Коледа с надежда идва за всички, да видим мечтаните две чертички - тема 121

• 19 743
  • 700
  •   1
Отговори
# 675
Хелоу Mr. Green

не заминахме за Ст. Загора, но обърсахме мола и се прибрах с плячка..шапка и ботуши, зимни и топли, мноо дебели...егати цифрите обаче, дето са сложили по тез етикети ooooh! Честно казано не ми се даваха пари за ботуши, но мъжо настоя, щото ме видя как залепнах за тях като муха за ...да не казвам к'во hahaha и каза, че няма да излезе от магазина, докато не ги купя. Мнооого трудно ме нави Joy И така, пия чайче сега да се стопля, че вън е просто страховито с този вятър ooooh!

Прахче, чакам снимки на творението ти Hug

Рони, профилактично Hug

# 676
Привет момичета!
Прахи Hug
Дарме, много се радвам дано всичко все така да е както трябва при теб докато гушнеш бебчо! Hug
Рони, радвам се да те видя! Simple Smile Hug
Деситка, прегръдки за кокоска! Simple Smile Hug
Меци, и аз не вярвам в тези неща, но ако искаш може да  прочетат  на Ема специална молитва  в църквата против урочасване, казва се, Киприанова молитва!

# 677
звезди, тия кукли са много сладки на картинката  Heart Eyes

# 678
Ай, че сте послушни  Heart Eyes
Гушки за звездичките, и четирите!  Hug
И за ловуващите  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 679
  • shumen
Плодче,много сладък Преслав.
Аз тази вечер си поговорих с мъжо и да видим ще има ли промяна.Обеща,че като се оправи времето ще ни закара на Шумен с Дени при мама,че и аз да си почина малко.Уж ще пътуваме в Неделя или Понеделник за Коледа да сме там,но още не се знае.Дано разринат дотогова и да отворят пътищата.А мама ме зарадва,че може да постоим и повече.Дори,ако иска може и за Нова Година да ни остави там.

# 680
  • В сърцето на любимия човек
Привет с малко късно включване и от мен  Hug
Днес цял ден успявам само да ви прочета, но тъкмо да се наканя да напиша нещо и естествено шефката се появява с нова задача, предпразнично Simple Smile Здраве да е, ще ме четете нощем  Mr. Green
Прахи - аз ще чакам снимков материал, да знаеш   chef
Зузанке - успешен лов тази вечер  Praynig
За всички мацки с кореми - погал по пупите  Hug
А за всички останали - много прегръдки  Hug  Hug  Hug
Вече нямам търпение да мине утрешния ден и да се отдам на активна почивка.
Пожелавам ви лека и бебеносна вечер  Hug

# 681
Ха добрутру!
Плодче, ма много сладък тоз ваш бонбон бе   Heart Eyes
Снимка направена, консултация с док също.  Тръбите леко разширени в краищата, ще ги наблюдаваме по време на стимулацията.
Happy smile3558 !

# 682
  • Варна
Добро утро и от мен bowuu
Плодче,гласувах,голям чаровник е Hug
Мишонка,радвам се ,мила,успех по-нататък Hug
Кокосче,не пиша,щото няма какво,чакам галимацията с фонда да се оправи,а докато чакам се надявам на чудо Praynig Hug
Прахче Hug Hug Hug
Хубав ден на всички Hug

# 683
Добро утро, мацки! Честит предпразничен петък и от мен! Нямам търпение няколко дни да си постоя на топличко! Снощи написах списъка със ястията за Бъдни вечер и Коледа и довечера на покупки, та да запрятам ръкави.
Мишки, честити ти здрави тръби! Значи януари стартирате newsm44
Плодче, да нацелуваш тези хубави бузки от мен!

# 684
  • Северозапада
Добро утро  Hug
Празниците вече чукат на вратата  Party   bigdance2 dance dazzler1 А аз си уредих и една дъъъъъълга почивка до 7-ми. Отивам при мама да ме поглези  Blush
Мишки, а януари чакаме и един хубав двучертичков резултат  Praynig Hug
Плодче, е може ли някой да не хареса Преславчо-Бузанчо  Heart Eyes
Хубав ПЕТЪК

# 685
Добро утро, бръмбарози  Mr. Green
Естелка, силно гуш, а ако се отъркам хубаво в теб  Flutter Да помогна на чудото  Praynig  Hug
Роко боко, яви се на отчет! Как си, мила  Hug
Мрав, ех, най-хубаво си е при мама  Hug
Зуз, честити ботушлета  Flutter  Hug
Пънче, ще правиш ли консултация с док, явно трябва да се вдигне дозата прогестерон  Peace  Hug
Мишонка,  Hug
Хубав петъчен ден, надявам се неапокалиптичен  Crazy  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 686
  • Варна
И аз да се отъркам Joy Joy hahaha,още е рано,ама ми се пада да овулирам между старата и новата година hahaha hahaha hahaha

# 687
Хоп, отъркк  Mr. Green Да те притисна хубаво  Flutter  Hug

# 688
  • Варна
Благодаря,Деси,пожелавам си през новата година да срещна само такива позитивни хора като теб и другите кукумицинчета от групата,след малко отивам за подаръци,най-любимата ми част от празниците Hug Hug Hug

# 689
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Поспаланчо, ти ме успокои, честно.. аз си викам ще родя, ще си върна акъла.. ама явно няма да е така  Twisted Evil

Прахи да кажа- да не ме забравиш в списъка за подаръци, ей  Mr. Green

Зузи, аз с пари по магазините е като катерица с къртечница... всички трябва да бягат. Обожавам да пазарувам  Blush

Мишки, ама напредвате беее, хайде тез' разширения да не правят проблеми  Praynig

Аз съм отпускаааааааааааааааааааа   bouquet
И да ръсна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт