Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 151

• 41 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Марица,мога само да ти кажа,че си изпуснала купона!
Скрит текст:
1539     Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 129    : Нед., 10 Юни 2012, 18:17
Цитат на: Фантазьор в Нед., 10 Юни 2012, 17:55
Здравейте, Дами, след краткия си престой в Истанбул се завръщам с доста интересни новини, които искам да споделя с вас.
Днес няма да публикувам неизлъчени кадри от мейкинга, но ще ви разкажа нещо по-интересно.
Скрит текст :
Присъствувах на срещата на екипа създаващ КВФ, организирана от Керем Чатай. Срещата се състоя рано тази сутрин в офиса на “Ай Япъм”, поради неотложни проблеми свързани със заснемането на оставащите серии. Основното и категорично изискване на продуцента беше, да не се допускат абсолютно никакви клишета. Екипа разисква решаването на всички поставени във филма, но нерешени до сега въпроси, както следва:
1.   Неочаквания финал – след обсъждане всички се съгласиха, че неочакваният финал беше показан много отдавна – още преди около 30 серии – би трябвало интелигентния зрител вече да го е забелязъл.
2.   Дълъг и хубав финал – интелигентният зрител би трябвало да разбере, че 30 серии е доста дълъг финал. Дано зрителят да го намира и за хубав.
3.   Прошката – нееднократно Фатмагюл, казваше на Керим: “Прости си. Ти трябва да си простиш” – значи и въпросът с прошката е решен много отдавна – не е нужно да конкретизираме – интелигентният зрител отдавна го е разбрал.
4.   Наказанието на Мукаддес – след скандала в последната серия, тя разбра своите грешки и затова няма да бъде наказана сериозно – да и се достави 1 чувал вълна от Ълдър и да започва да плете – чорапи, елеци, жилетки – това ще бъде нейното наказание.
5.   Делото – всичко за делото е ясно – богатите бяха наказани -  загубиха всичко, разболяха се, заловиха ги, написаха изповеди….. . Хода на самото дело не е нужно да бъде показан – интелигентният зрител знае , че ще бъдат наказани.
6.   Сънят на Керим. След съня на Фатмагюл, в който тя сънува, че ще има момиче, което ще носи името на майката на Керим, следва да покажем и сънят на Керим. Керим сънува, че ще има момче, което ще носи името на бащата на Фатмагюл. Все пак Керим, като всеки уважаващ себе си мъж не би искал първото му дете да е момиче. Интелигентният зрител ще реши какво дете да се роди – момче или момиче.
7.   Облеклото на Фатмагюл – екипа стигна до извода, че извадиха момичето от селото, но не искат да показват, че са извадили селото от момичето – такова развитие не би се харесало в Арабскич свят, където основно се продава филма. Даже след цялостното и излекуване смятат да я облекат в бурка.
8.   Любовната сцена, в която показват, че излекуваната Фатмагюл може да изпитва и страст от любов – на тази сцена обърнаха специално внимание . За това - накрая.

След, като разискаха всички въпроси, от екипа стигнаха до извода, че всичко, което е трябвало да се покаже на зрителя вече е показано. Затова книгата, която ще пише Синем, ще бъде готварска. В оставащите няколко серии Фатмагюл ще запознае зрителя с различни рецепти – Япрак сарма, Екмек кадаиф, Кюфте потатос и др…
Възникна спор за заглавието на книгата. След обсъждане, заглавието “Гурме с Фатмагюл” отпадна…. Интелигентният зрител може сам да реши как да се казва книгата.

И накрая  - страстната сцена,
Скрит текст :
която все пак ще се покаже в последния епизод. Ще се пренесем в недалечното бъдеще – свирепата зима на 2013 год. Спалнята в новата къща. Парното не работи. Фатмагюл е с басмената рокля под която е облякла чорапогащи, шалвари, вълнени чорапи (изплетени от Мукаддес), терлици, сутиен, комбинезон и поло, а върху роклята е облякла елек и жилетка (също изплетени от Мукаддес). На главата има вълнена кърпа. Керим е облечен с три ката пижами – с потник, с къс ръкав и с дълъг ръкав. Отгоре е облякъл елек (изплетен от Мукаддес). на главата има ушанка, от която не се вижда нито кичур от косата му. Мисля, че всичко до тук описано е достатъчно на интелигентният зрител за да разбере за страстите, които бушуваха тази нощ между Фатмагюл и Керим. От екипа се надяват тази сцена да остане в световната кинокласика без никакъв аналог в цялата история на киното на страстна еротична сцена
.
и още...
как се взима душ...
Скрит текст:
Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 129    : Съб., 09 Юни 2012, 17:54
Как се взима душ!
Инструктажа ще проведе Енгин Акюрек!
Скрит текст :

