Ваксина срещу рак на шийката на матката - плащат 3х140 лева на лекар за дете

• 24 164
  • 220
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на морето
ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ:
http://health.mail.ru/drug/gardasil/ - Листовката на Гардасил - на руски език.
Там пише, че "Категория В. Адекватных и строго контролируемых исследований безопасности применения Гардасила при беременности не проводилось. Потенциальное воздействие вакцины на репродуктивную функцию у женщин и на плод не изучалось." (На български: Категория В. Адекватните и строго контролираните изследвания за безопасността на използването на Гардасл при бременността не са се провеждали. Потенциалното въздействие на ваксината върху репродуктивната функция при жените и върху плода не се е изучавала.)

Чудовища.

# 196
ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ:
Там пише, че "Категория В. Адекватных и строго контролируемых исследований безопасности применения Гардасила при беременности не проводилось. Потенциальное воздействие вакцины на репродуктивную функцию у женщин и на плод не изучалось." (На български: Категория В. Адекватните и строго контролираните изследвания за безопасността на използването на Гардасл при бременността не са се провеждали. Потенциалното въздействие на ваксината върху репродуктивната функция при жените и върху плода не се е изучавала.)

Чудовища.

И защо да са чудовища?! Как ще включиш бременни жени в клинични проучвания на ваксина за приложение на не-бременни? Ти би ли участвала?

# 197
ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ:

Чудовища.

И защо да са чудовища?! Как ще включиш бременни жени в клинични проучвания на ваксина за приложение на не-бременни? Ти би ли участвала?

Предполагам,че друго е имал предвид защото опитите в Южна Америка с бременни жени (които не са знаели,че ги ваксинират с експериментална ваксина) са довели до масови аборти.
т.е. знае се донякьде че ваксината влияе на репродуктивната функция на жената.
Иначе бременни жени се включват в проучвания редовно.Не е нужно да са доброволци. Peace
Знаеш как става.

# 198
ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ:

Чудовища.

Предполагам,че друго е имал предвид защото опитите в Южна Америка с бременни жени (които не са знаели,че ги ваксинират с експериментална ваксина) са довели до масови аборти.
т.е. знае се донякьде че ваксината влияе на репродуктивната функция на жената.
Иначе бременни жени се включват в проучвания редовно.Не е нужно да са доброволци. Peace
Знаеш как става.

С последното изречение не съм съгласна, ама карай да върви.  Laughing

# 199
Аз затова писах колко пьти вси4ки откази да ги давате устно само. Peace
Ако лекарят представи бележка тип "Информирано сьгласие" (няма такава в БГ за ваксини) тогава не се води отказ,а решение на родителя,който оба4е в БГ няма право да реши дали да слага или не,защото по закон ваксините са задьлжителни.

Аз отказах ваксини за детето ми тази година! Подписах се в една тетрадка на лекарката...да ме глобява който си ще! Няма да си Убивам детето! И в болницата подписах за 2 те ваксини за хип Б и БЦЖто.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 11:33 от Joanna Nik

# 200
  • Варна
Няма да си Oбивам детето! И в болницата подписах за 2 те ваксини за хип Б и БЦЖто.
Чудя се с тази неграмотност как се чувстваш достатъчно компетентна да взимаш такива важни решения!?  ooooh!
Че и горда, на всичкото отгоре!

# 201
Най - безопасната ваксина е непоставената ваксина. Препоръчвам книгата ВАКСИНИТЕ- въпроси и отговори за мислещи родители от автора на безпощадната имунизация ДР. Коток. Сега майките ваксинират и сляпо се доверяват на лекарите и закона като СТРАХЪТ тук е основната сила, така се контролира неосъзнатия роб, НЕКА знаят че токсичните ваксини не само не предпазват от вирусите за които са предназначени, но снижават имунитета и риска от отключване на диабет, автоимунни заболявания като ревматоиден артрит например, дерматити, алергии, тумори и т.н. И това се случва с вече порастналите деца, които и идея си нямат с какво са ги дупчили като бебенца!
А колкото за световната конспирация, неща за които съм чела 2000 година като за конспирации, вече са ФАКТИ!

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 11:37 от Joanna Nik

# 202
Северина, грешка в бързината- не бързай с изводите!

# 203
Северина, грешка в бързината- не бързай с изводите!

Не съм горда и не ти влиза в работата да ме анализираш... Simple SmileПросто ако влезем в спор точно с теб, ще се засрамиш колко малко знаеш Grinning
Аз лично съм пострадала от ваксина и влез в някоя тема на майките с деца с аутизъм....те са сложили черен кръст на ваксините!

# 204
# 205
  • София
Северинаааа, Северина, къде си тръгнала? Не разбираш нито от световната конспирация, нито от хаотично прелитащи самолетчета, които ни пръскат, а да не говорим за заговора на марсианците срещу нас  Sunglasses

ПП Сетих се за един стар български филм - "Специалист по всичко". Някога ми беше смешен.

# 206
Няма да си Oбивам детето! И в болницата подписах за 2 те ваксини за хип Б и БЦЖто.
Чудя се с тази неграмотност как се чувстваш достатъчно компетентна да взимаш такива важни решения!?  ooooh!
Всеки човек,дори и най неграмотния знае как да кьрми и защитава детето си.Това е биология,а не цивилизация.

Северинаааа, Северина, къде си тръгнала? Не разбираш нито от световната конспирация, нито от хаотично прелитащи самолетчета, които ни пръскат, а да не говорим за заговора на марсианците срещу нас  Sunglasses

ПП Сетих се за един стар български филм - "Специалист по всичко". Някога ми беше смешен.
А има ли "специалист по нищо"?

# 207
  • Варна
Кристияне, ти пък съвсем улетЕ- кви кърмения, кви защити!?  Laughing

То няма капацитет да научи правописа на няколко думи, ще се пъне да осмисля и претегля аргументи "за" и "против" ваксините! Моля ти се, не ставай смешен!

# 208
Кристияне, ти пък съвсем улетЕ- кви кърмения, кви защити!?  Laughing

То няма капацитет да научи правописа на няколко думи, ще се пъне да осмисля и претегля аргументи "за" и "против" ваксините! Моля ти се, не ставай смешен!

Ами явно не разбираш какво имам в предвид.
Всеки индивид7човек,роден на тази земя (нека в случая вземем за пример всяка жена майка) може да не знае да пише,да чете,да кара кола,да строи пьтища,но знае да си кьрми детето и знае да го пази.
Това знание е по силно от най голямата форумна интелигентност и правопис.
Сега, се надявам, ме разбра Peace

# 209
Чудя се с тази неграмотност как се чувстваш достатъчно компетентна да взимаш такива важни решения!?  ooooh!

А на други дребнавите забележки са n..........................

Има правописна тема-коментирайте там!

Владеенето на точки и запетаи е признак на компетенция,мдааа Wink

Общи условия

Активация на акаунт