СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 37 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София и там където не се пуши
балът за НПМГ, биология с НЕ, не е мръднал!
тази година явно ще е ГОЛЯМО изключение от всички статистики и очаквания Sad

Явно тези 4-ма, които са пуснали за второ класиране http://npmg.org/wp-content/uploads/2013/04/2013_after1.pdf пак са си там.

# 46
  • София
леле, почти никакво мърдане надолу! Като гледам, в стотни и хилядни, тук-там по някоя десета, което е... едно нищо. Късметлиите са във физиката, до голяма степен и в математиката в НПМГ. Най-вероятно тази година паралелката с физика ще се запълни.

# 47
Сега отворих статистиката и с учудване видях, че минималният бал за ФЕГ е 33.732 за девойки, което е под този на моето дете.
Отново влязох в сайта и проверих второ класиране, въпреки че го направих снощи и системата ми даде, че не е класирана.
Е, днес ми дава класирана, в 9-та ФЕГс ФЕ, ИЕ, Х, въпросната паралелка.
Така че, проверете днес класирането, който е проверявал снощи - явно не всичко е било обработено.
Балът за ФЕГ момичета е мръднал с точно 3.8 стотни - от 33.77 на 33.732....
Другояче не знам как да го коментирам....

# 48
# 49
  • София и там където не се пуши
Сега отворих статистиката и с учудване видях, че минималният бал за ФЕГ е 33.732 за девойки, което е под този на моето дете.
Отново влязох в сайта и проверих второ класиране, въпреки че го направих снощи и системата ми даде, че не е класирана.
Така че, проверете днес класирането, който е проверявал снощи - явно не всичко е било обработено.

Стефане, честито, ще я записвате ли.

И аз съветвам немръдналите, да си проверят пак.

# 50
  • Пловдив
Ето ни и нас, никакво мърдане на горе, оставаме си в МГ Пловдив с АЕ - трето желание. А имахме само 0.08 от минималния бал в ЕГ Пловдив с АЕ. Явно няма раздвижване в баловете тази година, но ... смятам че и сегашното ни положение е  отлично и бяхме подготвени за него. Съдбата е странно нещо, след 20 години дъщеря ми ще учи в училището и паралелката, която аз завърших   Много съм щастлива, защото знам че училището и подготовката са на много добро ниво. Ако има приети в тази специалност, пишете да се запознаем.
Ние сме там  Peace И аз съм завършила ОМГ, но по-рано от теб-1991г. Simple Smile И малките деца са ни почти набори  Wink, само дето моите са двечки Laughing Ще ми е приятно да се запознаем newsm03
А училището го "местят" още от моето време Wink

escapee, синът ми е в същата специалност, не беше първото му желание /искаше системно програмиране/, но се записа още след първото класиране. Аз бях много щастлива, че успя да влезе, защото това е и моето училище  - завършила съм ОМГ Пловдив през далечната 1988 г.  Grinning Желая много успехи на децата ни!
Буболечо, ще се радвам да се запознаем и с теб  Simple Smile

# 51
балът за НПМГ, биология с НЕ, не е мръднал!
тази година явно ще е ГОЛЯМО изключение от всички статистики и очаквания Sad

Явно тези 4-ма, които са пуснали за второ класиране http://npmg.org/wp-content/uploads/2013/04/2013_after1.pdf пак са си там.

да, и аз така го разбрах. нещата станаха доста по-различно тази година, с АЕ още на 1во класиране нямаше нито 1 място, с НЕ само 4, които си запазват местата за 2ро.............. и с този намален прием в бройката на децата във всички паралелки, изглежда не сме имали никакъв шанс.  

# 52
  • гр.София
 Поздравления за новокласираните  bouquet-видях 1 АЕГ, 73-о, НПМГ... Успех на децата!

Благодаря за палцестискането.
 Ние си оставаме на същото място. Дори си имаме съученички в темата Simple Smile
 Супер е тази тема-още вчера видях,че има класиране. Трябваше да се преборя с лекото разочарование. Въпреки ,че е много логично. За подготовка без много зор и само с домашни усилия Wink -толкоз.  
 Гледам баловете, само в няколко паралелки на ФЕГ би влязъл.  Но си налягаме парцалите да дълбаем английския и руския.
 Хедра,много ме е яд за вас. Няма ли опция,ако държите на френския да направите в 18-о вътрешна размяна с френска паралелка -там балът е  по-нисък от вашия ?
Малко екстравагантно... извини ме, ако те ядосам допълнително.

Стискам ви силно палци-на теб и на Шони Praynig

Ха, Стефане,честито Simple Smile Дори и да не се възползвате.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 11:56 от blanc

# 53
  • Вече на светло в София
Вярно тази година с тези лесни тестове определението за баловете е КОСМИЧЕСКИ Ако така вървят - за догодина не знам какво трябва да се очаква. Да му мислят Русалката и Дидева, пък ние ще ги подкрепяме с каквото можем Grinning
Стефан, много се радвам, че сте класирани!

# 54
Балът за ФЕГ момичета е мръднал с точно 3.8 стотни - от 33.77 на 33.732....

smile3501 на момичето ти!!!

е това направо не е за вярване, ако не беше проверил повторно???!

# 55
  • София
Тази година резачката е ужасна, особено за девойки.
По данни от мои приятелки и познати - не обобщение Simple Smile - при девойките никакво движение или минимално в "по-долния" ешалон.При момчета - доста раздвижване, при някои с почти 1-ца.Явно ТУЕС много им помогна на тях.
Вържете си гащите и тогава атакувайте 3-то класиране - не забравяйте - тази година повече деца от миналата и помалко места по ЕГ.Много дечица с високи балове извън класацията!УСПЕХ!!!

# 56
  • София
Според мен тестовете не бяха лесни, иначе нямаше да има нито толкова много двойки, нито толкова много тройки. Просто отличниците и тези с много добри резултати са се готвили за по-тежък изпит, отработили са нещата, и са успяли в конкретния момент да покажат каквото е нужно.

# 57
Свалих си статистиките след 1 и след 2 класиране, метнах ги в ексела и ..........има позиции, за които балът изобщо не е паднал! Изненадана съм, гледам и 35 СОУ (моите бяха там 1-4 клас), и там мърдането не е много!!
След 4 години отново ще извървявам този път, при това с девойка! Тежко ми.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 12:15 от mst

# 58
StefanB , супер, А? newsm10
Браво на късметлийката! Peace
аз проверих пак, но нъцки Tired-разликата ни е с 0.11 от мин., което си е много според моя преценка Confused

# 59
  • София
Вярно тази година с тези лесни тестове определението за баловете е КОСМИЧЕСКИ Ако така вървят - за догодина не знам какво трябва да се очаква. Да му мислят Русалката и Дидева, пък ние ще ги подкрепяме с каквото можем Grinning
Стефан, много се радвам, че сте класирани!

Честито и от мен  на успелите на 2 класиране и стиснати палци за отиващите на трето Hug

Да, MAD65, и моите девойки дори вече  усещат  покрай абонатите си седмокласници във facebook нажежената обстновка с високите балове.. Mr. Green. Преди броени дни, след 1 класиране,  ми казаха - като си ни родила така или иначе  2 накуп,  поне да ни беше докарала разнополови, та  да разчита момичето на дори и по-нисък минимален бал на момчето, който обаче все  пак да  вкара и двамата в хубаво училище. Ама ти не - скучно, все момичета.. Та чак от затреслото ги шубе обещаха, че ще четат старателно през лятото и ще решават задачи. Но от първо класиране  до днес  си останаха само с обещанието. hahaha Дали да не им покажа и  баловете след второ класиране.. Simple SmileМоже пък да се присетят за обещаното.

Общи условия

Активация на акаунт