Така...
Първо привиквате вашата партньорка и й казвате,че ще имате нужда да ви насапуниса гърба!
Когато тя се съгласи,вие лежерно премятате една хавлия през кръста и се отправяте към банята с походка на тигър,който се е уморил и има нужда от почивка...
Преди да влезете в банята се обърнете леко,задръжте погледа на жената и й намигнете,после бавно влезте и затворете вратата...
Ако жената е по-любопитна след по-малко от 2 минути ще ви последва в банята,но Naughty ако не е,то насапунисайте цялото си тяло и се провикнете еротично от банята:"Скъпа,ще ми насапунисаш ли гърба?"
Точно в този момент ще разбере,че вече няма как да избяга и ще пристигне с леко ококорени очи.
Вие само това и чакате...
Още щом й подадете сапуна,хващате я нежно за ръка и я вкарвате под душа заедно с вас!
Отначало ще се дърпа и ще вика,но след като започнете плавно да сваляте дрехите от тялото й тя ще се отпусне и ще се остави на вашите палави ласки!
Оттам нататък всичко зависи от вас!
И накрая-след всичко това,хващате вашата любима и нежно изтривате всяка капчица вода от нейното тяло! Как ли? Всички средства са разрешени....
П.п. И да ви кажа под секрет-Най-красивия кекс се прави в банята,защото всичко се вижда и няма как да се скриете! А водата е като палаво докосване.... bowuu

Joy Joy Joy Воистина! Ама, дай Боже, да съм тук за следващия! Simple Smile))

# 691
Марица,специално за теб!
Скрит текст:
Репортаж(ах,Кристен,ах!)
Скрит текст :
Берен весело поглежда през прозореца и вижда Кристен,която прави сутрешната си гимнастика и се кълчи точно под прозореца им!
Поглежда я  с яд и си мисли:
"Ах,Кристен,като изляза отвън,ни анцунг ще видиш,ни манцунг...
Колко ме е яд че ми развали невероятната почивка! Тъкмо Керим ме метна в леглото и правихме страхотен секс,дето от него още ми треперят краката и хайде и ти тук,кощрамба такава!
Само да изляза,такъв фитнес ще ти дам ,че и за фризьор ще се цаня! Боклук с боклука ти!
Ще ми се занимаваш с мъжа! С моя мъж! къде се е чуло и видяло аз да се дам без бой! Аз Мукадес я проскубах,че теб ли няма да те направя на рошава гарга,дропла такава!
Ей,ама как ще ти оскубя рижата косица,на лисичарник ще заприличаш,смотла такава! не може човек и секс да прави като хората! не ми стигаше и това,ами и ще те сънувам-с моя мъж!
Ей,сега ще си изкарам зъбките,ще наточа ноктите и "Дим да те няма!"...
Кристен,дръж се че ида..."
И излиза навън с походка на дива котка,намерила своята плячка!
А Керим блажено се къпе в същия момент...

# 692

Искаш да кажеш, че Керимчо не ме одобрява ли? Simple Smile)) Виж как ми присвива устета! Simple Smile) Турям черния чембер! Simple Smile)
Зависи от гледната точка, ъгъл или страна - как да разбереш тази "покана"

Да не се окажете и двамата "скрити лимонки"  - единият кани, а другия не разбира за какво иде реч

Ще ме уморите тази вечер и утре кой ще преговаря ?

