"Малинки" 2012

• 24 463
  • 579
  •   1
Отговори
# 255
  • Пазете Гор
Ох бе, Куркума, много са ти засукани номинациите, нищо не им разбирам. Дай по-просто така, като за по-прости хора. Повече кур, по-малко кума, така да се каже  Simple Smile

Ти ли не разбираш, айде бе! Възможно е, признавам, бидейки в абстененция, да натрупвам повечке думи от нужното. Ще наблегнем на кур-та. Обещавам.

# 256
Глигани за естетика: всички дебели и целулитни, плуещи по по-дебелите и целулитни, осмелили се да се оперхидролят и да хукнат из мегдана с кратки роклета.

# 257
Аз бих наблегнал на кумата...

# 258
Дона, обичам те. Пак ми влезе водка в носа заради теб.  Laughing
Ще те осъдя някой ден, да знаеш Naughty

# 259
За първи път чета за тези номинации. Не става ясно кой кого и за какво, но цялата тема прилича на драка, на която се захващат пишещите.
Ще номинирам пост(в общия тон), марсиански с български букви
Цитат
Специален приз "Стивън Фрай"? Той е единственият съвременен ренесансов човек, за когото се сещам одма, пък ти нали точно за видни ренесансисти сущи говориш.
Rolling Eyes Rolling Eyes

# 260
Жабешко бутче- за Пронобис, който реши, че ако вземе аватара на Лабрадор, ще постигне същия ефект. Вдигнатият крак на жабата не я превръща във вол, пардон, bos.
Многострадалната Геновева- за всички героини, които винаги имат по една голяма обществена драма, защитавана с пяна на уста. Колкото по сърцераздирателна- толкова по добре. Не забравят да упоменат дечицата на самотни майки, бащите-безотговорници, детскоградинските лелки-чудовища, яслената бистра чорбица и мизерното майчинство. И то не заради тях самите, те са усмихнати, успешни и удивителни, а заради стремежа към едно по добро общество! Начело с Happy queen, съща Жана Д'Арк.
До Олимп и назад- за Богиня, чийто джипиес отказа малко преди върха и се наложи да се слезе
Ако искаш мир готви се за война- за всички съфорумки, които прозряха, че най лесният начин да се защитиш от атаки е да се разголиш с невинна усмивка и добронамерено. Не се лъжете, в женски форум сме, всеки ваш недостатък е щедро илюстриран на ЛС от поне един ваш приятел.
Широко затворени очи- за Краси*, която не се страхува да излага невежеството си по всякакви теми. Диалог е невъзможен, а мисълта отдавна е избягала с писъци.
Ултрасите- тази година това са Езиковите съфорумки. Движат се в група и успяват да наводнят всяка тема, в която кой да е член на бандата им провлачи крак. Почти толкова досадни колкото Аватарките, но без опция за изключване. Особено мощни са в съюз срещу единния враг, и пеят винаги едни и същи песни.
Облаче ле бяло- за Troy, която успя да възроди най добрите и позабравени традиции на антибългарските обобщения. В Англия слънцето изгрява по два пъти на ден, а в България също толкова пъти мъжете пердашат жените си с чехъл.
Ако не сте ви видели името, значи просто сте неразличими, но не задължително по добри от споменатите.
И накрая, за да не си помислите, че съм зла хейтърка, давам Личния си Оскар на Ellyst и й напомня, че е време за вечеря  Heart Eyes

Наздраве!

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 21:37 от Рокси

# 261
Искам да напиша Кур за Рокси! с уточнението, че го употребявам в контекста на предишния си пост, т.е. - разгеле, най-накрая истински малини  Laughing

# 262
Dona накуп от последните 2 страници ми дойде много.  Laughing Не мога да се подпиша под последния и пост, обаче, щото са ме учили такива думи да не употребявам.  Mr. Green

Цитат
Ултрасите- тази година това са Езиковите съфорумки. Движат се в група и успяват да наводнят всяка тема, в която кой да е член на бандата им провлачи крак. Почти толкова досадни колкото Аватарките, но без опция за изключване. Особено мощни са в съюз срещу единния враг, и пеят винаги едни и същи песни.

Особено в темите, в които се нищят езикови въпроси, не ги е срам, изказват се поединично, последователно, понякога - и на три гласа.

# 263
Roxie rocks  superuu

# 264
  • в сърцето на един мъж...
Аз да питам Дона - това в оригиналния смисъл ли се ползва или е преводно от немски, щото ако е преводно, Рокси ще й е добре да иде някъде на спа, това онова Laughing

# 265
Значи, Гея, не стига, че по езиков въпрос питаш, ми и толкова скоро след предния пост...  Mr. Green Mr. Green

# 266
Ми Ники, извинете, обаче някак от вътре ме напира да питам Embarassed

# 267
  • София
Бе пак ви изпускам и изобщо нещо не съм във форма да изчета емнайсе страници.
Номинирам целия форум в категория "В яйцето".
Друг е въпросът, че гладен и въоръжен с тиган няма.

# 268
Ми Ники, извинете, обаче някак от вътре ме напира да питам Embarassed

Разбирам, и аз така.  Laughing

# 269
Ми деформиращо ми действа немската среда Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт