Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 274
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Впечатли ме Grinning. Превъртях снимките, бързайки да прочета интервюто, и чак после се върнах за по-подробен преглед. На трето четене забелязах и клипа. Хареса ми много!
И мисля, че за първи път симпатизирам истински на цветен таван...
Забелязахте ли в банята, че над ваната от някъде виси една зеленина, досега я гледам и се чудя какъв е номера Simple Smile

# 136
Според мен зеленината ще да е в една от онези висящи на синджирче или въженце саксии... Rolling Eyes
Но аз не съм надеждна цветарка и това е само предположение.

# 137
  • Пловдив
Според мен зеленината ще да е в една от онези висящи на синджирче или въженце саксии... Rolling Eyes
Все пак там трябва да може да влезе човек да се къпе?! Rolling Eyes

# 138
Хм... Ами, тя сякаш е на достатъчно голямо разстояние от батерията. Т.е. ако се къпеш прав и си в близост до стената вдясно не би трябвало да пречи. Ако си полегнал във ваната съвсем...
Но пак си казвам, само предполагам, не разбирам Confused

# 139
Все пак там трябва да може да влезе човек да се къпе?! Rolling Eyes
Касата на прозореца е много широка, това е стара, солидна дограма и не много голяма саксия няма да се подава изобщо. Апартаментът е чудесен с големи позорци и високи тавани.

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 22:39 от so what?

# 140
Забелязахте ли в банята, че над ваната от някъде виси една зеленина, досега я гледам и се чудя какъв е номера Simple Smile

Не знам как точно виси зеленината в случая, но се сетих да споделя едни висящи наопаки саксии:
http://www.boskke.com/

Vanya-P, ако има вариант, вземете си мостри от няколко цвята латекс и боядисай по малко на 2-3 стени с тях, за да видите през различните часове на деня цвета, както и как се съчетава с дивана. Видях, че имате мебел в дневната в тъмно кафяво, бих внимавала много с беж да не стане тъмно и скучно.

# 141
  • Sofia
Направо ме изумиха тези саксии!  Shocked Ама и цената им е една...

# 142

Малко понеделнишко вдъхновение  Heart Eyes

# 143
Класика! Няма как да не е хубаво Peace

# 144
Наистина много вдъхновяващо!

# 145
много ми харесва, но за няколко дни само. Не бих могла да живея в такъв интериор. Дай ми на мен светлина и провансалски стил Simple Smile И голяяяяяяяма кухня  Joy

# 146
Това си е изкуство, не е нужно да можеш да живееш с него  Simple Smile Даже котката е с подходяща окраска  Laughing  Но въздейства, магнетично е. И е съвършено, особено първата и втората снимка.

# 147
А аз точно в такава къща си се представям през почивните дни, заобиколена от дива, тайнствена градина, разхождам се с фееричен халат, с отнесен влюбен поглед....до камината разтворена книга, чаша с недопито вино, котката мърка около мен..........и от време на време отскачам до Лоис да хапна, че моята кухня е вечно празна Simple Smile

# 148
И аз отскачам до Лоис да хапна, защото има да ме черпи от преди години!  Joy

Спалнята ми е фаворит, но в нея трудно ще спя заради цвета на стените. Другото не ме притеснява. Но ги одобрявам, идеален избор са.
На втората снимка веднага заживявам и още как?!  Crazy

# 149
Всички ще ходим при Лоис, щот в нашата къща кухня няма Grinning

Масата на последната снимка Heart Eyes
И друг път сме я виждали. Оттогава се каня да пратя половинката за дърва в гората. Пък аз започвам да мокря, избелвам и мачкам вестници Laughing Пано ще правя, като онова в спалнята Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт