Коледа с надежда идва за всички, да видим мечтаните две чертички - тема 121

• 19 741
  • 700
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
драстииииииииииии, минавам супер експресно, защото си имам една Ема в полубудно състояние, което при нея е еквивалент на бомба със закъснител, кога точно ще реши, че вече й е скучно да си лежи сама и аз трябва да й измислям занимавки Mr. Green макар че тая сутрин съм бая крива /признавам си с ръка на сърцето/, защото вчера мъж ми пътува 7 часа от Павликени до Зара и направо ми беше побеляла косата, докато си дойде, не за друго, ами защото пътуваха по тъмното и се прибраха чак в 12 вечерта, не че Ема това я интересува Mr. Green

по повод на нашето урочасване - наистина никой да не се притеснява да си споделя мнението, аз по тоя въпрос съм малко на принципа - едно си баба знае, едно си баба бае - наистина Ема има колики, но ако поживее някой с нея 3 дена и веднага схваща разликата когато плаче от корем и когато от нещо друго .. не, че тя не е шампион в дисциплината рев на дълги разстояния, да не се объркате нещо Mr. Green но то просто се усеща, добре че на мъж ми леля му е търпелива женица Mr. Green

Звезди Киприанова молитва могат да четат на Ема след кръщенето .. ако можеше по-рано досега да съм занесла дрешка по тоя повод, ама и туй ще стане след Коледа като ни мине кръщенето ..

между другото Ема вече си има много хубава рокля за случая, ще изглежда като снежинка .. с кумата решихме, че рокличката трябва да е бяла, ама също така решихме и че няма да преобличаме Ема в църквата, че има няква вероятност да я простудим и затова само ще й сложим баретка .. обещавам да ви покажа снимка с въпросното нещо, ще паднете от смях като я видите .. ние доста се похилихме тука, защото Ема мяза малко на Смърфиета .. липсва й само дългата руса коса Mr. Green

изчезвам мили мои, че чух бойния вик, който ме призовава Mr. Green обичам ви и ви прегръщам, до скоро Hug Hug

# 691
  • София

Мецанчо, предполагам, че й липсва и синия цвят. Не сте решили да оставите на студа горката Ема, за да придобие цвят на Смърфиета  hahaha На мен също ми казаха за Кипряновата молитва, която била против магии/уроки и т.н.  Hug

Момичета след малко излизам и ще се върна утре. Сега ли да пусна новата тема или чак утре?

# 692
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро маНдами  Mr. Green
Меци - чакаме снимката с нетърпение  Heart Eyes
Мише - честити ти хубави резултати  Hug
Рейнчо - ще си събера малко прашец за след 2 седмици  Mr. Green
Деситка - ще правя сигурно, но след нова година. До сега бях на 2х1/2, което по всички параграфи си е ниска доза. Наумила съм да пусна всички изследвания отново и да си запазя час и за ендокринолог. Сега по празниците, да си призная, не ми се занимава нито с изследвания , нито с тестове и термометри - искам да се наспя и да не се стискам по 3 часа следобед  Blush
Хайде - целуФки от мен и честит петък   bouquet

Рейнчо - пускай я сега Peace

# 693
  • Северозапада
Мецко, според мен детето просто е по-чувствително към хората. Предполагам, че с времето ще го израсте, но ти прави това, от което ще се чувстваш спокойна  Hug   love001 Моята племенница също доста плачеше от чужди хора. Майка ми и гасеше клечки и и баеше, за да се успокои. И до сега е по-затворена, когато е сред непознати и не обича да говори с непознати. Иначе вкъщи, сред нас, е фурия  Crazy Ще чакаме да видим снежинката

# 694
Ооо, Мецано, остава да не ни представиш и Смърф снежинка, тогава ти да видиш   Mr. Green Гушки за Ема  Hug
Пънче, сега не го мисли, отдай се на празниците  Hug
Рейн, приятна отпуска, пускай ако искаш, а може и утре, че едва ли ще я изпишем днес  newsm78

# 695
  • Sydney
мишки браво за хубавите резултати Simple Smile сега чакаме още по-хубави Simple Smile

# 696
  • В къщурката на хълма на феите
Рейнчо синия цвят е последния, който искам да видя върху Ема Mr. Green

бай дъ уей мой си пуснеш темата сега, че с тоя сняг и студ на вън е доста предразполагащо към спамене .. та най-много ако я оставиш за утре и да намериш темата на 60та страница Mr. Green

# 697
  • София

Mомичета ще я пусна сега, че за НГ ще замина на 29ти и се връщам на 3ти, та ще гледам да съм ви оставила цяла тема.  Hug Ей сега ще се заема

# 698
  • София
Хайде елате

Да отбележа, че за пореден път кръстник е Пънчето  Mr. Green

ТУК

# 699
  • Монтана
Здравейте момичета! Simple Smile Искам да попитам нещо.....! От около 3 4 дена забелязах че пот държам телесна температура около 37.2 37.3....това ме наведе на мисълта че може да се е получила работата та, понеже съм чувала че при евентуално забременяване е нормално това явление. Понеже сам нетърпелива и избързах малко с тестването.Направих си тест за бременност шуър чекна 19.12.12 като месечният ми цикъл се очаква да е на 25.12.12 за моя голяма изненада ми излязоха 2 чертички като втората беше мн бледа. много много бледа, но я имаше.Прочетох на кутията че при такъв резултат трябва да се повтори теста след 48 часа.Повторих го днес и беше отрицателен....та не зная какво да мисля вече....възможно ли е първият положителен тест да е бил грешен?

# 700
  • Северозапада
Флоретка, потрети теста утре с първа сутрешна урина. Толкова рано може да има бременност, но теста да не може да засече хормона. И заповядай в новата тема, защото тук може и никой да не ти отговаря http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=694332.0;topicseen

Общи условия

Активация на акаунт