Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 576
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря Hug

# 226
Да вярно е че двата дена се смотах от прекалено малко ядене
и въглехидрати и корема ми се чуди какво става  Confused
Ама нали преди 3 дена започнах работа и докато се ориентирам  Blush
Днес сутринта си изпих една кофичка кисело мляко -съвсем друго беше  Mr. Green
Ама тия два дена само на сандвичи ,ми се разката фамилията на корема  Confused
В понеделник ще си взема един буркан с овесени ядки  Mr. Green
И ще видя какво още ще си взема  Peace
Още от сега ме бъзикат ,че ям на всяка почивка пък съм била
дебела като кука  Joy
Ама на сандвичи само не се трае  Twisted Evil
Днес няма да правя тренировка -днес бях на работа и скочих в 5.15
и сега така ми се спиииииииии  Blush
А другата седмица ще съм на 9 часа работен ден и най-късното
ми ставане е в 6.15 а от нас излизам в 7.00  Peace и ще се прибирам в 17.30  Confused
Как ще правя тренировки не знам  Crazy
Дано да успявам  Blush

# 227
Мавина, и аз съм с твоя режим на ставане, ходене на работа и прибиране. Отгоре на това имам две деца (на 8 и на 5), мъж, едно куче и две котки, за които трябва са се грижа. Затова време за тренировки вкъщи имам чак след 22:00 часа (след 21:30, ако мъжа ми разхожда кучето). Не само, че не се давам, ами и добавих кардио в обедната почивка. Ще си подредиш нещата. Важното е да планираш добре и да знаеш какви са ти приоритетите.

Покрай вас смъкнах и аз 8-седмичната на FB. Почвам от днес.

# 228
Мавина, и аз съм с твоя режим на ставане, ходене на работа и прибиране. Отгоре на това имам две деца (на 8 и на 5), мъж, едно куче и две котки, за които трябва са се грижа. Затова време за тренировки вкъщи имам чак след 22:00 часа (след 21:30, ако мъжа ми разхожда кучето). Не само, че не се давам, ами и добавих кардио в обедната почивка. Ще си подредиш нещата. Важното е да планираш добре и да знаеш какви са ти приоритетите.

Трябват ли специални уреди   за тази  8 седмична освен  да кажем  гирички ?
Тъй като и  аз мисля  да  я  сваля   Hug

# 229
Bluevelvet, погледнах програмите за първите десет дни - в една от тях имаше нужда от топка, а в друга избор между дъмбели или ластици. При повечето обаче няма нужда от допълнителни уреди.

Аз току завърших с ден 4. Изпотих се доста. Тъй като вчера правих 24-минутното ХИИТ, реших днес да го заменя с 17-минутното (http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI&feature=relmfu), но направих допълнителен трети рунд, за да може да стигна плануваните 24 минути.

# 230
Момичета  Hug
Днес направих 2 седмици Insanity и съм много доволна от себе си  Mr. Green
Снощи съм застанала да си мия зъбките и се гледам в раменете - имам доста голяма разлика - оформила съм рамене ,мускул малко по ръката,гърба малко  Sunglasses Но си мисля,че ефекта е заради това ,че включвам и Боб от време на време с някакви тежести Simple Smile
За съжаление най-бавно в областа на бедрата се случва нещо .Нямам огромна нужда ,ама пуста суета  Simple Smile
Действате ми много мотивиращо Simple Smile Радвам ви се много на упоритостта   bouquet

# 231
  • Варна
Еее супер, че толкова хора ще сме на 8 седмичната програма. Тъкмо ще обменяме опит. Аз ще съм много зле на фит теста сигурно, защото набирания не мога да направя ни едно; бягането ми е средна работа, гъвкавостта незнам - сигурно зле, само от коремни преси ще изкарам някоя друга точица... Ще го видим на 10ти септември Mr. Green

Днес си направих готина тренировка със кикбокс (9 мин) силова с дъмбели и на края - за вътрешно бедро - общо 45 мин; Много съм доволна, бая пот се ля и добре се изморих. Мъжа ми ходи да бяга, но мен днес ме домързя. Утре обаче мисля да правя http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Brutal-35-Minute … eight-Workout/8f/  Whistling Ще видим де...

Мавинка, сигурна съм че ще смогваш, защото вече сме толкова привикнали към движението и натоварването и усещането след това - като наркотик е! Не можем без дозичката си Crazy

Фея Кръстница, ти си преизпълнила петилетката Hug

Ини, браво! Аз Инсенити мисля да я правя зимата, когато няма да мога да спортувам навън, и затова ще следя изкъсо твоите резултати Mr. Green

# 232
Фея, как смяташ да правиш фитнес теста.Ти май имаше вело в къщи  newsm78 Аз ще прочета хубаво за първия ден и ще видя как ще е най-добре да почна.Искам да я пробвам.

Ини, браво! На който му се носят роклички и потничета да грабва тежестите  Peace

Мавинка, аз си помислих, че питаш за междинни закуски  Laughing Чесно, като прочетох 1 бананче и после 1 сандвич  и бях се засилила да ти давам съвет за снакс (леки закусчици имам предвид)  изобщо не допуснах, че това може да ти е храната  Grinning

Радост Неземна, престани да пишеш заедно с мен  Mr. Green Следиш ли ме отнякъде  Laughing Като Биг Брадър си  Joy тъкмо да публикувам и хоп нов отговор от Неземната  Hug

# 233
  • Варна
хеххе а аз цял ден не мога да се наканя да се отчета...

# 234
Тяна, имам бягаща пътека, велоергометър, гирички, ластици и антигравити люлка. Нямам лост за набиране, но мъжът ми си е монтирал едни дръжки на скобите за люлката.

