Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
ani_d, сега го видях, много апетитно рулце! Heart Eyes   bouquet

Tari Tasartir , вчера попаднах в руски форум на рецептата, усетих слюноотделяне hahaha и набързо я спретнах. Месо в тесто не помня, но баба правеше шаран в тесто със сушени пълнени с орехи и лук чушки, беше фантазия. Heart Eyes Но в нейно изпълнения, оттам насам и майка го прави, и аз пробвах, ами не е това, дето помня. Но баба вече я няма, за съжаление..... Peace

Fervor, не знам защо ти е тъпа тортичката? Толкова примамлива е с тая лъжичка до нея. Heart Eyes   bouquet

# 91
  • Плевен
май оставих грешно впечатление с поста си, исках просто да споделя как и в съседната страна се вълнуват от толкова нашумели и у нас рецепти и да похваля човечеца, че поне показва как да си го направиш, но понеже изразих и възмущение за тези, които просто плагиатстват ви наведох на други мисли не за когото трябва. Да уточня - похвалих него и исках да дам пример на некоректната дама с мъфините и сандвича със сирене, но по лежерно, което явно не ми се е отдало Simple Smile
и за да не ви спамя ето и от мен пилешко филе с кисело мляко, галета и кашкавал на фурна

# 92
извинете  Blush аз грешно разбрах - че все едно от тук  някъде ги е видял. Не че не може, но наистина тия рецепти са доста популярни не само тук. И да, браво на човека, че си казва.
Защото тук един БГ водещ на кулинарно предаване поне 2 пъти месечно прави рецепта, която е  почти дословно от наш, роден форум, но никога не споменава.
много апетитно ти е рулото  Peace

Джемма, не съм забравила за гофретите. Тези дни ще  Blush

# 93
 Grinning  Здравейте!
Вчера за първи път направих домашен хляб и се получи много вкусен и добре изпечен: половин кубче мая, лъжичка захар, 1кг брашно, 600мл. вода и  доста чакане, докато втаса. Една забележка-нямам хубава форма за печене!

chef  bouquet

# 94
Мусака и гевреците на lambrex

# 95
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет дами    wavey wavey wavey

Аз леееекичко се позагубих, но днес като ви "преглеждах" реших да попитам ....Но "мамата" не ми дава за ползвам "цитат", та се налага да попитам ето така:
Въпроса ми е към popito - Моля да обясниш простичко / като за блондинка под прикритие / защо ползваш МВ когато подквасваш млякото? Няма време, нито на колко W ....  newsm09

Пепи, Лабрекс и Меги, може ли за определен период от време да ви посещавам, а вие да ме отглеждате......  newsm47

ябълково охлювче по Лабрекс                                                   

пилешки шницели

от бутер тесто банички със сирене и с кашкавал

добруджанки

за всички вас комплименти    smile3525 newsm03  love001

спорен ден   Kissing Heart   Flowers Bouquet   lovekiss   Flowers Bouquet

# 96
О, Тутулинка, радвам се да те видя!  Simple Smile Не, че аз съм много редовна .. Embarassed
И колко вкусотии си  направила!
Допускам, че полздва МВ като изолиращ шкаф.Но най-добре е да ти отговори майсторката.
Благодаря, момичета за ласкавите думи. И от мен за сега една
Супа топчета

# 97

Може ли рецептите?  Embarassed
[/quote]

Свински филета с панировка от чипс.
1 свинско бон-филе,
1голям пакет чипс с сол
брашно
2 белтъка.
Нарязах на тънки филийки филето,потопих в брашно после в разбитите на сняг белтъци и овалях в начупения на малки парченца чипс.Пържих на маслена баня.

Татуирани картофи
Няколко картофа измих нарязах на половинки без да ги беля.Намазах отрязаната част с масло и залепих внимателно листенцата магданоз и ги наредих в микровълновата с магданоза надоло.Пекох там докато омекнаха.Отгоре им настъргах кашкавал.
А оригиналната рецепта е тази.

http://bonapeti.bg/collection/?receipt=7337

[/quote]

Много, много благодаря   bouquet

# 98
здравейте!
Редовно ви чета,взаймствам идеи,но пусто забравям да снимам,много рядко се усещам навреме.
Сега ви представям едни изварени охлювчета,станали напоследък доста любими вкъщи./не помня обаче от кого откраднах рецептата  Embarassed /

# 99
  • София
От мен днес скромно - вита баница с много сирене:

# 100
  • Варна
Карола,Тайна,Пепе,Лабрех,Зиче,Петя,Мат,Еликсир,Лили,Михаела,Вени,Тутулина,Бианка,
Фервор,Сисето,Ани,Тари,Гисчо,Бонболина,Мария...и всички останали с много апетитни и разнообразни кулинарни творения  newsm51
От мен пилешка супа,пилешко върху пюре с подлучен сос,бутерки със сирене и една тиква

# 101
  • В града на хумора...
Страхотни сте всички  Peace
Pety , може ли рецептата за ,, рулца с шунка и кашкавал"
 Благодаря   Hug

# 102
  • гр.София
Здравейте момичета и от мен, аз също скоро не съм се включвала, но ви следя без изпускане, просто съм пристрастена към вас  Blush и черпя опит от вас  Hug
Френска селска торта

Питка"Маргаритка"-Биляна

тортичка от сладкиша с майонеза на Сладка хапка

# 103
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета! Вдъхнових се от толкова много страхотни предложения!   chef  bouquetВече съм твърдо решена да изпека и аз едно сладко руло! Peace
Днес се отчитам
със супа топчета                                   телешко с вино, гъби и сметана           и мъфини с маскарпоне крем

# 104

tutulina с цял куп вкусотии, ама появявай се по-често, де! Heart Eyes Grinning  bouquet
*Мария*, хич не е скромно, много апетитна баничка! Heart Eyes  bouquet
megansg, ти си знаеш! Heart Eyes  bouquet  chef
desivalko_, как ме съблазняваш с любимата френска тортичка! Heart Eyes  bouquet
mimi0585 с чудните гевречета ще ме накара да продължа "здравословната" серия, дето съм я подкарала тая седмица! Heart Eyes  bouquet

От същата тая серия кифли,

пак кифли.........

и за капак - мекици.

Чудя се кой не ми дава да публикувам, то Гуинет ме подпряла с пълна програма - първо, второ и трето! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт