Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 290
  • 220
  •   1
Отговори
# 30
Мдам и аз не искам децата да си мислят, че пубертета е позволен.(това е шега)
Рекламата е готина, а рано или късно ти и дъщеря ти ще стигнете до момента да проверите колко здрави са вратичките на шкафовете ви или на нервите ви, дори и да не сте я гледали.
Живота не е телевизия.

# 31
  • Норвегия
Онзи ден като гледах рекламата на Икеа с момичето,което блъска шкафовете.Според мене не е редно да се излъчва такава реклама.Дъщеря ми се впечатли страшно много.Децата няма ли да си мислят,че такова поведение е позволено  newsm78.
Какво е вашето мнение?

Тежко и горкото на родители, които оставят децата си в ръцете на синия екран, който в името на родителското спокойствие играе ролята на безплатна детегледачка.

Няма нищо обидно в рекламата. Българските рекламодатели нямат практика да представят втори продукт, дори от неконкурентен бранш. Има отделна категория реклами, които го правят, но за нашия пазар те са рядкост.

А и как си представяте гръцкия собственик на ИКЕА да позволи споменаването на Слънчев бряг, вместо о. Санторини, примерно.  Mr. Green

Колкото до държанието на скандинавците по нашето Черноморие - това е за отделна тема.  Grinning

# 32
  • София
Коментара на моят 8.5 годишен син, който не е от най-кротките беше: Лелее, добре че това момиче не живее у нас, че сигурно щеше да спи пред вратата... или да я накараш поне една седмица да готви вечерята!

Добре е усетило детето, от къде духа вятъра  Laughing

# 33
Но като се сетя какви бяха реакциите за рекламата на ризи, в която българите бяха представени като дебелопръсти  Mr. Green

Мръсницата в мен го възприе дори като комплимент!  Mr. Green

За какво ти е шест сантиметровия Анри!  Rolling Eyes

# 34
Ауууууу,подобно "нещо" ако ми се кандидатира за снаха след N години.......
Всъщност, гледайки я за пръв път, и моята мисъл , като майка на двама сина, беше нещо подобно:
"Ужас!Дано децата ми нямат допир с подобни побъркани истерички.......!"   Laughing

А иначе, реклама като реклама.Тъпа, елементарна и досадна.

# 35
  • Ямбол
Ауууууу,подобно "нещо" ако ми се кандидатира за снаха след N години.......първо на сина ми ще му извия врата като на врабец...... fight......, после се заемам с мадамата.
А, ти още отсега си решила да се месиш в живота на сина си?
Дано не ми се пада сватя като теб, щото дъщеря ми ще е посъветвана да ти тръшне входната си врата пред носа ти.

# 36
Но като се сетя какви бяха реакциите за рекламата на ризи, в която българите бяха представени като дебелопръсти  Mr. Green

Мръсницата в мен го възприе дори като комплимент!  Mr. Green

За какво ти е шест сантиметровия Анри!  Rolling Eyes
Ако бях французин щях да поискам извинение от рекламната агенция  Mr. Green

# 37
Ауууууу,подобно "нещо" ако ми се кандидатира за снаха след N години.......първо на сина ми ще му извия врата като на врабец...... fight......, после се заемам с мадамата.
А, ти още отсега си решила да се месиш в живота на сина си?
Дано не ми се пада сватя като теб, щото дъщеря ми ще е посъветвана да ти тръшне входната си врата пред носа ти.

A,ти пък защо така лично го приемаш?????? Явно смяташ,че така е редно ли?? Вероятно даваш подобен тон и толеранс за подобни действия. Ще те успокоя,че са ми/ни нужни 20 мин., за да ви снема анамнезата и вероятността дъщеря ти да се загнезди до сина ми е равна на -0 в период!!! Освен това не пазарувам от шир потреба,особено мебели, та вероятността да се засечем отпада. smile3521

Относно самата реклама - посредствена и тъпа,но това е рекламен трик, за да се разчовърка мисълта на потенциалния клиент, да се получи "дразнене" с цел продажба,който се е интересувал или занимавал с  маркетинг и реклама ще ме разбере. 

# 38
Лиляна, извинявай видях,че си от Ямбол.................... smile3513 В дома ни нищо извън рамките на околовръстното,сори така разбирам нещата. smile3513 smile3513

# 39
Толкова е обогатяващо, когато разбера, че и в Сусурлево си имат околовръстно!  Hug

# 40
  • Ямбол
Я, професионалното ми любопитство не ме оставя, докато не те попитам - от коя бройна система е това число. Понеже в масовата десетичната няма такова.

Иначе смятам за редно, че когато децата ми станат семейни, нямам право да се меся в живота им, ако не ме поканят. Нито ще им говоря кое е редно и кое не.
А на околовръстното са най-подходящите снахи за твоето мислене.
Ай със здраве да им се месиш.

# 41
Толкова е обогатяващо, когато разбера, че и в Сусурлево си имат околовръстно!  Hug

superuu

# 42
Иначе смятам за редно, че когато децата ми станат семейни, нямам право да се меся в живота им, ако не ме поканят. Нито ще им говоря кое е редно и кое не.
А на околовръстното са най-подходящите снахи за твоето мислене.
Ай със здраве да им се месиш.

Въпросът е, какво ще направиш, докато станат семейни.Едва ли ще дадеш благословията си, ако сина ти довлече някоя изтрещЕла, блъскаща шкафове истеричка,готова да ти стане снаха.Дали ти ще си готова за нейните излияния?  Mr. Green
Тооо като станат семейни е лесно - търпят си се взаимно и толкоз  Mr. Green

# 43
  • София
Къде се отнесохте?!?
Рекламата стъпва върху тийнейджърски изцепки, вие задълбахте в отношенията между големи хора, благословия за брак и прочие. Shocked
П.П. Ще паля свещ на моите момичета да не им се падат тесногръди свекърви със стеснен до околовръсното хоризонт. Praynig

# 44
Точно това е въпроса.Че рекламата "стъпва" върху тийнейджърските изцепки.Какво странно има в нея? Всеки, минал през този период много добре знае,че от тойновете се очаква всичко.Това,че някой се е сетил да го покаже в реклама не ми се струва нито необичайно, нито странно,нито пък прави рекламата "негодна" за ефира.Издребняваме прекалено,според мен.

Общи условия

Активация на акаунт