Лидл ::16::

• 108 307
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Имам спомени,че миналото лято имаше в Лидл,ето тези тавички:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_17812.htm
Има ли сдобили се с тях и дали са доволни?Искам отзиви.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 17:37 от Мама на трима.

# 691
  • В една слънчева къща...
Аз нямам точно от тези, но съм доволна от всички останали, които имам на марката Simple Smile

# 692
  • София
Имам спомени,че миналото лято имаше в Лидл,ето тези тавички:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_17812.htm
Има ли сдобили се с тях и дали са доволни?Искам отзиви.

Точно тези не съм купувала, но имам комплект от 3 тавички за пици на фирма Zenker. Eдинствената разлика е в изписването на "Z" - при мен долната му черта минава под цялото име. Предполагам, че са обновили логото си. Много некачествени са. От 9-10 използвания, цялото покритие пада на парцали като се лепи и на храната.  Sick  Знам как се използват подобни съдове и гарантирам, че не съм аз тази, която ги е повредила при употребата им.

# 693
Тaня67 Напълно подкрепям думите ти!Пълен майтап са тавите.При мен се получи същото.Умея да пазя и да се грижа за нещата си.След няколко употреби първо се появяват кафеви ръждиви точки  и започват да се лющят.

# 694
  • София
alra за магазин в София става въпрос - този в Дружба-2. Бях много афектирана като писах предния пост, но вече ми мина.  Simple Smile  Не знам защо винаги се дразня на такива дребни неща, а уж се уча да съм над тях  Laughing Какво толкова станало - написали хората нещо в брошурата, реално цената е друга, но на щанда си пишеше, че продукта не е намален. Можех да не го взема ако не ме устройва. Само че се сетих как има хора, които обикалят магазините точно заради нещата в брошурите и ако за мен не е проблем, то за тях е.  Sad  
Управителят... може и на обяд да е бил, знам ли.  Rolling Eyes Факт е, че за 15 мин не се появи, а аз не съм по чакането и само се доизнервих допълнително.  Blush  

# 695
  • София
wave, преди да редактираш поста си беше написала, че става дума за плодовите млека, а те са на промоция чак от понеделник. Или имаш предвид нещо друго? Досега не ми се е случвало нещо от брошурата да се продава на по-висока цена. Дори е имало случаи когато са на по-ниска (явно промоцията е заради застояващи продукти  Wink).

А за управителя - права си. Дори и да е на обяд, трябва да има заместник в дадения момент.

# 696
Ходих на разпродажбата.Някакви градински лопатки, порцеланови купи-дивотии с една дума.Нищо кой знае какво.Исках да видя за шевна машина, ако има. Детските неща не съм гледала, защото не ми трябват.От хранителните промоции имаше всичко.Народът граби шоколади и захар. Дали защото беше по-рано, нямаше още толкова много хора. Това е инфо за Лидъл на Транспортна.

# 697
  • София
Аз да похваля инфрачервения бебешки термометър за ухо и челце  Peace След мноооого дълго чудене, най-накрая го взехме, все още имаше бройки. Бях прочела доста негативни мнения за него, но вчера с мъж ми цяла вечер си играхме да си мерим Т и мога да кажа, че отчита много точно, от което съм възхитена защото всички обикновени електронни боклуци показват пълни глупости. Този дава разлика максимум 0.1-0.2 градуса, което си го пише и в книжката, както и пише 3 пъти да се премери Т и да се отчете най-високата. За течности не е много точен защото все пак мери на повърхността, а не потопен, но горе-долу става, а и за ваничката определено мисля да си ползвам друг термометър.

# 698
Ходих на разпродажбата.Някакви градински лопатки, порцеланови купи-дивотии с една дума.Нищо кой знае какво.Исках да видя за шевна машина, ако има. Детските неща не съм гледала, защото не ми трябват.От хранителните промоции имаше всичко.Народът граби шоколади и захар. Дали защото беше по-рано, нямаше още толкова много хора. Това е инфо за Лидъл на Транспортна.
В колко часа нямаше хора? В 8.40 беше ад! Нямаше свободни колички....Отвратена съм! Такава цигания никога не бях виждала.

# 699
9.30-9, 45. Колички имаше достатъчно.

# 700
Здравейте момичета.
Има ли някой такава купа и ако да, то тя става ли за готвене във фурна, или е само за декорация  newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-97679613-6419A205/lidl_bg/hs … l/index_16372.htm

Благодаря ви.

# 701
Някой с мнение за шунката, която ще е на промоция от понеделник?

# 702
Тaня67 Напълно подкрепям думите ти!Пълен майтап са тавите.При мен се получи същото.Умея да пазя и да се грижа за нещата си.След няколко употреби първо се появяват кафеви ръждиви точки  и започват да се лющят.

От предишната промоция на тавичките си супихме разтегателната и сме страшно доволни. Невероятна коричка става. Но я мия само с гъба и нищо друго.

Утре пак мисля да си взема. Ако се развали, пише, че има 5г гаранция. Връщам им я с пълна сила.

# 703
Някой с мнение за шунката, която ще е на промоция от понеделник?

Съдържанието й е потресаващо.Много е мазна.И тия пет лева не си струва.Лично мнение.

# 704
  • Burgas
От днешните разпродажби си купих клин, добре изглежда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт