Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 647
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Варна
Я кажете сега. Да си правил секс с човек от твоя пол, прави ли те гей?  Thinking

# 2 131
Е-е-е хайде сега, знаеш ли каква хубава почивка си направих до Констанца, заради един симпатяга, който не спря да ме псува пред камерите в един магазин на М-тел. Не бяха много парите, но достатъчни, за да идем до румънското море.
Има кой да се занимава...недей така.

Това е чудесно! Радвам се, че има и такъв развой на нещата в някои случаи! Дано да е по-често!  Peace

# 2 132
Абе какви са тези глупости тук. Аз като жена не виждам нищо гейско в Мариан. Познавам момчета, които доста приличат на него - стилни, възпитани, не влизат в конфронтации. Simple Smile) Защо на всеки такъв мъж му лепвате етикет гей?

# 2 133
  • Варна
А кой е скрил лака за коса на Джийсън?

# 2 134
Според мен и  Ваня има нещо сбъркано със сексуалността си,няма мъж до себе си,детето и от донор...какво се е захванала с Мариан

Ваня не може да му прости ,че е втори -преди нея.Това ,че тя е гад не означава ,че е глупава и не си пази гърба.Всеки адвокат може да я осъди  безплатно за Мариан ,защото ще я осъди за огромен хонорар и всички разходи +.........
За  Мариан и всички нас  ще е достатъчно ,ако Ваня бъде принудена/осъдена публично да се извини на Мариан за клевети.....

Но за мен вече няма съмнение ,че Мариан е преминал в лявата лента ,като много свои колеги  ,но го крие,заради предразсъдъците  в бг.
Оправдавам го и го разбирам ,но това не го прави по-малко лъжец и фалшив в поведението му в къщата

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 12:22 от smile_smile

# 2 135
Гледам в момента" На кафе" с Мариан. Много го харесвам  и за мен не е проблем неговата сексуалност,но той явно не  е разкрил пред семейството си тази....... промяна.Смешно е да се крие зад жените с които е правил или прави секс  и да представя това за доказателство ,че не го прави с мъже.
Голяма част от гейовете имат семейства и деца.
Ако Ваня нямаше доказателства ,адвокатите му щяха да я осъдят за негово мъжко достойнство/пи-ар / и МНОГО пари.

Според мен никак не е нормален този интерес към чуждата сексуалност -  нито  Ваня, нито тебе  би трябвало да ви бърка, какъв е Мариан и дали е казвал истината - нали не ви е у дома, нито ще се жените за него?  Никой не бива по такъв безцеремонен начин да бъде принуждаван  публично да споделя с кого го прави, освен ако сам не реши, а те го разпънаха на кръст в Къщата и онази ненормалница продължава да го преследва.  За нея вече разбрахме, че не е наред, а ти защо го правиш - нали не ти било проблем... уж?  newsm78   Терминът "лично пространство" нищо ли не ви говори ? Shocked

Лично пространство не ВАЖИ за хора  доброволно влезли в къщата на ББ.
За мен сексуалността на Мариан не е проблем ,проблем е комплекса му с тази сексуалност.Проблем е ЛЪЖАТА. Естествен ли е бил или е играл роля?
Нали човек криещ/уязвим/ същността си  не е най-неприятната роля в живота .Дали наистина не е парадирал с Лияна за да скрие кой е Мариан?Дали не е лъгал и всъщност да е предпочитал сексуално Пламен?
Излъга ли ни Мариан или не?
Просто си задавам въпроси за истината и лъжата

Кой те е излъгал? newsm78  Изобщо не е вярно - всеки има право на личното си пространство, където и да се намира и не е длъжен да разголва душата си, щото ти така си решила  - там те показват от себе,  каквото и колкото решат, и какъвто им е акъла в случаи като този на Станка и Тервел, а пък ние си правим изводите от това, което показват, а то според мен  далеч не е всичко. Лъгал бил ...  и така да е - какво от това, защо те бърка?  
А защо не си задаваш такива въпроси за Стойко да речем? Той пък  не прояви интерес към нито една от жените, а и съдейки по номинациите му  изпитва някаква необяснима неприязън към хомосексуалните ... на какво ли се дължи, ъм? Я, поразпитай и  за него Close

# 2 136
На мен този Недялко ми е противен още от неговия си сезон, от минутата, в която влезе  Sick Ако може да се разкара моменталически, би било добре.

Видях за коя кауза става въпрос, обаче аз точно за тази кауза съм малко 50 на 50. Виждам всеки ден какво правят мотористи, виждам как карат по магистралата, как причиняват катастрофи и ми е много трудно да им съчувствам. Последно се разправяхме с един, който изрита кола В ДВИЖЕНИЕ, защото колата караше с около 140 км/ч в лява лента, а той поне с 200 и разбира се му пречеше! Може да съм гадно същество, но искрено съжалих, че не падна като удари шут - в колата бяха мъж, жена и детенце. Мъжът ми тръгна след него, но ви казвам че караше с над 200 км. Исках да му видя номера и се обадих на 112. Имаха късмет, защото искаха да се бият, но мъжът ми точно в момента не трябваше да го прави, иначе щеше да им разпука каските, доколкото го познавам... Дали са ги спрели, не знам, но категорично не изпитвам жал към подобни.

