Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 869
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Моля за помощ- търся дали този клип е от филм/сериал?  Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=CuwRqIzkyOQ&feature=related
Това е просто видеоклип към песента и кадрите не са от филм или сериал.

# 451
  • край голямата локва
Клипа ме заитригува и реших да видя историята /жалко че няма такава/. Благодавя все пак.  Hug

# 452
  • MJF
The Japanese Wife- попаднах случайно на него. Загледах го и се оказа че без да се усетя разказа и диалога ме увлече. "Простичък" сюжет, но някак си синхронно изпълнение по всички показатели и резултата е приятен. Става за гледане.

Tuon , интересно резюме.

# 453
Шоши-сан, изгледах и втори епизод на Tokyo Zenryoku Shoujo днес. Бягай да прочетеш, ако още не си. Еми е в стихията си. Трябва да поддържаме линия и ние с нея. Laughing

dovede, нещо специално за теб, което съм сигурна, че ще те зарадва. Изгледах току-що 3-ти епизод на Sugarless. Няма да разказвам серията, нямам и време сега за много писане, само ще ти кажа (за това и идвам) - Нобу съблече днес потника. Laughing Сцената беше култ! Невероятен е! Бъди готова утре, когато изтеглиш епизода. Страхотни сцени от битката му с Рео Сано. Аран вече е толкова влюбен, че не вижда нищо друго освен неговата любима Харука, около която той подскача като Червената шапчица.
Доволна съм от този сериал. Допадат ми действието и героите.

Отлитам. На бързо съм днес, че ще излизам. dovede, за утре си знаеш. Laughing Теглиш и гледаш. След това искам отзиви.

# 454
  • Пловдив
Добре, добре, подготвена съм вече Laughing. Значи става все по-интересно. Пробвах да пусна серията от онзи онлайн сайт и взе, че тръгна. Сега само чакам да зареди и му се мятам... Crazy

# 455
Днес научих още новини около "Корейският вятър, който ще ме отвее през зимата" или с други думи моят корейски сериал с главно "С", който ще гледам само заради Jo In Sung. Продукцията ще стартира през месец февруари по KBS 2 заедно с IRIS 2. That Wind, the Winter Blows ще се излъчва в понеделник и вторник, а IRIS 2 по същото време, само че в сряда и четвъртък. Корейският ми вятър ще стартира на мястото на някакъв предстоящ скоро сериал със заглавие School, а IRIS 2 на мястото на стартиращ на 21 ноември сериал с името Jeon Woo Chi.
Имам време... Подготвям се много сериозно.

dovede, доволна ли си и от трети епизод на Sugarless?  Hug

Един хубав японец от мен. Четох сутринта интервю с него, а отдавна се чудя дали да му направя тема. Пръстите буквално ме сърбят, но той е театрален актьор предимно, макар че има и доста роли на малък и голям екран, ако започна да му правя тема ще има едно писане, едно ровене из японските сайтове за всичко с него, че ... главата ще ме заболи. Ще видим, ако ми дойде вдъхновението тези дни, ще го оформя и него.

# 456
  • MJF
Понеже разгледах ресурсите ми какво ново са качили и виждайки Kimi ga Kureta Natsu с Takizawa Hideaki и се сетих за нощен гост. Драма е явно, видях го в руски сайт.
 knit  на  Innocent Man Episode 11 се движи по ръба на интереса ми за сега успешно, но аха,  аха . "Спасява" го това, че се сеща често да не се мотае и да прави прескоци във времето. Следя го зорко въпросния субект  Mr. Green.
Да видим с каква скорост ще върви качването и превода на Tokyo Zenryoku Shoujo щом е излъчен втори епизод. Еми , колкото и да мърморехме че не слиза от екран,  с тази роля ще ни спре мрънкането  Simple Smile
rossonera , каква е тази подготовка твоята ?! Simple Smile  Crossing Arms е кой е този актьор?

# 457
  • Пловдив
Доволна съм! Много доволна! И как няма? Sugarless става все по-интересен. Нашето момче досега се разхождаше само по потниче, но вече и него съблече Crazy Laughing. Обаче, как можаха да му дадат като противник в боя този бръмбъзък Reo Sano. Не казвам, че не се справя добре момчето, но никак не ми стои добре до Нобу. Нищо лошо, че е дребен, но е прекалено слаб. Определено му трябва някой и друг мускул за тази роля. Така, това че е много як Laughing, както се опитват да ни внушат, щеше да е по-реалистично. И Aran Shirahama не е левент, но изглежда жилав и издръжлив, и ролята му пасва идеално.
Иначе динамиката в сериала се запазва. Това поддържа непрекъснато интереса на зрителя. Субтитри няма, но май не са и необходими чак толкова.