# 693
Марта,аз не съм се прехвърлила само на 1 ами на 101!  ooooh! ooooh! ooooh!
специално за Дейзи:
Репортаж(Енгин репетира пред огледалото)
Скрит текст :

Хоппа,а сега да видим,като ми дадоха тоя халат и скриха хавлията,дали ще мода да изкусуря нещо по-така...
Хоп,ляв бедър,леко завъртане на дупето,я чакай да погледна...хм....не става,халата е голям...
я да го сменя с този на Берен!....
а така е по-добре,малко късичък,ама върши работа...
хоп...дай да повторя...десен бедър напред,леко извъртане на главата,разкършване на дупе,...
ауууу,так е секси...я да намигна...ах...Берен направо ще се разтопи,ама май и други ще се разтопят...
Я да пробвам с ляв бедър,дзак,...ама и така е добре...да отметна секси косици....
Ама то хубаво,ама да не падна,че пода много хлъзгав...ей,Берен,само да те гепна като изляза от банята,тоз Кенан ще го забравиш веднага...
Хем съм секси,хем висок,хем в леглото ще ти казвам:"Мила,къде си?"
а ти ще ми отговаряш:"Ами,някъде там около краката ти!"
Ох,какъв мерак ти имам в леглото да те метна и да те целувам ли целувам...ама само като приятел,ти не си мисли друго...
и после да прокарам пръсти по цялото ти тяло...ах...ама дано да има време и за това...
ох,да се изкъпя,че много ми стана горещо около врата...ох,Берен,Берен....

обаче,намерих и един твой компромат!
Цитат на: daizy_g в Съб., 09 Юни 2012, 10:56

Едже- Енгин, ела за малко при мен.

Енгин- Ето ме, Едже
Едже- Енгин, това е сценария за почивката в Ава. Ето тук е любовната сцена, когато Керим и Фатма  се отдават един на друг със желание. Прочети я и да я научиш добре, добре да вникнеш в сцената че утре сме на снимки.
Енгин- Ооо, тамам, Едже, тамам. Сега я почвам сцената.

Сяда Енгин със сценария и започва да чете"Керим и Фатма чуват добрата новина.....прегръщат се, Керим целува Фатма....Фатма целува Керим...далечен кадър....'"

Енгин отгръща следващата страница от сценария:
„ По-късно през деня двамата са в леглото, прегърнати си припомнят стари случки в хотела...”

Енгин- ААА, Едже тук е станала чок голяма грешка. Мисля, че липсват поне две страници от сцената. Къде са??
Едже- Какви ги дрънкаш, Енгин, какви страници??? Това е  цялата сцена.
Енгин- ЪЪЪ, тамам Едже.

Енгин се отдалечава, мислейки си” Ама може ли така, Едже. Аз снощи тъкмо подготвих черните боксерки, цяла вечер репетирах чок еротик погледи и движения пред огледалото...Язък!!”

Малчева благодаря ти.   bouquet  bouquet  bouquet Спомням си , че цвилех от смях на този репортаж. Ето какво трябваше да видим в 78 епизод, когато Керим излиза от банята.  Sick

# 694
Марта,къде са ти хапчетата! Нали ти отговаряше за тях!  newsm78
Скрит текст:
Репортаж 2
хайде на възглавниците на Милена!
Скрит текст :
И ето на сутринта Керим заголва секси бедър изпод завивката!
Фг тъкмо е станала и се гледа в огледалото! Щом вижда секси гледката цялата пламва. Вижда отразения поглед на Керим и пръстите,който я привикват и бавно като от само себе си се обръща и плавно пристъпва към своя нежен палач!
Той се усмихва,ръката му бавно я привлича,издърпва възглавницата и бавно я стоварва върху Фг.
Тя го поглежда учудено,взима съседната възглавница,и замахва с ръка.
Оцелва голите гърди на Керим и цялата примира.
Керим само това и чака ,придърпва я в леглото и започва да я гъделичка...
Двамата се заливат от смях и от смях всичко се превръща в нежна любовна игра...

и един практически урок!
Скрит текст:
Репортаж(Гъше перо)
Не е за хора със слаби сърца! Щото може да се уморите от смях!
Скрит текст :

Два дни преди заминаването за Ава!
Фг седи на верандата и унесено чете книгата "Как да прелъстим мъжа".
Чаят й отдавна е изстинал,но тя използва времето,докато Керим е на работа и леко се подсмихва!
И така,нека видим какво чете:
"Използвайте времето,докато мъжът ви спи и гледайте да не е облякъл нощница,че голямо разсъбличане ще падне!Извадете копринените шнурове и нежно завържете китките му за таблата на леглото! Изчакайте да се събуди и с нежна усмивка прокарайте бааааавноооо гъшето перо по врата му,надолу през гърдите и корема и... завършете с пръстите на краката и възглавничките! Важно е да знаете,че колкото повече един мъж се смее,докато му прилагате тази процедура,толкова по-страстен любовник е!"
При тези думи,Фг се замисля,че трябва да отиде до кинкалерията и да вземе копринени шнурове или плат и сама да ги ушие! Тъкмо се унася в мисли как да направи всичко и иззад гърба й се прокрадва Керим!
-Любима,прибирам се да се изкъпя и да отида на един обект! Ти какво правиш?
Той весело й намига,а Фг бързо притичва покрай него, скрива книгата в чантата си и със сведен поглед и силно зачервени бузи казва:
-Керим,аз трябва да отида до магазина! Довечера ще се видим!
Той я прегръща развеселен,целува я нежно и я оставя да излезе...
След това въздиша и казва:
-Ах,мила моя,ако знаеш какво ти мисля в Ава,това което си чела в тази книга ще ти се стори детска игра!
И се почесва по брадичката...  Wink

# 695
Марица,специално за теб!
Скрит текст:
Репортаж(ах,Кристен,ах!)
Скрит текст :
Берен весело поглежда през прозореца и вижда Кристен,която прави сутрешната си гимнастика и се кълчи точно под прозореца им!
Поглежда я  с яд и си мисли:
"Ах,Кристен,като изляза отвън,ни анцунг ще видиш,ни манцунг...
Колко ме е яд че ми развали невероятната почивка! Тъкмо Керим ме метна в леглото и правихме страхотен секс,дето от него още ми треперят краката и хайде и ти тук,кощрамба такава!
Само да изляза,такъв фитнес ще ти дам ,че и за фризьор ще се цаня! Боклук с боклука ти!
Ще ми се занимаваш с мъжа! С моя мъж! къде се е чуло и видяло аз да се дам без бой! Аз Мукадес я проскубах,че теб ли няма да те направя на рошава гарга,дропла такава!
Ей,ама как ще ти оскубя рижата косица,на лисичарник ще заприличаш,смотла такава! не може човек и секс да прави като хората! не ми стигаше и това,ами и ще те сънувам-с моя мъж!
Ей,сега ще си изкарам зъбките,ще наточа ноктите и "Дим да те няма!"...
Кристен,дръж се че ида..."
И излиза навън с походка на дива котка,намерила своята плячка!
А Керим блажено се къпе в същия момент...

smile3534 Този специалитет не е по моята специалност. Simple Smile))

Мене ми дай разтапящи погледи и загатната еротика, а тук - побоища...  Виж - Енгин пред огледалото с мисъл за Берен по ми аресва! Simple Smile))

# 696
Марица,аз съм по скубането на коси! Да знаеш...
Скрит текст:
много съм добра!  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Мукадес

Аз съм Мукадеса,
Поетеса видна,
силата ми е интригите
и фалша!
Най-обичам като пчеличка,
да летя от цвят на цвят!
Дето кацна зло се носи,
аз плета интриги и лъжи!
Де ме сееш,
там не никна,
но поникна ли,
тежко ти и горко!
Видиш ли ме,
бързо беж,
да не дойда аз у вас,
че кавги ви нося...
Аз съм чудо на природата,
но най-обичам,
в чужди къщи да надничам!
Да ви гледам аз сеира,
най ми е в кръвта,
но дорде видя,
май си паднах на носа!
Тъй че ще си ходя от зарана,
да не хванат ме у вас,
че ще стане като у Яшарана,
да ме дърпат във захлас!
Хайде вие оставте си със здраве,
и си спомняйте за мен,
че лисица съм голяма,
но  паднах самичка  във капана!

Автор-Малчул!

# 697

Какви хапчета, какви шест лева -  отдавна не ви действат - отдавна !!!

За вас - само нещо такова.

Скрит текст:

И моля ползвайте спойлерите - като цитирате !
Скрит текст:
[/b][/color]

# 698

Зависи от гледната точка, ъгъл или страна - как да разбереш тази "покана"

Да не се окажете и двамата "скрити лимонки"  - единият кани, а другия не разбира за какво иде реч

Ще ме уморите тази вечер и утре кой ще преговаря ?

