Отговори
# 735
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

ппНаде за снимките- приличат си по гнездата на главите Peace
И двамата имат мармоти Mr. Green
имат такова на главата  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Кой ми краде личния аФтопортрет.... Mr. Green

# 736

ппНаде за снимките- приличат си по гнездата на главите Peace
И двамата имат мармоти Mr. Green
имат такова на главата  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Кой ми краде личния аФтопортрет.... Mr. Green
[/quote
ам ти ко праиш на главите им тогаз  newsm78

# 737
  • Варненска клюкарка
Абе, Белче, чей те питам, че ся се сетих...лани чух некви клюки по наркОтик - аферата, че Чачо имал нещо с Гизема. Демек, че зарад нея "посегнал"? Верно ли е тва?
Щото за мене ако има даже и една милиминка истина в тази афера, съм по-склонна да мисля, че е имал нещо с нея, отколкото с Хазал.

Мнение...

Селината, туитна за някакви тоци-моци, но това беше още на първия им снимачен ден, бяха поканили и най-жълтата преса после когато снимаха една по дълбока целувка и от там се почна.... Чаатай даде едно доста нервно интервю в което каза, по повод на тези и писания, да не вярват на нищо, което не е излезнало от неговата уста( между другото Хазал употреби същите думи в едно свое интервю Wink) Та почти веднага, Селин абла излезе с опровержение на собствените си писания, като каза, че злонамерени хора са и хакнали акаунта в туитър и са писали такива работи. Предполагам, че е имало конско от Чаатай по този повод. А пробите на Чаатай излезнаха чисти, но на Гизем не. Казват, че е минала метър заради това, че е била в програма за лечение от зависимости Peace Бащата на Гизем каза че Ча я е тласнал но как като не употребява. newsm78 А тестовете засичат до 2-3 седмици след употреба- няма как да го правиш 1-2 пъти в месеца нали?

Аз съм по-склонна да мисля, че Гиземката имаше нещо с Аксой- онзи правеше всичко възможно да я лансира, въпреки провала на първия и сериал и спешния му финал по никое време, последван от провала на ПЕ... Беше и наел апартамент, по едно време я имаше и във финалните надписи на АФК и т.н.  Според мен за да наемеш зависим на лечение, отношението трябва да е много лично- така мисля...

# 738
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мерси за отговора Белче... Hug

Общи условия

Активация на акаунт