изневярата

• 52 460
  • 965
  •   1
Отговори
# 105
И какво като го хванете? Ще мрънкате, ще го изгоните? Най-много да му осигурите "чист въздух", а вие "да останете в стаята" ooooh!...

Минава директора на училището и вижда Иванчо да стои в коридора.
— Какво правиш тук, защо не си в час?
— Мисля си, каква е логиката.
— Каква логика, бе Иванчо?
— Ами логиката на учителката. Аз пръднах в стаята, а учителката ме изгони на чист въздух. Та си мисля каква  е логиката...

Как при толкова теми за изневярата, няма една — "Какво да направим, че мъжът ни, да не изневерява"?

# 106
  • Tам през Атлантическия океан
И какво като го хванете? Ще мрънкате, ще го изгоните? Най-много да му осигурите "чист въздух", а вие "да останете в стаята" ooooh!...

Минава директора на училището и вижда Иванчо да стои в коридора.
— Какво правиш тук, защо не си в час?
— Мисля си, каква е логиката.
— Каква логика, бе Иванчо?
— Ами логиката на учителката. Аз пръднах в стаята, а учителката ме изгони на чист въздух. Та си мисля каква  е логиката...

Как при толкова теми за изневярата, няма една — "Какво да направим, че мъжът ни, да не изневерява"?

Laughing Хо-хо, ми ти си мъж кажи, какво аджеба трябва да прави една жена за да не изневерява мъжа и  Laughing

Сопред мен ме е от жената, а от мъжа  Wink т.е. до човек си е.
Ако толкова е зле, все виновна жената  и го тегли все да иневерява , просто се разделят и готовУ  мъжа е на 'чист въздух'  Peace Нал' тъЙ  Grinning ?!
Чисти сметки , добри приятели  Wink 'що зорлем трябва да стоиш/живееш с някой  Rolling Eyes като си се залетял другаде ?

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 20:09 от Desss

# 107
  • София
Всичко е въпрос на компромиси и толерантност - доживях и аз да го напиша.  Laughing

bouquet  bouquet  bouquet

# 108
Според мен няма по-долно нещо в една връзка от изневярата.
Това е липса на любов и уважение. Та защо двама души ще са заедно ако ще си изневеряват?
 Не искам да знам и не искам да чувам за подобно нещо.
Мразя изневярата.Дори във филм ,когато има такива сцени моментално изневеряващия ми става противен.
Не искам никога да ми се случва, защото наистина не знам какво ще направя.
Толкова много обичам човека до мен ,че съм способна на всичко!!! #2gunfire
Жалко за всички заблудени ,решили да изневеряват като си мислят ,че никой няма да разбере.Жалко!!!

# 109
...
 Laughing Хо-хо, ми ти си мъж кажи, какво аджеба трябва да прави една жена за да не изневерява мъжа и  Laughing

Сопред мен ме е от жената, ...
Ами от жената е. Един мъж, като намира каквото търси у дома, не мисли за чуждо. И така сме биологично настроени (мъжете), че е много лесно да сме верни... стига жената да знае какво точно иска, а не да живее в някакви измислени, романтични филми. Ама като не знаете какво търсите, винаги стигате до "шестия етаж"...

# 110
# 111

стига жената да знае какво точно иска, а не да живее в някакви измислени, романтични филми.

Тъй де.. ти си и верен обаче недостатъчен, и с ужас разбираш че ти изневерява с години.
Факт от последните дни, изсипан върху главата на близко приятелче.  ooooh!

# 112
Добре де, мъжете не са ли устроени така, че да изневеряват? Аз па не моа да повервам, че 1 мъж, който е харесван от жените, цял живот ще бъде само с жена си, даже да е някоя готина! Ще ида на фейсбука на Венсан Касел и ще го питам накрая! Wink Joy Joy

# 113
.......................... Ще ида на фейсбука на Венсан Касел и ще го питам накрая! Wink Joy Joy
Уф, тоя грозник.....      Joy   За друго тичат те след него.....

стига жената да знае какво точно иска, а не да живее в някакви измислени, романтични филми.
Тъй де.. ти си и верен обаче недостатъчен, и с ужас разбираш че ти изневерява с години.
Факт от последните дни, изсипан върху главата на близко приятелче.  ooooh!

Ами, тъкмо да видите на живо кво е......
Щото, иначе, ние колкото и да се оплакваме, реакцията все е
"Е, кво толкова, да не му се е изтъркал!"      Laughing
Та, и той , да го приеме философски.По ваш съвет.

# 114
...

Сопред мен ме е от жената, ...
Ами от жената е. Един мъж, като намира каквото търси у дома, не мисли за чуждо.

Ама разбира се  Naughty
За мъжа винаги има оправдание  Naughty
И разбира се винаги жената му е виновна, той все невинен милинкия  ooooh!

# 115
Какво толко я нищите тая изневяра не знам вече....  Tired Все едно светът е свършил като някой е изневерил - "голема работа"!

# 116
# 117
...
И разбира се винаги жената му е виновна, той все невинен милинкия  ooooh!

Ами да, мъжете са "невинни" в повечето случаи. А иначе, винаги се намират жени, които смятат, че няколко милиона години еволюция и развитие на човека и човешките взаимоотношения, не са от значение — можели да ги преодолеят с няколко години превъзпитание...  ooooh!

# 118
Ама рабира се - първо е виновна любовницата щото видите ли завъртяла главата на горкия беззащитен мъж и насила го е натикала в леглото си  Crazy
После е виновна и жена му, щото си е позволила да не е като от корица на списание нон-стоп или защото не му повтаря всеки ден колко съвършен, неотразим и единствен е той  Whistling
Ако пък прави тези две неща - ще е виновна заради друго. На мъжа все виновни за НЕГОВАТА изневяра му трябват. И все са другите  Crazy

# 119
  • Tам през Атлантическия океан
гост22 Wink

Има тема за жените и любовниците  Wink

'Пожелавам'  на теб да ти изневерят  Grinning и да го приемеш хладнокръвно  с обяснебието че на жената нещо не и е достигало с теб  Whistling така де , няма идеални хора.  Wink

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 00:24 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт