Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 36 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря sanyy в такъв случай 10 капки мл.шоколад и 5 лешник би трябвало да стане. Ще си поръчам и още аромати и съм се ориентирала към най-харесваните - черна череша и голд дукат на Инавера и  Irish Cream, Virginia иShade на ФА.

# 181
А някой поръчва ли все още от Китай? Гледам някакъв конгрес на китайската комунистическа партия, някакви проблеми с китайските митници и пощи?... Аз последните няколко пъти си поръчвам от Пловдив, но все пак ми е интересно как седят нещата с кит. и бг. митници към момента?

# 182
sparkle*, и MaxxBlend на FA ти препоръчвам  Peace

irjika, моето инфо е старо за поръчки от китай, ама някви проблеми има май наистина  newsm78
иначе моето като гифт го бяха пуснали без да сме имали предварителна уговорка въпреки че беше за малка стойност и ми дойде направо в пощата.

# 183
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е аромат RY4 на Инавера? Гледам, че на ФА е свършил и тъй като заформям поръчка ми се искаше и един RY4 да поръчам. Много добре се комбинира с черна череша и предполагам, че и с други плодови ще е хубав.

# 184
По всяка вероятност ще се различава от италианския. Аз не съм го опитвала за съжаление.

# 185

А някой да е пробвал аромата Tobbaco Sex On The Beach  Laughing

На мен ми мирише на дъвки Турбо Crazy, но такъв коктейл май не съм пила... Хареса ми де Peace
А някой има ли отзиви за ананас или мандарина?

Хахаха, моята приятелка току що ми се "похвали" как някакви жени я спряли на улицата (цигарата й виси на връзка) да й обясняват колко са вредни ЕЦ, гледали били по телевизията ooooh!. Все преживях да ме спират, за да ми обясняват, че детето ми е измръзнало като го разхождам зимата, ама ако и за това започнат да ме спират #Crazy

# 186
Искам да питам, ползвалите мини Виви, има ли течове при вивито?

# 187
  • София
Здравейте, с извинение за нахлуване в темата, но да ви питам за мнение за цигарите Elusion.Видях, че повече се коментират ароматите и видовете течности, но за самите цигари не намерих нищо.Интересува ме като качество и цена заслужават ли си.С намерение да премина и аз на ел. цигара. Благодаря.

# 188
  • Стара Загора
А някой има ли отзиви за ананас или мандарина?

Бях си намерила един форум и в него има доста описания на аромати. Ирето виж тук  Grinning
http://www.planetofthevapes.co.uk/forums/forumdisplay.php/133-Fl … ncentrate-Reviews

mioki хубави неща пишат за Инаверския RY4. Може да го взема за проба.

# 189
Здравейте,
днес не издържах и си сипах  ГОЛД ДУКАТ на Инавера ( 4-ти ден). Има особен вкус, не е сладък, не е кисел, малко на ябълка - трудно се описва.

Допадна ми.  newsm10

# 190
Искам да питам, ползвалите мини Виви, има ли течове при вивито?
Няма течове, няма от къде да тече, така е направена конструкцията.  Peace

TTDD, тези цигарки са със сменяеми пълнители, доста стара технология. Нямат и много аромати и са им скъпи консумативите. Ако не пушиш много, можеш да пробваш, макар че не бих те посъветвала да взимаш такава. На външен вид е готина ама само до там.

Тези които са тип Его са всъшност са Его което коментираме много тук, но на друг производител. Ама с тия светкащи дисплеи... излишни са в общи линии - все едно някой да ми брои хапките или чашките - безмислено. На мен всяка дръпка ми е различна сато сила и продължителност, та не знам какво точно отброява, май е активиране на батерията.
Течностите не става ясно къде са произведени. Ако има повече инфо, може и да изкажа мнение, ама нищо не знам за производителя, то това е най-важното иначе принципа на работа е като на моделите които обсъждаме тук.  Peace

В момента изпарявам някаква странна смеска от Вирджиния на ФА, Капучито на Инавера и Бърбън ванилия на ФА  Mr. Green кефи ме

# 191
mioki, мерси. Значи няма какво да му се чудя, че с тези СЕ 4 ми писна. Ще си поръчам и аромати. Искаше ми се на ФА, но няма.
Tobacco Capuchino, Peach, Blackcherry, Tobacco C, RY4 tino dMilano - тези си избрах, на Инавера са всички, като на последния още му се чудя. Надявам се тобако С да е достатъчно тютюнев аромат, че каква греда ударих с Давидофф на Деканг  Sick Бих го сравнила само с умрели катерици.

# 192
Ооо, аз пък въобще не поглеждам в раздела Tino de Milano  на Инавера. Там имало Maxx Blend, който толкова исках, а си направих  поръчката миналата седмица.  ooooh!

Дано поне се различава от този на ФА, че да ме е яд по-малко Simple Smile)))

# 193
  • София
"Тези които са тип Его са всъшност са Его което коментираме много тук, но на друг производител. Течностите не става ясно къде са произведени. "

Благодаря за бързия отговор.Аз имах впредвид именно тези с течността, но явно не съм си задала правилно въпроса. Има ли опция при закупуването на цигара от Илюжън, течността да се купува от друг магазин/производител или си задължен да е от тях?

# 194
Спокойно може да си ползваш каквито течности искаш  Peace
На тези Илюжън между другото онзи ден в МОЛ Сердика видях щанд - долу в сутерена, срещу банка ДКС. Може да ги видиш на живо.  Simple Smile

veni_ra, аз не разбрах на теб Макс бленда не ти ли хареса?
за Tino de Milano пише че са същите като на ФА аромати, така че би трябвало да е същия Макс бленд.

Общи условия

Активация на акаунт