Отговори
# 315
Добро утро мили мой  Hug вчера имах гости,едно бебенце и много му се радвах ама накрая капнах от умора  Joy то не било лесно бе  Mr. Green вие не сте били много буйни снощи като гледам  Peace

Влъх мерсаж са снимките  Hug ама фейсбука сутринта те изпревари хахах

# 316
# 317
Добро утро , влизам да видя нещо ново и чета лоши работи
Лудостче, не знам какво се е случило но имаш силни прегръдки и кураж от мен
ако мога от тук да дам кръв казвай  Hug

# 318
Рени, благодаря,че ни информира  Hug Оф,дано се оправи момчето.Лудостче,бъди силна.  Hug

Сис  Laughing
Скрит текст:
Когато дойде смс ,,Номерът, който търсехте, вече е достъпен" ми се иска да пратя обратно отговор ,,Да, ама вече изтрезнях" Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 08:41 от romanti4ka

# 319
  • софия
Здравейте! Много хубава тема!Аз късничко я откривам,но се радвам,че я има.
Така,че ако позволите и аз да вляза в семейството,ще съм щастлива.  bouquet

# 320
Оф сега видях, дано всичко се оправи,
Рени,
Скрит текст:
ако имаш някакво инфо, защото съм на работа до 18,00 часа, но ако се налага ще поискам отпуск, сложно е, ако мога да дам кръв след работа идвам, ще бъда онлайн, пиши ми, ако искаш и телефон ще дам, просто Окръжна ми е доста далеч и няма да мога да го направя на обяд, Боже дай сили на Лудосчето и нейното семейство, изпращам и цялата си подкрепа и обич

smehorana, добре дошла в най-хубавата темичка!  Hug

# 321
  • София !
Добро утро сладурки  Hug , хубав ден ви пожелавам . Тук е гадно време , мрачно и валящо ......

Лудостче
силни прегръдки и кураж мила , дано всичко се оправи  Hug !!!

# 322
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен!Ох тоя уикенд ми дойде в повече така съм изморена,че незнам днес как ще е на работа  ooooh!Сега ще си взема кафенце и ще се върна поне тая тема да прочета.
Успешна седмица на всички

# 323
Ако може да ме приемете и мен при вас.След като разбрах,че мога да гледам сериите напред,се вманиачих.Та по тоя въпрос да ви питам,къде мога да ги гледам целия серии,след този последния от четвъртък по БТВ.Намерих едни,ама те са ги накъсали по 15мин и направо издивявам.
Има ли някъде цели,че не ми се чака,искам да видя какво става.
А за Лудостчето,може ли утре да се даде,има ли някой информация.Днес съм с бебето и незнам ако отида с него дали ще стаен?

# 324
smehorana,mama na dvama, добре дошли при нас  Hug

mama na dvama
, не знам докъде са стигнали бтв, но виж на 1 страница кои епизоди има.  Peace

# 325
благодаря ви за милите думи момичета ,то не беше пикла то не беше търтей...и то само защото попитах  има ли преведени сериии,нито тон съм държала нито съм казвала че сте ми длъжни...много ли е трудно да отговорите с да или не или да даде някой линк,не знам ,изписахте 50 страници да ме плюете,че съм попитала нещо.А аз питам знаете ли защо-защото  имам само около час свободен и нямам време да чета по 50 страници за да разбера дали  има преведена серия.питах защото дълго време няма превод на тези серии,затова попитах спряхте ли превода -чисто човешки ви попитах без да настоявам или с някакъв тон.А и още нещо забелязах че се набляга на това непременно да се благодари по няколко пъти на преводачките,това ли е целта на занятието??разбира се ,че сме им благодарни,то се знае,без да го повтаряме по няколко пъти,но аз виждам че се познавате помежду си и ако някой се обади така като мен по отсрани,не го допускате и веднага нападате,първо прочетете поста ми добре да видите какво питам.Обидно е да ме наричате с такива епитети само за един въпрос,в живота ми има много по важни неща от един турски сериал,но не е там въпроса.

# 326
neli672, въпросът не е,че питаш,а как го правиш-има съществена разлика.А на 1 страница всичко си пише.Кои епизоди ги има и кой по кои епизоди работи.  Peace

# 327
ами аз точно това обясних romqnti4ka прочетете първо поста ми аз не виждам да се карам  или да заповядвам с тона си,разбирате ли ме изобщо-аз нямам физическа възможност да изчитам темите назад,просто съм на работа 10 часа на ден,и затова ми е по лесно да попитам директно,не виждам нищо лошо в тона си

# 328
Аз каквото исках да кажа,написах Simple Smile Да спрем да спамим,иначе не е нужно да се чете цялата тема,просто се проверява на 1 страница и ако има нов епизод ще е там.  Peace

А за брата на Чаги,нормално е за възрастта на момчето така да се изживява.  Laughing

# 329
  • Под Сините камъни
Леле сега прочетох какво се е случило с брата на Лудосчето.Мила всичко ще се оправи само трябва да имаме вяра  Hug.Жалко ,че само в София може да се дари кръв,аз не съм кръводарител,че и за мен нямам достатъчно ,но мъжото е и щеше да даде.
Нели не се сърди на момичетата,тръбва да ги разберем сигурно е доста изнервящо всеки ден по няколко пъти да те питат едно и също.Добре дошла при нас

Общи условия

Активация на акаунт