Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от хотел Ioian Theoxeni в Канали, Превеза?
Можете ли да препоръчате удобен и приятен хотел за 3-4 нощувки в Паралия Катерини?
Какви са впечатленията ви от почивките в Неа Скиони и Кала Нера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от хотел Ioian Theoxeni в Канали, Превеза?
Гостът споделя положителни впечатления от хотел Ioian Theoxeni в Канали, Превеза. Те описват просторните стаи, прохладата им, обширната баня, добрата закуска, чистотата и зашеметяващата гледка към морето и басейна. Те обаче споменават някои недостатъци като липсата на детски кът, недостатъчния брой шезлонги около басейна и допълнителното заплащане за санитарните възли. Като цяло те са доволни от своя избор и изразяват своята благодарност към форума за препоръката.
-
Можете ли да препоръчате удобен и приятен хотел за 3-4 нощувки в Паралия Катерини?
-
Какви са впечатленията ви от почивките в Неа Скиони и Кала Нера?
Посетителят споделя, че се наслаждава на почивката си в Неа Скиони, Гърция. Те обаче споменават проблема с каменистия плаж, който се е развалил през зимата. За да избегнат неудобството, те препоръчват на бъдещите посетители да носят аква обувки и да бъдат внимателни. Обещават подробен разказ след завръщането си. Посетителят споделя, че е очаквал с нетърпениe гръцкото море и споделя впечатления от почивката си в Кала Нера. Те изразяват интерес към плажа и споделят колебания относно резервацията си. Те също така споменават желанието си да посетят родното място на баба си - Кастория. Приемат препоръки за плажове и проявяват интерес към екскурзии до Паксос и Антипаксос. Те очакват подробен разказ след почивката им.
-
Какви са впечатленията от почивката в Сарти, Гърция?
-
Какви са впечатленията от плажовете в района на Превеза-Парга?
любимия на малкия ....направо бебешки плаж ...на метри навътре е до колене, пясъка е ситен, та чак прашен, има в единия край на залива леко по-дълбокия заведения с чадъри, а в другия край до реката има чадъри и шезлонги, които се обслужват от някое заведение на крайречната
/ ?
ще продължа с още някоя и друга глава
и решихме да пообиколим каквото успеем с колата, а пък живот и здраве догодина да повторим района и да заложим на островите 

сина ми си забрави там чантичката с моб.телефон и PSP-то и като се върна мъжа ми в 1 ч.нощес го чакаха да му я дадат ...както каза на сутринта изтормозения малък човек - Мамо, гърците май наистина не крадат ...това след колата ни беше стояла 4часа предния ден отключена на кея в Лефкада с въпросната чанта на седалката
Пясъка е доста едър и става бързо дълбоко в морето. Но е много чисто. Таралежи няма. Мъжът ми донесе от скалите но на плажа няма. Аква обувки са необходими само ако не може да изтърпите едростта на пясъка. На децата един ден им беше достатъчен да свикнат. Аз не можах.
Гадни са, ръмбат и влизането във водата бос си е изпитание.