Отивам да направя първия тест (на fat lost програмата съм заради бедрата; мисля, че вие сте на силовата). Чудя се само защо не са включили в теста и скорост на възстановяване на нормалния сърдечен ритъм. Това е чудесен индикатор за кардио тренираността на организма...

Ето моите резултати:
1 миля за 11:53 = 35 т.
Лицеви за 2 мин 10 мъжки и 41 женски = 61 т.
Преси за 2 мин 95 = 95 т.
Набирания 3 = 15 т.
Гъвкавост + 6 инча = 28 т.
Общо точки 234

Любопитно ми е да видя как този резултат ще се промени за 8 седмици.

П.П. Понеже така или иначе бях се разгряла с теста, а и мъжа ми изведе децата, направих и 17-минутката на ФБ за разкош.

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 06:28 от Фея Кръстница

# 235
Браво на вас!
Аз така да не смея да си засека резултатите... Имам чувството че съм дебела и кекава и ме е страх да не се окажа права  Mr. Green
Иначе и аз у дома с подобни екстри, ама понеже пътеката ми е в гаража, лятото е неизползваема. Освен ако не искам да бягам като в суха сауна.
Момичета посъветвайте ме с какво да тренирам сина си? На 10г. е. Куца му горната част - рамена, гърди и ръцете най-много.
Аз отчитам 45 минутна йога и вечерта ще съм на обръч и гирички освен  ако не отида до джима, за нещо по-сериозно.

# 236
Браво на вас!
Аз така да не смея да си засека резултатите... Имам чувството че съм дебела и кекава и ме е страх да не се окажа права  Mr. Green
Да не мислиш, че мен не ме беше страх? Само че знам, че няма нищо по-мотивиращо от това да видиш резултата от усилията си. Затова засичах.

За сина ти ще препоръчам да го запишеш на организирани тренировки: плуване, гимнастика... На тази възраст децата нямат усещане за необходимостта от редовни физически натоварвания. Ще ти е почти невъзможно да поддържаш мотивацията на детето, ако трябва да тренира само в домашни условия.

# 237
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
аз бързам да ви се похваля за вчерашната ми тренировка.
Най-после успях!!!! Изкачих Мусала, много съм щастлива и горда от себе си  Hug
Сега всичко ме боли ама си ходя с една доволна отнесена усмивка на лицето Simple Smile))
Искам само да кажа че беше страхотно и който не го е направил още, нека направи Simple Smile

# 238
Добро утро  Hug
Тъкмо си приключих любимото кардио и реших да намина да ви "видя", защото ми липсвате.. : (
Също така да споделя някои неща.. Новата ми работа е ужаааасно динамична - работя като сервитьорка в едно голф-игрище. Там се организират сватби, конференции, бизнес срещи, рождени дни на НЕслучайни хора, срещам се с много български звезди (последните 2 дни обслужвах Дичо от Д2 и Силвия Кацарова), но има един малъък проблем.. Много ми е трудно  Sad Ама много! Представете си от 11 сутринта до 9 вечерта да тичате нагоре-надолу по едни стълби с огромни чинии в ръце.. Едва намирам сили за обичайните си тренировки, но все пак НАМИРАМ! Няма да се откажа пък  Crossing Arms Като цяло - това е голямо предизвикателство за мен, но се справям за сега  Crazy Нааай-най хубавото е, че общуваме предимно с чужденци, като комуникацията с тях става изцяло на английски и си упражнявам уменията  Party
Доколкото успях да ви почета, видях, че сте коментирали какво хапвате по време на работа.. Ами аз лично там, като изляза от нас в 10 и започна в 11 работа, се сещам за храна чак към 3-4 следобед..  Laughing Спрях да закусвам с въглехидрати, за да мога да си правя сандвич от 2 филийки Вита и това да ми е въглехидратът за деня. Да ви кажа, след такъв дълъг ден "хфърчене" насам-натам, този сандвич ми се струва най-вкусното нещо на света  Mr. Green В него обикновено слагам шунка, намазвам го с малко крем-сирене и да кажем домат или чушка...и разбира се, винаги го хапвам с допълнение от 1 кисело мляко "Боженци"  Heart Eyes  Mr. Green

# 239

bouquet   bouquet   bouquet
Фея ,благодаря ти за стимула  Hug
Аз работя от едва 3 дена с извънредни часове и ми идва нагорнище  Blush
Започнах да тренирам през ден  Blush
Но няма да се откажа  Naughty
Един път кардио и следващия път силова ли правиш  Rolling Eyes

Кат много се радвам за теб и за това ,че се срещаш с най-различни хора  Hug
Аз исках работа ,която не те затваря с един кръг от хора
и да се стои на едно място /което за мен си е затвор  Confused/
Браво на теб   bouquet   bouquet   bouquet

Благодаря ви ,че сте тук и че подкрепяте всяка една от нас  Hug
  bouquet   bouquet   bouquet