Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 299
  • 220
  •   1
Отговори
# 15
Мда, когато "малката принцеса" стане "голяма принцеса" нещата излизат извън контрол Mr. Green
Но кой, кой да ви каже...

# 16
Не очаквам телевизията да възпитава децата ми.
Но не съм привърженик и на това да се излъчват цинизми и откровени простащини.
Рекламите също не ме вълнуват особено.

Срам ме е малко да си призная, но дъщерята от рекламата я припознавам, като мойта в къщи. ...
А аз припознавам дъщерята от рекламата със себе си преди години.
И не е имало тогава такава реклама, че "да ме научи" на подобно поведение.
Пубертетът си те "учи" на достатъчно неща...

# 17
  • Ямбол
О, семейството на ССФ е желязно и училище, улица, телевизия са без значение. Ти нямаше ли педагогическо образование?
Желязното училище не позволява изобщо гледане на телевизия, особено на такива филми.
Така че леко си противоречиш.
А защо те интересува образованието ми?

# 18
  • BG
Ооо, пък ако знаеше, че оригиналният текст на рекламата гласи, как родителите казват на дъщерята: " Няма да те пуснем на почивка в България!"... Whistling
О да! Гледах я някъде преди 2 години.  Mr. Green  "Няма да те пуснем в Слънчев бряг сама..." и девойката побесня.
Е, не е честно пък такава култова за българския туризъм реклама да се използва за нещо друго и то в самата България!  Naughty

Икеа завъртя обидна за България реклама

# 19
  • София
Рекламата въобще не е обидна.
Преди няколко години и аз не пуснах дъщеря ми на Слънчев бряг. После след едно море в Несебър и посещение на дискотека в Слънчев бряг, желанията й се изпариха от само себе си.  hahaha Все пак човек може да купонясва и без да му повръщат в краката.

# 20
Онзи ден като гледах рекламата на Икеа с момичето,което блъска шкафовете.Според мене не е редно да се излъчва такава реклама.Дъщеря ми се впечатли страшно много.Децата няма ли да си мислят,че такова поведение е позволено  newsm78.
Какво е вашето мнение?
Ами моята е дъщеря е достатъчно умна, за да преценява за себе си. Аз съм още по умна, за да не оставям рекламите да възпитават детето ми. А ти?

# 21
Децата се впечатляват от много неща, дори от почти всичко. Родителите са за това да поставят границите и да обясняват. Е, понякога, когато не успяват, са особено склонни да винят другиго, в частност медиите.

Прави са хората от рекламата! Аз също не бих пуснала сама дъщеря си на море на Сл.бряг, ако беше родена в Скандинавието, преди да се уверя, че е достатъчно голяма да може на носи на алкохол и прави секс с презерватив

# 22
...
Прави са хората от рекламата! Аз също не бих пуснала сама дъщеря си на море на Сл.бряг, ако беше родена в Скандинавието, преди да се уверя, че е достатъчно голяма да може на носи на алкохол и прави секс с презерватив

Mr. Green   Peace

# 23
От какво трябва да съм притеснена не разбрах.
Нямам дъщеря,синчето ми е прекалено малко, но имам брат,който изкара тежък пубертет и честно казано хич не му трябваха никакви реклами, за да блъска, рита и чупи в пристъп на недоволство.През такива и подобни периоди смятам,че минават повечето тийнейджъри.Телевизията не е единствения виновник за поведението им.Хормоните също имат "голям пръст" в тая работа  Mr. Green
Аз съм по-възмутена от детските филмчета,в които има насилие, убийства,кървища.И рекламите,които казват на децата,че добрите майки им купуват Маги малки тайни.Но,това е друга тема Wink

# 24
  • София
не очаквах точно такива аргументи за рекламата и вредата й! Доста тийнове, че и възрастни (най вече жени) тряскат и блъскат точно в кухнята, когато избеснеят, та в този смисъл рекламата не е някаква еретична. Мен дори ме изкефи, много хитро саа се сетили!

# 25
 Crazy Teмата е....!

Да се запиша за сеира!   Mr. Green

# 26
Ауууууу,подобно "нещо" ако ми се кандидатира за снаха след N години.......първо на сина ми ще му извия врата като на врабец...... fight......, после се заемам с мадамата.

# 27
И как ще знаеш, че е била "подобно нещо"?
Ето ти и пример - аз бях три пъти по-зле от това "нещо" на рекламата, но сега съм изключително уравновесен човек!  Mr. Green
Поне на пръв поглед изглеждам такава, де...  Joy

# 28
Ауууууу,подобно "нещо" ако ми се кандидатира за снаха след N години.......първо на сина ми ще му извия врата като на врабец...... fight......, после се заемам с мадамата.
УАУ! Викаш свеки те пожали навремето....  Mr. Green

# 29
 Тази реклама беше много популярна преди 2 години, намирам я за доста креативна Simple Smile
Чак пък обидна...
Но като се сетя какви бяха реакциите за рекламата на ризи, в която българите бяха представени като дебелопръсти  Mr. Green Чак извинения се искаха от рекламната агенция.

Общи условия

Активация на акаунт