Момчето казва, че е карало с 60 км/ч. Не знам така ли е, но докато не разбера истината за себе си, не мога да помогна точно за тази кауза, докато има други нуждаещи се, болни по независими от тях причини. Разбира се има нормални мотористи, не изключвам да е такъв, и да му се е случил инцидент. Просто не знам. Дано Златка като по-запозната разясни за какво иде реч...
Явно и аз не съм добро същество, защото също не бих подкрепила такава кауза.100пъти бих дала парички за някое болно детенце, но ще се замисля за каузата на Златка.

Абе вие не сте в ред Crazy Погледнете по-далеч от тенджерите си. Чак не вярвам кво чета тука ooooh!

# 2 137
На мен този Недялко ми е противен още от неговия си сезон, от минутата, в която влезе  Sick Ако може да се разкара моменталически, би било добре.

Видях за коя кауза става въпрос, обаче аз точно за тази кауза съм малко 50 на 50. Виждам всеки ден какво правят мотористи, виждам как карат по магистралата, как причиняват катастрофи и ми е много трудно да им съчувствам. Последно се разправяхме с един, който изрита кола В ДВИЖЕНИЕ, защото колата караше с около 140 км/ч в лява лента, а той поне с 200 и разбира се му пречеше! Може да съм гадно същество, но искрено съжалих, че не падна като удари шут - в колата бяха мъж, жена и детенце. Мъжът ми тръгна след него, но ви казвам че караше с над 200 км. Исках да му видя номера и се обадих на 112. Имаха късмет, защото искаха да се бият, но мъжът ми точно в момента не трябваше да го прави, иначе щеше да им разпука каските, доколкото го познавам... Дали са ги спрели, не знам, но категорично не изпитвам жал към подобни.

Момчето казва, че е карало с 60 км/ч. Не знам така ли е, но докато не разбера истината за себе си, не мога да помогна точно за тази кауза, докато има други нуждаещи се, болни по независими от тях причини. Разбира се има нормални мотористи, не изключвам да е такъв, и да му се е случил инцидент. Просто не знам. Дано Златка като по-запозната разясни за какво иде реч...
Явно и аз не съм добро същество, защото също не бих подкрепила такава кауза.100пъти бих дала парички за някое болно детенце, но ще се замисля за каузата на Златка.

Абе вие не сте в ред Crazy Погледнете по-далеч от тенджерите си. Чак не вярвам кво чета тука ooooh!

Назад си мила, това вече го изкоментирахме одавна.

# 2 138
Гледам в момента" На кафе" с Мариан. Много го харесвам  и за мен не е проблем неговата сексуалност,но той явно не  е разкрил пред семейството си тази....... промяна.Смешно е да се крие зад жените с които е правил или прави секс  и да представя това за доказателство ,че не го прави с мъже.
Голяма част от гейовете имат семейства и деца.
Ако Ваня нямаше доказателства ,адвокатите му щяха да я осъдят за негово мъжко достойнство/пи-ар / и МНОГО пари.

Според мен никак не е нормален този интерес към чуждата сексуалност -  нито  Ваня, нито тебе  би трябвало да ви бърка, какъв е Мариан и дали е казвал истината - нали не ви е у дома, нито ще се жените за него?  Никой не бива по такъв безцеремонен начин да бъде принуждаван  публично да споделя с кого го прави, освен ако сам не реши, а те го разпънаха на кръст в Къщата и онази ненормалница продължава да го преследва.  За нея вече разбрахме, че не е наред, а ти защо го правиш - нали не ти било проблем... уж?  newsm78   Терминът "лично пространство" нищо ли не ви говори ? Shocked

Лично пространство не ВАЖИ за хора  доброволно влезли в къщата на ББ.
За мен сексуалността на Мариан не е проблем ,проблем е комплекса му с тази сексуалност.Проблем е ЛЪЖАТА. Естествен ли е бил или е играл роля?
Нали човек криещ/уязвим/ същността си  не е най-неприятната роля в живота .Дали наистина не е парадирал с Лияна за да скрие кой е Мариан?Дали не е лъгал и всъщност да е предпочитал сексуално Пламен?
Излъга ли ни Мариан или не?
Просто си задавам въпроси за истината и лъжата

Кой те е излъгал? newsm78  Изобщо не е вярно - всеки има право на личното си пространство, където и да се намира и не е длъжен да разголва душата си, щото ти така си решила  - там те показват от себе,  каквото и колкото решат, и какъвто им е акъла в случаи като този на Станка и Тервел, а пък ние си правим изводите от това, което показват, а то според мен  далеч не е всичко. Лъгал бил ...  и така да е - какво от това, защо те бърка?  
А защо не си задаваш такива въпроси за Стойко да речем? Той пък  не прояви интерес към нито една от жените, а и съдейки по номинациите му  изпитва някаква необяснима неприязън към хомосексуалните ... на какво ли се дължи, ъм? Я, поразпитай и  за него Close

Стойко изобщо не го забелязвах ,още по-малко да се интересувам за каквото и да е било свързано с него  и др безлични персони  от техния сезон.Любимци ми бяха Пламен и Мариан  и за тях чета и се интересувам.Пламен не е излъгал за нищо ,но с Мариан не е така.

Предположи ,че Мариан е гей  и  играта му е била изцяло съобразена с целта да заблуди зрителите ,че не е  това ,което е?
Как ще видиш от този ъгъл любовта му към Лили ЗА ФИНАЛ?

# 2 139
  • Варна
Предположи ,че Мариан е гей  и  играта му е била изцяло съобразена с целта да заблуди зрителите ,че не е  това ,което е?

Добре, да допуснем.
Има достатъчно гейове, които имат семейство, деца и имат връзки с жени. Защо дори ако е гей, да не може да се влюби в Лили?

# 2 140
Предположи ,че Мариан е гей  и  играта му е била изцяло съобразена с целта да заблуди зрителите ,че не е  това ,което е?
А ако Мариан е Би? Тогава по-истинска ли ти изглежда заигравката му с Лили? newsm78 Whistling

# 2 141

Единственият човек, който би следвало да се чувства подведен е Лиана, а не личеше тя да е много обидена... Много повече я заболя според мен от отношението на Тервел, а към Мариан чувствата ѝ бяха по-скоро приятелски, а и не мисля, че  само той извлече позитиви от тази близост - на нея също и помогна хората да започнат да я харесват отново.  Peace
В тази връзка, да ти е хрумвало, че може да са имали някакво споразумение с  Мариан?  Wink
бтв.  И евала, ако са го направили - нещо все пак се е изплъзнало от контрола на Фотка и ББ  Mr. Green

Аз като зрител не се чувствам измамена, каквато и да е истината за отношенията им - лично на мен ми изглеждаха по-скоро приятелски, но не виждам нищо лошо и в това. Само такива като Фотка и ти явно се чувствате много прекарани и продължавате да ровите  Peace

# 2 142
Живото върви от доста време, но му хвърлям по едно око от време на време, че имам друга работа.
От видяното разбрах, че зулумите в къщата продължават. ДБЛ се оплаква, че някой му взел гребена и спрея за коса. Ели още не може да си открие халата. Тази сутрин или снощи някой е изрисувал мустаци на портретите в хола. Първоначално било замислено от ДБЛ, но някой го изпреварил, той се прави на детектив за да разбере истината. Според него е жена или нисък човек, защото е ползвал фотьойла за да достигне всички снимки, откри и някакви отпечатъци от обувки. Съмнява се и във Финдо, защото той знаел за плана ДБЛ и може да го е преварил или в Райна, която се върнала рано сутринта от участие. (Възможно е ДБЛ да играе театър и да се опитва да отклони вниманието от себе си).
Пенка реве за пресата си иска да си ходи. В "Мис България" я определили на "педал"(истината е че я мислиха за травестит или Пеньо) и иска сега да е хубава и да не и лепят такива етикети. Мисли да си събере багажа ако не и върнат пресата до вечерта.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 12:53 от Voayor

# 2 143
Въпрос:    МИС All Stars 2013:(2 въпроса, по 1 глас) 

Ели    - 2 (0.4%)
Златка Д.    - 33 (7.3%)
Златка Р.    - 80 (17.7%)
Маги    - 15 (3.3%)
Пенка    - 18 (4%)
Райна    - 110 (24.3%)
МИСТЪР All Stars 2013:    - 0 (0%)
Джийсън БЛ    - 6 (1.3%)
Киро    - 6 (1.3%)
Лео    - 15 (3.3%)
Денди    - 41 (9.1%)
Недялко    - 4 (0.9%)
Финдо    - 122 (27%)

Общ брой гласове: 251

# 2 144
Живото върви от доста време, но му хвърлям по едно око от време на време, че имам друга работа.
От видяното разбрах, че зулумите в къщата продължават. ДБЛ се оплаква, че някой му взел гребена и спрея за коса. Ели още не може да си открие халата. Тази сутрин или снощи някой е изрисувал мустаци на портретите в хола. Първоначално било замислено от ДБЛ, но някой го изпреварил, той се прави на детектив за да разбере истината. Според него е жена или нисък човек, защото е ползвал фотьойла за да достигне всички снимки, откри и някакви отпечатъци от обувки. Съмнява се и във Финдо, защото той знаел за плана ДБЛ и може да го е преварил. (Възможно е ДБЛ да играе театър и да се опитва да отклони вниманието от себе си).
Пенка реве за пресата си иска да си ходи. В "Мис България" я определили на "педал"(истината е че я мислиха за травестит или Пеньо) и иска сега да е хубава. Мисли да си събере багажа ако не и върнат пресата до вечерта.

Ще имат мисия с танци Grinning
трябва да дадат възмойност на райна да се изяви

Общи условия

Активация на акаунт