Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз съм се влюбила в ABC 3 Тес, някой да я е ползвал случайно?
Хайде момичета кажете нещо за тази количка  Hug
На външен вид много ми харесваше и на мен. Отказах се заради - триколка е, няма пълно легнало положение, малък багажник, две дръжки + това е тежка

# 211
И аз като Evana отново ще Ви помоля за мнение - Peg Perego GT3 COMPLETO
В нета намерих изказвания от тромава и тежка до перфектната количка. Мен ме интересува най-вече здравина и като е триколка лесно ли се обръща newsm78

# 212
# 213
Нали има и още един вид гуми, направени от някаква пяна, която съчетава предимствата на помпещите се, но и в същото време не са такива, т.е. не се пукат.

Точно така. Аз имах триколка Грако Треко (уникална!) с огромни НЕпомпащи се гуми. Предимството? Обират вибрациите от неравностите по трасето, но не могат да се спукат. Влезе ли нещо в тях, вадиш го и продължаваш. И сега бих се спряла на такъв вариант, но просто количките, които са ми фаворити - X Lander XA/QA и Espiro Evo Enzo са само във вариант с помпащи се. И до двете ми жилища, където ще я бутам, има ОМВ, магазин/сервиз за колела и вулканизатор, та няма да имам проблем ако нещо се случи.

# 214
Здравейте! Някой да има впечатления (положителни или отрицателни) за количката Britax b-smart 4? Май съм се спряла на нея, но нямам позната която да е имала такава количка, а ми се искаше да чуя и друго мнение освен това на продавачката, която доста ми я похвали Simple Smile

# 215
Здравейте и от мен, момичета.

Момента наближава и аз съм все по-объркана. От снощи гледам това http://www.mothercare.com/Jane-Muum-Pushchair---Frack/877410,def … -Pushchairs+-+PLA

като мисля да си купя и Jane matrix столчето за кола, което е като зимен кош ( или по-скоро обратното ).

Има ли някоя мама, която я ползва да сподели мнение   bouquet

Грако- бяхме харесали Ево, ходихме дав пъти да гледаме и се отказахме, изглежда ми много паянтова и несабилна, гумите едни такива... не знам.

Мъжът ми си е харесал това http://philandteds.com/uk/Products/Push/smart/Customise , обаче на мен ми се струва "тясна" за детето. Не че ги раждам някакви големи и пухкави, но моля погледнете и шие дали е така.

Благодаря ви и хубав ден на всички   bouquet

# 216
kremena количката, която гледаш на Jane не знам дали си я виждала на живо. Аз вчера обикалях да ги разглеждам и се бях спряла именно на цитираната количка. Единственото, което ме отказа за мое голямо съжаление е тесния matrix кош. Изобщо не виждам как ще събера бебето с едно дебело одеяло вътре (а все пак ще раждам декември и коша ще го ползвам точно в най -студените месеци). Другият модел пък на Jane Muum който е 3 в 1 с отделен кош за кола, кош за новородено и седалка не ми харесва коша за новородено.. абе с две думи голяма чуденка беше и при мен. Та аз се бях спряла между нея и Britax b-smart 4 и сега събирам отзиви за Britaxa Simple Smile Видях я на живо и мисля, че включва всички мои изисквания, но ми се иска да чуя и мнения на някоя майка, която вече има такава Simple Smile

# 217
Беки, и аз ще раждам декември, та и на мен ми трябва топла количка Simple Smile

Бритакса съм го виждала и той ми харесва много!

Коша за новоредено phil and teds ми се вижда по-тесен от този на jane  Thinking

# 218
Кремена, Грако ево къде си я гледала наживо?

# 219
  • Лондон/Пловдив
Кремена ще те следя с интерес защото аз имам още време за покупка на количка ,но ги гледам всеки път като влезна в Мадъркер . И аз се бях спряла на Евото ,но толкова паянтова количка направо ужас и точно гумите едни  ooooh! Тази Jane не съм я виждала на живо  Thinking
Аз до момента съм се пряла на Icandy  като марка , точен модел не съм избрала . Ето тази също ми е в списъка , стори ми се малък коша за багаж и това че не е обезопасена от двете страни детето като е седнало . Имам чувството ,че ако не е вързано с всички колани ако се провеси настрани и ще падне newsm78 . Общо взето колкото повече гледам толкова по кусури им намирам ,ако можеше аз да влезна в завода да си направя това което искам  Heart Eyes
http://www.mothercare.com/Babystyle-Oyster-Pram-Pushchair/psN4184,default,pd.html
И този Britax B smart 4 ми харесва , обаче имам чувството че е огромна количка , не съм я виждала на живо . Смятам през декември като приключа с работата да излезна по всички магазини
Ирка ,Кремена най вероятно като мен в Мадъркеър е гледала Евото

