Лидл ::33::

• 62 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Момичета, сом видях в брошурата. Дали има още и ако някой е купил, нека се изкаже, моля.

Вчера вземах и снощи го правих. За първи път ядохме в нас сом, много ни хареса.

# 421
Взех си лампата, имаше няколко, ама много ги сбутали, за малко щях да пропусна. Бяха между индукционните котлони и купчина тигани.

# 422
В Лидл Кърджали инфр.лампи имаше много - днес на обяд бях там. Някой искаше - мога да му взема, макар че с трансп.разходи ще дойде по-скъпо.

# 423
  • София
Дали някой си е купил акумулаторната метла от настоящата брошура?Някакви отзиви за нея?
Предварително благодаря!

# 424
Дали някой си е купил акумулаторната метла от настоящата брошура?Някакви отзиви за нея?
Предварително благодаря!

Аз, но още я зареждам, така че отзив мога да дам най-рано утре. Имаше доста положителни мнения назад из темите, затова я купих. При нас нямаше инфрачервени лампи. За първи път взех от пушените пилешки гърди на Барони- много ни харесаха.

# 425
Аз мога да похваля конвектора вече, макар че е късно за покупка, но може да си седи някъде  Wink Изглежда, че ще се разберем за зимата, топли комфортно, пробвахме го снощи - има си всичко необходимо, а цената е повече от добра.

# 426
  • На брега на реката
В Лидл - Козлодуй имаше около 20 инфрачервени лампи и 1 конвектор.

# 427
  • Пловдив
Днес видях в Лидъл пушена пъстърва  Rolling Eyes До сега не съм я срещала,взимала съм от сьомгата. Някой дали я е пробвал?
Преди време бяха пуснали едни бебешки гърнета,много хубави...Така се надявам скоро пак да ги пуснат  Tired
Само да предупредя момичетата,които са си взели керамични ножове, да бъдат много вномателни!  Peace Не трябва да се реже нищо замразено или много твърдо с тях! Например месо,в което има кост... Аз така си съсипах един керамичен нож и то не от тези евтините  Tired И си пазете пръстите,че режат до кокал  Mr. Green

# 428
Чудя се на тези лампи,наистина ли имат ефект при настинка?Моля някой да сподели за какво друго се ползва.

# 429
Ще споделите ли отзиви за фъстъченото масло? Изглежда ми странно  newsm78

# 430
  • София
Много вкусно нещо, любим продукт е у нас, винаги, когато има, купуваме. Има 2 разновидности - с парченца вътре и гладко смляно. Ние предпочитаме с парченцата.

# 431
Благодаря, Атти!   bouquet

# 432
Не видях да има фъстъчено масло,то не ли само през тематични седмици?Ако го има къде точно стои??

# 433
Има в постоянния асортимент фъстъчен крем, който има малко общо с фъстъчено масло. Той е по-скоро като течен шоколад с фъстъчена паста, както има течен шоколад с лешникова паста. Струва 2.99 лв. Аз го харесвам и го купувам редовно. Сладък е и няма нужда да му се слага нещо отгоре както при фъстъченото масло.

# 434
Сега като ме питаш - май пишеше крем за мазане с фъстъци на етикета. В бурканче като от течен шоколад нутела примерно, 400 мл,  на цвят като течен шоколад+фъстъчено масло.
Моя е грешката, откриха Лидл в нашия град вчера и малко не обърнах внимание на разликата в наименованието, съответно и в продукта:)
Кога са тези тематични седмици, да дебна за фъстъченото масло? Каква му е цената/ количеството?

Благодаря, Гес, за уточнението,писали сме едновременно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт