Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 108 907
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много търся четки Sigma E20, F35, E50 (или четка MAC 227); MAC Soft & Gentle, UD Naked2 palette, руж NARS Orgasm, MAC Vanilla Pigment и Silver Fog Pigment (може и отсипки), руж MAC Harmony!  Praynig Praynig Praynig

Предложенията са ми на предната страница, но мога да предложа и други неща!  Peace

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 16:41 от Scintillia

# 451
  • София
Здравейте. Добавям и обновявам предложенията:

1. Фон дьо тен на Ревлон в цвят Buff /ползван е няколко пъти, но колкото и да се опитвах да си внуша, че това е точният цвят и фон дьо тен за мен, просто не се получи, не съм свикнала с дълготрайни/. От него липсва съвсем малко. Купен е преди няколко месеца, в срок е. Купен е от Мола в София на Стамболийски. От Бюти зоун. Предполагам това гарантира, че е оригинален.
Скрит текст:
2. Фон дьо тен на Лореал за матиране. Пробван е само веднъж, но просто не е моят фон дьо тен. Шишенцето не изглежда пълно срещу светлина не защото е ползван, а защото консистенцията му е доста гъста. Можете да проверите във всяка дрогерия, че шишенцета никога не изглеждат пълни до горе. Цветът е Rose Ivory - най-светлият отново.
Скрит текст:
3. Руж на Голдън роуз и Ейвън. Този на голдън роуз е ползван 2 път и то като сенки. На ейвън е ползван 2 пъти, но понеже принципно не ползвам ружове така и не се възприех. Иначе и двата са хубави и озаряващи. С кутийки са!
Скрит текст:
Скрит текст:
4. Молив за очи на Алверде. Всъщност си е нов, пробван само върху ръка. Но уви взех цвета на сляпо и мислех, че е тъмно син. А то всъщност е между тъмно синьо и тъмно зелено. Всъщност много хубав цвят, но на мен просто не ми подхожда.
Скрит текст:
Скрит текст:
5. Парфюм от Ейвън Little black dress. Пръскан е 2-3 пъти най-много, но не е моят аромат. Идва ми по-тежък за годините ми Simple Smile Иначе си е в срок, има и кутийка.
Скрит текст:
6. Парфюм от Ейвън. Пръскан 2 пъти, но не е моят аромат уви. Снимката е от нета, но при желание мога да направя и реална. Само няма кутийка, иначе си е пълен и запазен.
Скрит текст:
7. Наситено черна очна линия Голден Роуз. Пробвана само веднъж, но на светлата ми кожа идва твърде черна. Иначе много лесна за работа, бързо се нанася, хубава е. Има си и кутийка, съвсем нова си е кажи речи. Снимката е от нета, но мога да направя и реална.
Скрит текст:
8. Четка за сенки Есенс, идва ми малко жилав косъма за моя вкус. Изпробвана веднъж, но естествено след това старателно измита. В калъфче, реална снимка.
Скрит текст:
9. Матираща пудра ЕСЕНС. Само е пробвана, но нещо не пасва на моята кожа, на практика си е нова. В срок на годност е, купена преди около месец.
Скрит текст:
10. Палитра с прекрасни есенни цветове на Катрис. Просто вече съм зарината със сенки и тези се оказаха излишни, повтарят ми се цветове. Ползвана е може би 2 пъти и то съвсем малко.
Скрит текст:
Скрит текст:
11. Черна очна линия Есенс, ползвана, но има още много. Сенки на Мода, ползвани 2 пъти. Тъмно наситено син молив Бруклин. Пробван веднъж.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Миглоизвивачка на Титания. Уви пробвах 2 пъти, но просто не съм свикнала с такива уредчета, та...не се погодих с нея в крайна сметка. Не пазя опаковката, но извивачката е запазена. Снимката е реална. Мога да разменя за всичко, стига нещо да си харесам Simple Smile
Скрит текст:
Сенки на севънтийн със златисти брокатчета. Само пробвани веднъж.
Скрит текст:
Скрит текст:
Сенки севънтейн от новата серия, слагани веднъж или най-много два пъти. Силно блестящи.
Скрит текст:
Скрит текст:
сенки на Иглот. Изключително пигментиран и наситено лилав цвят. Пробван е веднъж върху ръка, на практика нови. Много ми харесват, но рядко си правя толкова тъмен грим, това е.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако на някои снимки виждате надпис от продавалник, това е защото имам профил там и просто снимките взех от там, тъй като са по-малки и бързо се качват тук.Ще погледна всяко едно предложение за размяна. Нямам нужда от руж и кремове. За лакове може би някое мини ОПИ, но не съм голяма лакоманка като цяло Simple Smile)

ТЪРСЯ:
1.Празни палитри на Инглот 2-ка, 4-ка, но предпочитам за момента 2-ка палитра.
2. Гел очна линия Maybelline Eyestudio Lasting - Black Chrome 07

Нямам нужда от парфюми. Но както казах ще погледна всяко едно предложение. Не се сърдете, ако не си харесам нищо от дадените предложения на дадена потребителка, просто имам доста

Добавям и сив молив на Есенс от новата им серия, дълготрайна и водоустойчива /мисля/. Всъщност не е ползван, просто ми беше любопитно как се остри, тъй като е пластмасов. В крайна сметка се оказа, че се остри не толкова трудно и че имам поне още 5 сиви молива и този просто остана неизползва. Затова се надявам да зарадва някоя дама Simple Smile Доколкото го пробвах върху ръка, мисля, че е напълно матов, няма блестящи частички. Много тъмно и наситено сив е. Снимките са реални!

Скрит текст:
Скрит текст:

Молив на Ейвън от най-новата серия за опушени очи. Цветът е Deep Violet. Пробван върху едното око, но просто не е моят молив.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 21:50 от topsi91

# 452
Търся продукти в травъл размери - бяла и декоративна козметика. Продукти от Прити бокс и Пинкса, без сашета. Ампули на Биодерма, ако някой няма да си ги ползва.
Търся четки за грим на Сигма, Зоева, Елф, Гош, Кент и други. Не търся четки на Орифлейм, Ейвън, Катрис, Есънс и Ебелин. Търся от четките на Саманта тази за руж и единичната за сенки, също сетинг четката.
Търся празни палитри на Инглот и база за очи на Артдеко.
Търся продукти от серията на Лореал Mythic Oil, може и други.
Търся био сапун и гел за душ - нови.
Търся още термална вода, молив за вежди или друг вид продукт за вежди, без геловете под форма на спирала - подходящ за тъмно кафеви вежди.
И не се сещам още какво търся  Grinning

Предложенията ми са няколко поста по-напред.
Освен тях се сетих че имам и 400 гр. Судокрем. От него съм си отсипала 15 гр. с лъжичка и го ползвам вече доста време за дъщеря ми, отсипах си и за мен 5 гр. и големия крем си стои така почти цял. Годен е до 2016, ако някой имам нужда, мога да отсипя от него или пък да го разменя целия, само ще си отсипя за мен стотина грама.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 22:55 от anbibian

# 453
  • София
Разменям:

Too Faced Chocolate Soleil, цвят Chocolate. Чисто нов и непробван, става и за подарък  Peace РАЗМЕНЕН!
Скрит текст:

Make Up For Ever HD Foundation, цвят N127. Слаган е веднъж, има си и кутийка. РАЗМЕНЕН!
Скрит текст:

Estee Lauder Sumptious Mascara 01 Black + Double Wear Concealer 02 Light Medium - чисто нови.
Скрит текст:

MAC Lipglass Wrong Spell - слаган веднъж, с кутийка.
Скрит текст:

MAC Lipstick Caliente - слагано два пъти, с кутийка.
Скрит текст:

MAC Mineralize Blush The Soft Meow - слаган е няколко пъти, мисля че пазя и кутийката.
Скрит текст:

MAC Mineralize Skinfinish Give Me Sun! - слаган няколко пъти, мисля че пазя и кутийката.
Скрит текст:

Предпочитам козметика за коса, основно Kerastase, парфюми и лакове. Със сигурност бих се изкушила и от гримове, така че предлагайте  Hug

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 20:23 от Noir

# 454
  • USA, Steak State
Момичета, моля при некоректна размяна да ми се пише на лична, както и да се споменава в темата, за да няма и други опарени.  Peace

# 455
Момичета, моля при некоректна размяна да ми се пише на лична, както и да се споменава в темата, за да няма и други опарени.  Peace

Явно има конкретен повод, защо е тази мистериозност?

# 456
  • USA, Steak State
Доколкото разбрах дамата вписана в първият пост на темата се е завърнала с нов ник и отново прави набези.

# 457
  • София
Момичета, внимавайте с новите потребители! Явно има хора които се регистрират само с идеята да излъжат някой.

Бубс, няма ли начин, дори и регистрирани с нов ник, например ако пишат от едно IP, да се блокират?

# 458
  • в 1001-та нощ
то би трябвало да е мултиакаунтинг това даже ....  Thinking

# 459
Да, ясно.  Peace То не че не прави впечатление. Ами дамата трябва да е много глупава. Надявам се измамените да не пощадят време и да подадат жалби в съответните институции.

# 460

Cien facial wash - 120ml/150ml  
Скрит текст:
Balea Young Lippenpflege Zucker Schnute -  нов ,не ми допада аромата
Скрит текст:
Golden Rose silky touch eyeshadow 18  -   ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Китайски шаблони за нокти
Скрит текст:
Essene stay all day - 05 CAMP ROCK  -   ползвани веднъж
Скрит текст:
Flormar Terracotta Eye Shadow 67 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Bonjour eyeshadow - 25 ARGENT  -   от размяна ,пробвани
Скрит текст:
Avon color trend lipstick - pink holiday  -   ползвано 3-4 пъти
Avon lipstick - cappuccino  -   ползвано около 10 пъти
Flormar pretty lipstick P303  -   ползвано 2 пъти
Скрит текст:
Golden Rose matte eyeshadow 205 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Loreal lip liner - all about pink   -   ползван 4-5 пъти
Avon eye liner - vivild grey   -   ползван веднъж ,но го пречупих и липсва около 5мм
Flormar eyebrow pencil 403  -   пробван
Gosh eye liner - 010 copper girl  -   пробван
Bourjois khol & contour eye pencil - Prune Moderne   -   от размяна,пробван
Скрит текст:
Avon бронзиращи перли - ползвани
Скрит текст:

Четки за пудра и руж на AVON  , ELF bamboo contour brush  ,ОRIFLAME четка за коса / топиране

Добавям :

Herbacin Kamille Hand Cream 250ml - /липсват около 25мл./
[url=http://hilaryspharmacy.com/product/herbacin-kamille-hand-cream-250ml/]http://hilaryspharmacy.com/product/herbacin-kamille-hand-cream-250ml/

Avon Luxe Maskara - пробвана е на едното око
http://avonbg.com/blog/2012/11/20/avon-luxe---%D0%BB%D1%83%D0%BA … 0%B2%D0%B0%D1%88!

Gosh - Гланц за устни с огледалце и лампичка 06 - ползван 2-3 пъти
http://beautyshop.bg/productv/1837/gosh-glants-za-ustni-s-ogleda … -i-lampichka.html
Четки за грим    

# 461
Момичета, внимавайте с новите потребители! Явно има хора които се регистрират само с идеята да излъжат някой.

Бубс, няма ли начин, дори и регистрирани с нов ник, например ако пишат от едно IP, да се блокират?

Блокирана е вече - може би преди седмица, ако някой се интересува от точната дата, ще я погледна.
За съжаление ние /модераторите имам  предвид/ нямаме право да напишем директно кой кой е, но едва ли вече е тайна за някого, че
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=435645 Сонатра(soniichka) е
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=420420 dudananails
Преди време бях писала да се внимава с размени с потребители, регистрирани преди 2-3 месеца - точно нея имах предвид и се извинявам на всички други новорегистрирани добросъвестни потребители. След това съобщение получих и известно количество трогателни лс-та от нея как това няма да се повтори гарнирани с разни нескопосани истории за лоши роднини и т. н.
За мен някакво решение е колективна жалба от всички измамени тук момичета заедно с всички пощенски адреси и мейл-адреси, които е посочила + името на подставеното лице /от мъжки пол!/, което е трябвало да получава пакетите й. /доста от подробностите самата аз ги разбрах едва преди малко/

# 462
  • София
Разменям Lancome Hypnose Drama, нова, неотваряна.
Купих дуо комплект с две спирали и тази не ми трябва.

Скрит текст:
Според сайта за проверка на срокове и кода на опаковката:

Date of manufacture:
November 2012
General shelf life: 36 months
 Valid at least for the next
26 months

Не търся нищо конкретно- без лакове, спирали, козметика за баня Rolling Eyes
Търся продукти от същия клас.
 Peace

# 463
  • София

Блокирана е вече - може би преди седмица, ако някой се интересува от точната дата, ще я погледна.
За съжаление ние /модераторите имам  предвид/ нямаме право да напишем директно кой кой е, но едва ли вече е тайна за някого, че
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=435645 Сонатра(soniichka) е
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=420420 dudananails
Преди време бях писала да се внимава с размени с потребители, регистрирани преди 2-3 месеца - точно нея имах предвид и се извинявам на всички други новорегистрирани добросъвестни потребители. След това съобщение получих и известно количество трогателни лс-та от нея как това няма да се повтори гарнирани с разни нескопосани истории за лоши роднини и т. н.
За мен някакво решение е колективна жалба от всички измамени тук момичета заедно с всички пощенски адреси и мейл-адреси, които е посочила + името на подставеното лице /от мъжки пол!/, което е трябвало да получава пакетите й. /доста от подробностите самата аз ги разбрах едва преди малко/
Shocked Сериозно ли? Егати и наглостта!  ooooh! Не стига, че ме измами веднъж, ами ми предложи размяна и с новия ник. Добре, че не се съгласих.  Outta Joint

# 464
  • София
На мен също предложи и то за по-скъпите неща, които предлагам. И най-смешното е, че в подписа и пише, че мрази дрелнави хора и не гледала цените при размяна Grinning е, да...явно е вярно, че не гледа. Хубаво, че и аз не се съгласих. Но никога нямашеда предположа, че е измамница, доста често съм я виждала по форума като цяло...

Общи условия

Активация на акаунт