм я ползвала още. Иначе четох, че били два вида - едните произведени в Китай - белещите се, другите в Германия - всички домакини бяха много доволни от тях по форумите. Но предполагам никоя от вас не пази картончетата от тавите, та да види коя му се е паднала...макар и да е ясно Mr. Green

# 712
  • София
ето ги и училищните  неща от четвъртък Wink по-посно от миналата година но все пак.

някой с впечатление от пастелките..всъщност само те, блокчетата и подвързиите ми хващат окото...

# 713
  • софия
ето ги и училищните  неща от четвъртък Wink по-посно от миналата година но все пак.

някой с впечатление от пастелките..всъщност само те, блокчетата и подвързиите ми хващат окото...
Имаме пастелки Laughing Хубави са. Наситени цветове, удобни (тип химикалка с прибиращ/удължаващ се писец). Гел-химикалките също имат огромен успех вкъщи.

# 714
  • София
Преди пускали ли са ги тези подвързии и ако някой е купувал може ли да напише отзиви? Не мога да разбера дали са регулиращи се или са си такива...за определен размер учебник и тетрадка?
Гледам коментирали сте тавичките. Не зная как е всичко в чужбина, но преди две години свекърва ми от Италия ми беше купила два тигана, от тамошен Лидл имам предвид. Започнаха да се белят на второто ползване при старателно миене само с вода и веро и меката част на гъбата.

# 715
  • София
пише различни размери, което не ми прилича на  регулиращи се....

# 716
  • София
пише различни размери, което не ми прилича на  регулиращи се....
Благодаря, не съм видяла, че пише така Blush. Е значи няма как да се възползваме, учебниците на децата ще ги раздадат след започване на училище.

# 717
  • София
ако ги харесам като плътност мисля за тетрадките да взема
а учебниците с фолио ще ги мъча Simple Smile

# 718
  • София
Учебниците после няма ли да ги връщате в училище? Всъщност ако сте първокласници - няма. Иначе с фолио на доста места не ги приемат и се налага да се купуват нови.

# 719
  • София
да, първи клас ще е Simple Smile
А някой получи ли днешният ел. бюлетин? ако да какви нехранителни има др понеделник?

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 12:05 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт