изневярата

• 51 982
  • 965
  •   1
Отговори
# 90
  • Tам през Атлантическия океан
 Hug Сори ама не ти следя 'дискографията'   Wink
Разбрах те  Peace

# 91
Не мога да кажа, че изневярата е бягство от сивото ежедневие в никакъв случай. За мен по - скоро е "фактическа" необходимост - така някои повишават самочувствието си, други си задоволяват нагона, трети си доказват, че още могат, четвърти - решават други психични проблеми и т.н.т. не е нито болка за умиране, нито нещо, което света не е измислил преди нас.

Викаш нещо като психотерапия аМ ?  CrazyLaughing

Супер оправдание пък и  'успокение'  за другия в двойката  Sunglasses  Whistling

Един път/инцидентно  ако се случи бих простила Sunglasses ОК , грешка  но ако е перманантно/циклично или там , както искайте го наричайте това вече не е грешка а ИЗБОР   Mr. Green

п.п. а ,  бих приела такова нещо и ако не ми пука вече за човека до мене т.е. чуствата са изветрЕли  Laughing

Ами ти ме разбра  Hug
Нали се сещаш колко му е готино на мъж, който СЗМ го тормоз да из....ка младо гадже?! Нали се сещаш, че жена му каквато и да е като разбере прави нещо друго - я на пук му изневерява, я го зарязва и естествено се намира някой да я утеши...  Другия вариант е една изтормозена и подтискана жена да потърси "разбиране" на вън - ей такива работи.Това са нормалните неща от живота.

# 92
Ами ти ме разбра  Hug
Нали се сещаш колко му е готино на мъж, който СЗМ го тормоз да из....ка младо гадже?! Нали се сещаш, че жена му каквато и да е като разбере прави нещо друго - я на пук му изневерява, я го зарязва и естествено се намира някой да я утеши...  Другия вариант е една изтормозена и подтискана жена да потърси "разбиране" на вън - ей такива работи.Това са нормалните неща от живота.

Разбрах аз  Laughing Hug ама за чий фън шУЙ са тези акоробатики

защо толкова сложно  Wink просто могат такива хора да се разделят  Grinning Какви са тези неща на пук ?! Гати и семейството такова.

Това за теб са 'нормалните неща от живота' , не за мен  Grinning

# 93
Ами, както казва леля ми, ако хората почнат да се разделят за това, семейства няма да има.  Joy

# 94
Ми за чий?! Идея нямам, но е нещо от както свят светува и винаги е имало поддръжници и естествено хора, които не го възприемат. Та за това има разводи, раздели, отворени бракове, многоженство и какво ли още не.

# 95
Ами, както казва леля ми, ако хората почнат да се разделят за това, семейства няма да има.  Joy

Напротив ще   Wink

да не мислиш тези които са се разделили нямат втори шанс  Crazy Колко разделени имат успешни втори бракове и с времето прилични отношения с бившите  Wink

# 96
Всичко е въпрос на компромиси и толерантност - доживях и аз да го напиша.  Laughing

# 97

Всичко е въпрос на компромиси и толерантност - доживях и аз да го напиша.  Laughing

Доживях да го прочета точно от теб!!!   Mr. Green

# 98
Хората помъдряват с времето - доживях да ви го потретя. Laughing

# 99

Всичко е въпрос на компромиси и толерантност - доживях и аз да го напиша.  Laughing

Доживях да го прочета точно от теб!!!   Mr. Green
Нали? АЗ си го знаех и преди това, но ми беше хубаво един вид да си представям, че имам нещо, което нямам.  Laughing (Моя знам, че ми е изневерил още преди да родя.  Laughing Даже съм го написала преди мечтите, но мечтите са хубаво нещо.) Накрая ми омръзна и си го казах как е в действителност. Мечтите са хубаво нещо все пак.  Grinning  Може пак да ги подхвана като ми дойде настроението.  Wink

# 100
Куйн, ти всъщност си по-мъдра и търпелива отколкото показваш тук. Знаех си!

На мен , ако ми изневерят никога вече няма да повярвам, а това ще ме разяде отвътре. Прекалено по Ботевски съм устроена - "силно любя и мразя". Grinning

# 101
Mи аз съм тъпа шматка и се опитвах да го скрия от форума ама не ми се получи.  Mr. Green Даже не реагирах никак, а единственото, което изпитах към съпруга ми, беше съчувствие и съжаление. Само дето сексуалния ми живот се бъгна, но не губя надежда. Един ден и на моята улица ще изгрее слънце.  Sunglasses Абе яд си ме е, че съм тъпа шматка и не мога да отреагирам като хората.   341uu Както писах и на друго място - претръпнала съм.

# 102
  • До морето :)
А някой ще дефинира ли думата "Изневяра"?

ПП: Ето няколко цитата:

"Случайните изневери не само не пречат, а напротив, карат да мислиш за оня, комуто изневеряваш. — Морис Дрюон"

"Най-нежният мъж: уловеният в изневяра… — Венцеслав Константинов"

"Най-лесно е да простиш собствената си изневяра. — Кристина Кофта"

"Жената получава по-голямо удоволствие от измяната отколкото мъжа: за него това не е кой знае какво събитие, но за нея измяната винаги означава отмъщение, страст или грях. — Етиен Рей"

"Верността често е въпрос само на мебелировка. Доста по-трудно е да бъде запазена на дивана, отколкото на креслото. — Етиен Рей"

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 00:43 от Лече-Буболече

# 103
А някой ще дефинира ли думата "Изневяра"?

ПП: Ето няколко цитата:

"Случайните изневери не само не пречат, а напротив, карат да мислиш за оня, комуто изневеряваш. — Морис Дрюон" Това да каже мъжът ми - май е така, като се замисля. Когато ми беше изневерил, стана някак по-добър. Иначе когато аз съм изневерявала, не мога да кажа, че съм мислила за човека до мен. По-скоро престанах да мисля и почна да не ми пука.  Laughing

"Най-нежният мъж: уловеният в изневяра… — Венцеслав Константинов" Ми да, то горе съм го написала - има нещо вярно. Но може би зависи и от това какъв тип е самият мъж. Някои може да ги избива на агресия, знам ли...

"Най-лесно е да простиш собствената си изневяра. — Кристина Кофта" То няма какво да прощаваш в този случай. Когато аз съм изневерявала, не съм го имала за нещо грешно.  hahaha Мъжът ми обаче страдаше от големи угризения и почна да чете Библията. Като че ли още не може да си прости, дори ми го беше признал, за да му олекне, даже ми разреши да направя същото - не е ли благороден човек? Как да му се разсърдиш?!

"Жената получава по-голямо удоволствие от измяната отколкото мъжа: за него това не е кой знае какво събитие, но за нея измяната винаги означава отмъщение, страст или грях. — Етиен Рей" Ми аз съм го правила предимно за отмъщение, но не мога да кажа, че съм изпитала кой знае какво физ. удоволствие.  Thinking По-скоро вътрешно задоволство.  Twisted Evil

"Верността често е въпрос само на мебелировка. Доста по-трудно е да бъде запазена на дивана, отколкото на креслото. — Етиен Рей"  Joy

# 104
Одному не хватает, грубо говоря, одной женщины, он переключается на другую, пятую...десятую. А другому не хватает и жизни, чтобы любить одну-единственную.

© Константин Хабенский

Грубо е да се каже,но на някои не им стига една жена и се прехвърлят на друга , пета ... десета. А на друг не му стига и целият живот за да обича единствената и неповторимата.

© Константин Хабенский

Няма какво да добавя  Grinning .. Слова на истински мъж и прекрасен актьор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт