Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 72 380
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Не съм се изразила правилно. Дадох пример с гумите на колички като Грако Треко, които са от гума, но не надуваеми. Мисля на някои модели на X Lander, които гледа предните гуми са такива, само задните се помпат. Материалът си е каучук, а не от онзи видя пяна. За това и не знам разликата във возенето спрямо колички с гуми като на Муум.

# 226
Тази сутрин имаше репортаж по BTV за лоша инфраструктура около детска градина. За демонстрация бяха избрали точно количка на X Lander се вижда много ясно как малки непомпащи гуми нямат сили да преодолеят неравен терен (с разбит или липсващ асфалт) независимо от големите и помпащи задни гуми.

Когато взимам каката от училище (където терена е същия)  и съм с малката нямам подобни проблеми - с ESPIRO Enzo Evo минавам безпрепятствено и не се притеснявам от лош терен, кал или сняг  Grinning

Ако чакам общината да си свърши работа ще стана баба и ще бутам внуци - за сега се налага да се спасяваме поединично...

# 227
Рони, от Еспиро трябва да ти плащат за реклама.  Grinning Ако има някъде линк към този репортаж, ще бъда благодарна. Simple Smile В сутрешния блок ли беше или в "Преди обед"?

# 228
Тази сутрин около 7.20-7.50 часа по бтв (или по кана 1)  Embarassed малко преди да изведа какта за училище и дано не съм сбъркала но винаги гледам една от двете.
Иначе преди време с едно момиче със Sprint+ много ни тормозеха, че сме рекламни, а просто сме доволни и тя (Синапова) много си хвалеше нейната количка...

# 229
Момичета, а за това мнения http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XLR-Stroller---Silver/ … aren%20pushchairs

Дават го подходящо за новородено, на мен ми прилича на количка , която бих ползвала бебето като стане на 10 месеца, годинка.

# 230
  • София
Ами тук е имало ползвали я, всички са доволни. Зависи ти какво търсиш и искаш.

# 231
Момичета, а за това мнения http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XLR-Stroller---Silver/ … aren%20pushchairs

Дават го подходящо за новородено, на мен ми прилича на количка , която бих ползвала бебето като стане на 10 месеца, годинка.
Подходяща е за новородени. Количката е малко по-висока (дълга) затова я разгледай на живо - дали ти пасва и съответно дали ще влиза в багажника.

# 232
Пандичка аз ти бях писала същия коментар като на Рони,че и аз с моето Еспиро само,че Вектор Про минавам по жп линията,където има само камънаци и мога да ти кажа,че минавам без дори да се събуди детето,защото и предните и задните гуми са помпащи и са снабдени с добри амортисьори,но ти не ми обърна внимание.
Сама си направи извода,след като две майки с различни модели на една и съща марка(Еспиро) са доволни от избора си.....

# 233
Пандичка аз ти бях писала същия коментар като на Рони,че и аз с моето Еспиро само,че Вектор Про минавам по жп линията,където има само камънаци и мога да ти кажа,че минавам без дори да се събуди детето,защото и предните и задните гуми са помпащи и са снабдени с добри амортисьори,но ти не ми обърна внимание.
Сама си направи извода,след като две майки с различни модели на една и съща марка(Еспиро) са доволни от избора си.....

Това, че се интересувам от всякакви мнения не означава, че не съм обърнала внимание на твоите, напротив, всеки път много ги оценявам.  Hug Ти просто си толкова доволна от своята количка, че май искаш незабавно всички да хукнем към магазина за Еспиро. Simple Smile Това в кръга на шегата. Имам време още да мисля и да събирам впечатления, не само от количките Еспиро, които несъмнено са ми сред фаворитите. Wink

# 234
Здравейте ,мами Hug много съм щастлива че вече си имам фаворит Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning,но не съм сигурна ,защото цената е малко висока ,избрала съм maxi cosi elea  Sunglasses .Чела съм много позитивни мнения и много хвалби ,не съм чула много от вас . МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 235
Сега да споделя от опит. Купихме си Espiro, модел EnzoEvo (Еспиро са високия клас на Babydesign) от официалното им представителство в София. Количката струва 850 лв. за две в едно, а заедно със столчето за кола дадохме 1100 лв. Пълно разочарование!!! Не си купувайте от този магазин нищо. Безумно некоректни са. Имаме проблем с количката на 5-тия месец от закупуването й, всичко хлопа и тропа, скърца, рамката се мести и т.н. Лошото е, че ни предлагат ремонт! Да я вземат и да я поправят неопределен срок, а да ни дадат за ползване някаква си количка - оборотна, кой знае каква е за 200 лв. Аз съм преценила че искам количка за 1100 лв, купувам я, а те ми предлагат РЕМОНТ на 5-тия месец!!! Как ще я ползвам 2 или 3 години като тя се разпадна съвсем в началото?! Във всяка нормална държава щяха да я заменят веднага с нова, само за да си запазят името, а те ми предлагат оборотна Чиполино от 200 лв?! Това е безумие!

# 236
Каква наглост - искат да ти ремонтират количката и искат да ти дадат оборотна!!!
 Shocked
Те не са ли чули, че обикновено в българските магазини търсят начин да Не ти ремонтират количката и Не ти дават оборотна, защото това не се изисква по закон  Shocked

# 237
Каква наглост - искат да ти ремонтират количката и искат да ти дадат оборотна!!!
 Shocked
Те не са ли чули, че обикновено в българските магазини търсят начин да Не ти ремонтират количката и Не ти дават оборотна, защото това не се изисква по закон  Shocked

Количката е все още в гаранция, ползвана е 5 месеца, а се очаква да бъде в перфектно състояние за поне 2 години! И не е от 200 лева!

# 238
 Shocked

Упс, извинявай, чак сега видях че ти си рекламно лице на еспиро  Crazy Работиш в магазина или майка ти е управителка там Simple Smile Прати им много поздрави, те всички ме познават вече  #Crazy

# 239
Не позна - шестия ми чичо по серебрена линия от страна на втория съпруг на майка ми.

Апропо аз не съм изпадала в такова положение с количка, но обувки скоро ми ремонтираха след едно обуване,  - чаках две седмици и половина. Дори се наложи да си купя нови, за да не ходя боса, защото оборотни не ми дадоха гадовете.

А и да допълня - по линия на баща ми съм рекламна на СМГ, а на леля ми - на Пловдивската академия (видно е от профила ми)

Общи условия

Активация на акаунт