Отговори
# 720
# 721
  • Под Сините камъни
Кво да става Вери, халата от Сливен е дошла да ти краде Бу  Mr. Green
между другото тя къде е  newsm78

Шегата настрана, крий парите не ги дръж в къщи, криза е не могат да си продават вещите и само пари търсят и ги намират пущините
Кой това от Сливен бе  newsm78.Освен мен знам че и Жана е от Сливен ама и двете сме за Чаги  newsm78

# 722
Кво да става Вери, халата от Сливен е дошла да ти краде Бу Mr. Green

Шегата настрана, крий парите не ги дръж в къщи, криза е не могат да си продават вещите и само пари търсят и ги намират пущините
Кой това от Сливен бе  newsm78.Освен мен знам че и Жана е от Сливен ама и двете сме за Чаги  newsm78
Евита беее

# 723
  • Под Сините камъни
Кво да става Вери, халата от Сливен е дошла да ти краде Бу Mr. Green

Евита беее
Ааа тя е от Ямбол душа не е от Сливен

# 724
Вера,  Hug
То си е за страх. Добре, че с това сте се разминали.
Сега вече за по-сигурно редовно ще проверявате вратата.
Дай боже да не се случва повече. Praynig
Рали

# 725
Добро  утро,душици златни Hug Hug Hug
Невраче Hug кви нови теми,ами ще правиш пък  и ти,то тука достатъчно забрани ни наложиха,а и повечето си сменихме тоалетите,за да е по-леко зареждането на страницата,ама като почне сериала на Ча Р  Hug да ми дадеш тоя линк за темата да гледаме в началото за какво иде реч  Peace
Жани Hug ти пък как няма да можеш да сколасаш виж аз как се оправям,и на плаж и на кръчми,лягам в 2-3 и гледай ме първа кипра тука  Mr. Green

Само с колажите ми е чок зор,че много бавно става,то само това ме спира,ти в Созопол как ти е скоростта на нета,там има и безплатен Wi fi,аз докато се завъртя там и веднага хващам нет,а тука големи скръндзи са значи  Mr. Green
Хайде отивам на плажа,да се поплацикам малко ,вие по-скромно с писането,че не мога да ви чета анализите после  Mr. Green Хайде по едно кафе от Бу Mr. Green
Влъх,добре че всичко се е разминало,ами заключвай я тая врата как ще влязат,и то там е такава сган в Сл.Бряг само от братята някой ще е ,пфууу измет такава,сменяйте бравата с двойно заключване си сложете някоя  ooooh!

Ирка  Stopтук в хотела има нет джанъм,нямам проблем Winkфлашката ми е когато съм в Сливен Blush

# 726
Момичета, Hug Hug Hug

Колажите съм ги намалила и обикновено ги споделям след като сме изписали темата, за да не преча на никого, след като разбрах за проблемите с влизането и публикуването в темата. Клипове също вече рядко пускам.

# 727
  • В света на мечтите... ❤
Момичета, Hug Hug Hug

Колажите съм ги намалила и обикновено ги споделям след като сме изписали темата, за да не преча на никого, след като разбрах за проблемите с влизането и публикуването в темата. Клипове също вече рядко пускам.

Скрит текст:

Чок Гюзел   bouquet   bouquet   bouquet

# 728

И от Марти, постнал го  е във фейса

Ти бе единствената …
Бе човека, когото обичах …
Обичах те до смърт, ти бе всичко за мен …
Виж как съдбата раздели нашите пътища …
Какво да се прави, любима ?!
Не можахме да създадем семейство …
Виждам, тази любов и теб и мен ще изпепели …
Завинаги се разделихме с теб, любима …
Все още вярващи в любовта !!!

ееее, това наистина е невероятно, да, всеки път като го гледам тръпки ме побиват, а когато ми е тъжно - даже пускам по една сълзичка.

Да попитам къде е новата тема?

# 729
Там са изпразних от рев...от сълзи де...Марти мноо лошо ма подведе, ама хубав филм, много хубав, да!

не съм предполагал такова нещо  Stop

# 730
ама хубав филм, много хубав, да!

A кой е филма  Praynig има ли го някъде на български,че сега след АФК направо незнам какво да подхващам  Thinking

# 731
Момичета, имаме ли си нова тема вече?

# 732

Общи условия

Активация на акаунт