# 220
Аз в магазина на Mothercare ходя да ги гледам на живо ( не живея в Бг ). Но там са много малко изложените колички. Точно там гледах Грако Ево.

Гледах и Бугабоо Бии- обаче много ниска ми се струва,за мен само ще е идеална, но мъжа ми е един дълъг Thinking

# 221
kremena  Muum   е малко прехвалена . За матрикс коша съм чувала и чела само негативни мнения . 3 в 1 е по-добър вариант , но пак ми се видя малко странна .
Като я гледах в магазина и ми показаха пълното легнало положение на летния кош , ами беше си под ъгъл поне 30 градуса . Не знам дали продавачката нещо не е направила , както трябва , но ме убеждаваше , че това е пълно легнало.

# 222
Micra благодаря за включването Simple Smile Ами основното, което ме интересуваше дали използвалите количките Бритакс са доволни Simple Smile Притесняваме единствено това, че не е от най-леките колички (11-12 кг), но пък колкото успях да усетя от малкото бутане в магазина ми се стори много маневрена. Продавачката ме убеди, че няма да съжалявам за този избор и че само положителни са били отзивите. В интерес на истината, както писах по-горе отговаря на всички мои изисквания (седалката да се върти, да е с големи гуми, голям кош, чупеща дръжка, коша за новородено да не е тежък, да има голям сенник..) единствено килограмите ме притесниха.  Rolling Eyes

# 223
Здравейте и от мен, момичета.

Момента наближава и аз съм все по-объркана. От снощи гледам това http://www.mothercare.com/Jane-Muum-Pushchair---Frack/877410,def … -Pushchairs+-+PLA

Има ли някоя мама, която я ползва да сподели мнение   bouquet

И аз ще съм страшно благодарна да прочета мнение на човек, който я има и ползва. Днес я гледах и бутах в един магазин и страшно ми хареса - 3Х1. С все кошовете е 10 кг, супер лека и маневрена. В магазина ми казаха,че не можела да се сгъва с летния кош, но от клиповете в нета виждам, че може, което за мен също е сред плюсовете. Единственото, което ме притесняват са тези колела от някаква пяна. Изглеждат като пластмасови и се чудя дали достатъчно добре обират вибрациите от неравностите по дупките или прекалено друса. Надали е като с гумени гуми...  Thinking Няма и амортисьори...  Thinking

За показания модел на Phil&Teds - гледах и него във Вис Виталис. Ами много тясна тази лятна седалка.  Shocked Зимният кош изглежда супер, но като цяло количката не ме грабна.

# 224
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На Jane гумите са от такава пяна, ти сама си си отговорила на притесненията за гумите  Wink

Нали има и още един вид гуми, направени от някаква пяна, която съчетава предимствата на помпещите се, но и в същото време не са такива, т.е. не се пукат.

Точно така. Аз имах триколка Грако Треко (уникална!) с огромни НЕпомпащи се гуми. Предимството? Обират вибрациите от неравностите по трасето, но не могат да се спукат. Влезе ли нещо в тях, вадиш го и продължаваш. И сега бих се спряла на такъв вариант, но просто количките, които са ми фаворити - X Lander XA/QA и Espiro Evo Enzo са само във вариант с помпащи се. И до двете ми жилища, където ще я бутам, има ОМВ, магазин/сервиз за колела и вулканизатор, та няма да имам проблем ако нещо се случи.

Аз пък като го гледах коша на Jane-то ми се струва нормален за употреба до 3-4 месеца, т.е. аз планирам да го ползвам до март - април  Peace

Общи условия

Активация на акаунт