Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 151

• 41 699
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Оххх момичета днес е голям купон ж темата. А какъж купон беше преди мале, мале.....раджам се че си припомнихме старите мигове и вижте колко бързо изписахме страниците.

Енгин ако знае в какви сценарии е бил забъркван ще си глътне граматиката.
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тримесечното му покритие ще ни се стори като детска залъгалка... направо ще хване горите Тилилейски момчето! Simple Smile))

# 736

Отивам да се запиша в курса - никакво спане...

Аз бих се записала при Керим, че с Мустафа Булут работата няма да отиде на добре.  Понякога ме хващат лудите, а двама луди в една кола е чок лоша комбинация, та тя колата ще се взриви още преди да  се е слуяила катастрофата.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 737
Малчева, днес просто се чудя как смогвам между шифон, сатен, дантели, перли и прочие красоти и купона. Simple Smile)) Добре, че поне малко успявам да се вмъкна, но ЧЕТАААА четата!:-)))))

# 738

Отивам да се запиша в курса - никакво спане...

Аз бих се записала при Керим, че с Мустафа Булут работата няма да отиде на добре.  Понякога ме хващат лудите, а двама луди в една кола е чок лоша комбинация, та тя колата ще се взриви още преди да  се е слуяила катастрофата.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дейзи, и на това му намериха колая в АБО - нъл видя - два пъти се умножиха Мустафа и Асие... луди, ама... в правилната посока. Wink))

# 739
Уморихте  ме тази вечер от смях - пък когато има опасност от " смехоразпад" - единствения начин за вземане в ръце е .... просто да се оставиш на течението и където те отнесе....
Среднощен поздрав  за всички с чувство за хумор

Скрит текст:

# 740
Уморихте  ме тази вечер от смях - пък когато има опасност от " смехоразпад" - единствения начин за вземане в ръце е .... просто да се оставиш на течението и където те отнесе....
Среднощен поздрав  за всички с чувство за хумор

Скрит текст:

Въртенето важи за всички - още Галилей го е доказал! Wink)) И да не щем, връткаме се денонощно. Simple Smile))

# 741
Така момичета давам ви въпрос за размисъл за другата темичка. Днес като сме го подхванали Енгин та си мислех- каква според нас трябва да бъде идеалната жена до Енгин.   newsm78 Имаме право на свободни интерпретации по темата.  Mr. Green Mr. Green

# 742
Така момичета давам ви въпрос за размисъл за другата темичка. Днес като сме го подхванали Енгин та си мислех- каква според нас трябва да бъде идеалната жена до Енгин.   newsm78 Имаме право на свободни интерпретации по темата.  Mr. Green Mr. Green

Е сЕга вече ме утепА! Simple Smile)) Давали се такъв въпрос за размисъл в 1 ч. през нощта? Simple Smile)) Отиде ми съня! Simple Smile)

# 743

Е сЕга вече ме утепА! Simple Smile)) Давали се такъв въпрос за размисъл в 1 ч. през нощта? Simple Smile)) Отиде ми съня! Simple Smile)

Марица теб утре няма да те има. Така че е по-добре сега да поразсъждаваш над темата. Аз  ще ти помогна.  Simple Smile Simple Smile Hug

# 744

Да затворим подобаващо последната страничка на темата и да  отпрашваме  с "мръсна газ"   под вещото ръководство на  "двамата инструктори"  към новата.

Дейзи - как можа да зададеш такъв въпрос на отбора от  " свекървещици" каквито сме в темата
/ аз не съм все още де...ама имам виждане по въпроса за идеална снаха /

# 745

Да затворим подобаващо последната страничка на темата и да  отпрашваме  с "мръсна газ"   под вещото ръководство на  "двамата инструктори"  към новата.

Дейзи - как можа да зададеш такъв въпрос на отбора от  " свекървещици" каквито сме в темата
/ аз не съм все още де...ама имам виждане по въпроса за идеална снаха /

Точно това е предизвикателството, като се знаем какви сме докъде ще я докараме.  Mr. Green Mr. Green

Интересно ми е да чуя мнението ти.  Simple Smile Simple Smile

# 746

Общи условия

Активация на акаунт