# 458
Привет, дами  Hug
Tuon, благодаря за обзора на Doomsday Book, сега ще знам какво да очаквам като седна да гледам   bouquet

Believe in Love изгледан и харесан. Леко, романтично и сладко филмче се оказа. Двамата герои бяха много сладки заедно, особена слабост развих към актьора в мъжка роля, в черно беше направо  Embarassed  но и в бяло добре изглеждаше
Скрит текст:

Преводачите от японски защо така ми се изгубиха от погледа напоследък  newsm78  Заплюх си няколко текущи, а те все без субтитри си стоят. Поне Еми и Шохей са ми утехата  Sunglasses

В Sugarless разпределихме ли местата в клас?  Laughing   A работните места в Tokyo Airport?  За втория искам да съм до Джун Канаме, ако може  Blush Бога ми, не мога да свикна да си гледам Коджи-то в такива роли, не му отива да носи смокинг и да стои на бюро  Crossing Arms

# 459
Шошулчо, подготвям се като за участие в корейски сървайвър - изпипвам всичко. Този сериал сега е огромното ми предизвикателство. Вярвай, че ако се развие по сценария, който усещам, може да се окаже и първият и последният ми за 2013 г. Laughing

Ще разбереш съвсем скоро кой е актьорът. Обещавам ти. Преди малко ми се появи още един знак от него, че му е време за тема. Щом сега го видях в нова реклама, а сутринта го споменах, значи някой ми намеква нещо, а аз видя ли два-три пъти някой в разстояние на ден и съм готова.
Обаче ще ми трябва време за темата му, защото ще имам доста за описване, превеждане и слагане на линкове. Обичам да си изпипвам до най-малкия детайл темите, а така джаста-праста не мога да пусна каквото и да било, само за да се запиша.

Отдавна не съм ви пускала нови японски реклами. Шошулчо, да знаеш, че нямаш никакво оправдание, ако не познаеш и тримата герои във всяка една реклама. От сън да те бутнат и вече трябва да им казваш имената. Laughing Ха, да видим сега...

Първа реклама

Втора реклама

Трета реклама

dovede, ще се превърнеш в сериозен почитател на Нобу. Усещам, че от тук насетне ще ме подпитваш какво ново предстои с него. Laughing

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 16:25 от rossonera

# 460
  • MJF
Ей, как задобрях  Laughing, сигурна съм че ги познах. Соримачи на тойота, Уатабе на нещото за ядене и Тамаки Хироши хапващ някаква супа в купа. За последния трябваше справка за самото име.

# 461
Eхх, задобряваш наистина. Три от три. Този път си безпогрешна. За награда нещо шоколадово от Манами Хига и Kit Kat

Апропо, Манами Хига също я гледаш в момента редом с Ацуро Уатабе и Еми Такей. Тя е приятелката на баща й, тази, която има магазин за дрехи, и която я заведе при него. Сещах се, нали? Една от главните героини, така че ще я виждаш и занапред.

И да споделя за още нещо, тъй като зная че тук няколко души го очакват с интерес и подпитваха отдавна.
Филмът с наш Сатоши Цумабуки и Еми Такей - For Love's Sake a.k.a Ai to Makoto (2012) излиза на DVD на 2 ноември. Малко остана... Подготвяйте се.

Шошулчо, отново Еми Такей. Да знаеш, че тя е навсякъде. Laughing

# 462
Елеасара, след всичко това писане ще се жертваш да го гледаш??Все още се чудя дали ми хареса или не,но аз импулсивно го изтеглих,защото реших,че е фантастика,хареса ми постера и не му погледнах трейлъра.Развълнува ме, да,но ако знаех за какво иде реч нямаше да си мръдна мишката за seve. Mr. Green
Предполагам,че ще видиш съвсем различни неща от мен,защото историите са така направени,че успешно се пречупват за всеки мироглед и не ти налагат виждане за правилно и грешно.
Определено 3-ят  мини филм ми хареса повече от другите,но то е защото идеята е безумна и ми напомни за хиперкосмическа магистрала на Д. Адамс и големият взрив и костенурките на Пратчет.Толкова абсурдна идея и нямаше как да не я погледна от една смешната страна.
Оправдах се. Embarassed
Пиши когато го изгледаш,ще ми е интересно да прочета друго мнение за сега си спестявам, че може да ми се наложи да го гледам още веднъж.

# 463
  • София
Елеасара, като гледам май всички искат да са до Нобу. И мен ме е яд, че все още нищо японско от новите не е започнато да се превежда на руски Sad.Корейските ги превеждат страшно бързо, ако трябваше и за тях да чакам толкова много...  #Cussing outSad

# 464
Tuon, не позна за края на Аранг. Не знам как точно го е извъртял сценариста, защото не съм гледала последните два епизода, но разбрах, че...
Скрит текст:
.... имаме хепи енд и целувки накрая Smile.

Общи условия

Активация на акаунт