Peace Нема да съм аз! Аз отивам във Филибето да тропкам на сватба! Simple Smile Вие му мислете какво ще го правите Булута в 6-и еп. Simple Smile
Аз лимоните, дип, не ги тача много... но портокали (сещай се за Булут) - да! Simple Smile) Поставен ребром, въпросът ще си получи отговора, който заслужава. Simple Smile))

# 699
Марица,аз съм по скубането на коси! Да знаеш...
Скрит текст:
много съм добра!  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Мукадес

Аз съм Мукадеса,
Поетеса видна,
силата ми е интригите
и фалша!
Най-обичам като пчеличка,
да летя от цвят на цвят!
Дето кацна зло се носи,
аз плета интриги и лъжи!
Де ме сееш,
там не никна,
но поникна ли,
тежко ти и горко!
Видиш ли ме,
бързо беж,
да не дойда аз у вас,
че кавги ви нося...
Аз съм чудо на природата,
но най-обичам,
в чужди къщи да надничам!
Да ви гледам аз сеира,
най ми е в кръвта,
но дорде видя,
май си паднах на носа!
Тъй че ще си ходя от зарана,
да не хванат ме у вас,
че ще стане като у Яшарана,
да ме дърпат във захлас!
Хайде вие оставте си със здраве,
и си спомняйте за мен,
че лисица съм голяма,
но  паднах самичка  във капана!

Автор-Малчул!

Сакън! Остави си малко! Simple Smile)) Коси, де! Simple Smile)) smile3533

# 700
Момичета имшве един репортаж с Мука, която се беше скрила в гардероба в първата брачна нощ на Фатма и Керим , някой беше вилнял в стаята им и Мука беше влязла в  ръкопашен бой. Не помня кой го беше писал, може и Славена да е била.  На този репортаж  бях цялата в сълзи от смях , изпаднах я исрия просто, ако някой го помни и го намери да го постне. Няма такъв смях.

# 701

Какви хапчета, какви шест лева -  отдавна не ви действат - отдавна !!!

За вас - само нещо такова.

Скрит текст:

И моля ползвайте спойлерите - като цитирате !
Скрит текст:
[/b][/color]

Мартичка, тез огнеборци напрау съ давят в проливния дъжд на урагана Булут. Simple Smile)) Земи ги прибери, че отидоха зян момчетата! Simple Smile)

# 702
Скрит текст:
Репортаж 1 (банята е само наша)
Скрит текст :

Керим решава да си вземе душ,докато Фг нарежда багажа,но минавайки покрай нея му щуква гениалната идея да я грабне и отнесе в банята заедно с него!
Фг се противи,но Керим я оставя в банята  и бавно и нежно прокарва пръсти по гърба й в проце с на търсене на ципа на роклята! Фг спира да се противи и застива в очакване...
Керим бавно прокарва пръсти надолу....
Хилял:
-Ааааа,стига вече! То от вас двамата 2 седмици снимаме само в тази стая! Стига! Довечера ви заключвам в отделни стаи! Енгин-ти май от толкова недоспиване нито поглед като поглед,нито стон,ни вопъл! И ръцете ти даже не треперят! Не можеш да ми докажеш,че изпитваш вълнение и че си чакаш десерта! какво е това-хайде,от вратата за краката!
Берен,и ти ми клепаш на парцали! Ами малко чувственост вкарай! Отметни леко коси,опъни леко врата си,целуни го! Оффф,ще заспа вече!  Хайде отново!
Берен:
-Добре де,добре! Хайде,Енгин! Иначе пак ще спиш сам!
2 часа по-късно под душа:
Керим бавно сваля дрехите си и тези на Фг и застива в очакване! Фг го хваща за ръка и двамата влизат заедно под душа....
Страстни целувки и вода,която се стича между тях!
Хилял:
-Край! Браво,деца! Този път се справихте добре!
Енгин:
-Хилял,би ли затворила вратата от външната страна?
И весело й намига...

# 703
  • Разград

# 704
Марица се загръща в една голеееееема хавлия и отива да си земе един студеееееееееен душ... преди да се е задушила от кикот по нощите! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт