Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 300
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Явно трябва да се разходя до Инглот. Дано този път да си харесам нещо  Rolling Eyes
Aз от месеци избягвах да влизам, защото знаем че си купя нещо. Много ми е слаб ангела там.
Сега ако купя само и 1 сянка повече ще трябва да почвам 4-та палитра, а хич не ми се иска Confused
Но четките са много готини и мекички.

# 241
  • в 1001-та нощ
мен в момента четки не ме вълнуват (изобщо  Mr. Green ) нито сенки и ружове, може би от пудри се интересувам и очни линии, бих погледнала водоустойчивите на МУФЕ, и на Инглот, ако има такива и цветни

имах нужда от индигова и се сдобих с един гел продукт на Сефора - за сенки и очна лиия, та ще го пробвам със синята спирала, но, като се върна в София  Blush

и мисля да пробвам новите палитри на Сефора, други "помисли" за сега нямам  Blush

# 242
Аз пък последната година нищо не мога да харесам, като влезна в Инглот  Rolling Eyes Нищо ново не изкарват тези хора  Tired За това сега ми е интересно, че поне нови четки са се появили. Макар, че вече имам предостатъчно, а в уишлистата на Зоева чакат още 2-3  Crazy

# 243
Имаха доста нови неща. Някакви супер шантави цветове червила и гланцове и нови пълнители за палитрите. И някакви нови лакове, които не бях виждала.
Не исках да стоя много дълго, защото кой знае още какво щях да харесам

# 244
Имах предвид да пуснат някоя колекция с нов и по-различен продукт  Rolling Eyes Дори Есенс и Катрис правят такива. А не да пускат нови разцветки, които дори не са особено приложими. Нещо ме изгубиха за тяхната кауза Инглот, станаха ми скучни и безинтересни...

# 245
Ако и те пускаха нон стоп като МАС колекции щеше вече да стане лошо Grinning По-добре ми е като седят базови нещата и винаги са налични.

# 246
  • София, Лагера
Хайде и аз да се разпиша, че отдавна не съм го правила. wavey
Необичайно за мен напоследък зарязах сините и зелени нюанси и минах на бронзово, медно и златно  Simple Smile. Опушвам с тоуп или кафяво. Много ми отива, но знам, че увлечението е временно Simple Smile (особено като видях синьо-лилавия грим на Веси и сърчицето ми трепна Mr. Green). А, и обилно грабя от Лайтскапейд или направо хайлайтъра на Есенс, жълтичкия Simple Smile

Относно четките: имам доста четки, но някак свикнах да нанасям сенките с 2-3, с тях и преливам, дори и блендвам  Whistling. Блендинг четката ми стои просто така отстрани. Може би е въпрос на навик. Тъмния цвят блендвам с пенсъл четката, с която нанасям, много лекичко.

За руж използвам мекичка скосена четка на Кент. Интересно, стиплинга на Саманта ми идва твърде, твърде бодлива и колкото и да ми е лека ръката, взима доста продукт. И тази четка си седи самотна Simple Smile

В Инглот гледам да не влизам  Wink. Напоследък се хвърлих и си купих емоционално нещица, които в последствие установих, че имам, буквално същите продукти се дублират. Ядосах се не заради парите, а защото ми се струва доста консуматорско  Grinning Blush

# 247
Днес окончателно взех решение да не купувам козметика която не познавам и не съм опитала, било то и лимитирана серия.
Днес дойдоха моите (както някой се изрази) "низкобюджетните" сенки на Мary Kay, толкова им се радвам и ми харесват, че не виждам смисъл да си измислям начини и чалъми как да взема лимитирани ЕЛ, които в момента се чудя какво да ги правя, не ми издържат и 4 часа #Cussing out

# 248
kopche, много благодаря за съвета!   bouquet
Ще се постарая да не прекалявам с ружа  Blush
А той е на Loreal
Исках да пробвам и очната им линия - гелът с четката, но не знам дали е матова, а продавачката не можа да ми каже  Rolling Eyes

Аз отново сам в розово  Grinning  Crazy
Скрит текст:
Използвах една много стара палитра на Clarins, koято все се каня да изхвърля и все я оставям защото ми е жал  Blush

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 14:25 от B & C

# 249
kopche, много благодаря за съвета!   bouquet
Ще се постарая да не прекалявам с ружа  Blush
А той е на Loreal
Исках да пробвам и очната им линия - гелът с четката, но не знам дали е матова, а продавачката не можа да ми каже  Rolling Eyes

Аз отново сам в розово  Grinning  Crazy
Скрит текст:
Използвах една много стара палитра на Clarins, koято все се каня да изхвърля и все я оставям защото ми е жал  Blush

Матова е гел очната линия на Лореал. Peace

# 250
  • Стара Загора
Днес за първи път ползвах гел-очна линия. Много ми хареса резултата, жива да не бях досега. Laughing
Спретнах си един pin-up набързо. Само дето четката ми хич не е удобна и едната опашка стана по-дебела, другата пък в основата по-тънка и крива, но като за first time толкова.

Скрит текст:

# 251
Ивче много интересен цвят четвило, кое е?

# 252
  • Стара Загора
Ивче много интересен цвят четвило, кое е?

p2 Pure Color "090 Red Square" - много е сполучлива тази серия. Имам и още едно от нея, страхотно е и то. За 2 евро получаваш доста качествено червило. Не изсушава устните, не се събира в гънките и изчезва постепенно, а не като повечето да се изтрие в средата и да остане само по края. И е доста трайно. Сложих го в 18 часа, до 22 ч. само избледня цвета. Най-важното е, че не ми става на "парцали" като Римелските (но те са сухички, а това не е).

# 253
Ивче, страхотно се е получило  Flutter

# 254
Предизвикателство Неонов Грим

a.l.e.n.a

Албум

Общи условия

Активация на акаунт