AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 521
  • 524
  •   1
Отговори
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това е тема само за представители!

Обсъждането на продуктите на AVON, правим в тази тема

Излишни и несполучливи покупки разменяме тук!

Старата тема

Каталог 17
миниброшура 17

Каталог 01

Каталог 02/украински/

Ако искате и вие да сте в списъка с нашите представители е необходимо:
  • Да сте писали поне в три поредни теми, да помагате с каквото е възможно /качвате снимки, каталози, отговаряте на запитвания/ ...
  • Всеки представител, който е бил неактивен 3 поредни месеца или 4 кампании, ще бъде изключван от списъка, поради многото желаещи..
  • Представител, който е фигурирал в миналото в нашия списък, отново може да бъде добавен, при подновена активност в темата!

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Бургас
bradata
Инка 13

Варна
katyadjin
фенка на МЕЧО ПУХ ж.к. "Владиславово",  "Дубровник"  
_re_ge
rumi_m2001
ФЕЯТА

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Етрополе
leady_23

Кюстендил
vaniu6eva

Монтана
TheB3stt

Плевен
Тони.

Пловдив
vesi_vas"Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара
*Дорис*

Раднево
Petq Petkova    

Русе
маякуб
*Elina*
eli4ka666
venelia

Сливен
slavena80

София
ASTILLA       - Банишора и Надежда
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
foxgirl_sf             - Люлин и Лозенец
petjia            -  център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
SUNNYTA   - Център,Подуене,Слатина,Гео Милив,Редута,Ситняково,Яворов,Суха река,Левски,Хаджи Димитър,Павлово,Бъкстон,Борово и Красно село
takinka
verchee       - Разсадника, Красна Поляна, Надежда, Зап. парк, Илинден , Гевгелийски, Св. Троица
елказелка  Люлин
Танитка            - Изток и Изгрев, Оборище
Узи     - центъра, НДК, Медицинска академия, кв. Иван Вазов

Стара Загора
ailan

Шумен
neli mar4

За всички, които искат да станат представители или имат въпроси, това пък са координаторите, списващи при нас:

mamita81 - София

venelia - Русе

Ержебет - София /ж.к. Слатина, бул. Стамболийски и Метростанцията на Г. М. Димитров/

За връзки с AVON:

тел.:  02/9765 800
contact_avon.bulgaria@avon.com

Бланка за пълномощно

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 13:31 от katyadjin

# 1
добро утро, аз съм все още в очакване на фактура....

# 2
  • Бургас
katyadjin-ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Цитат

Аз си чакам днес кашоните от 16 кампания.Дано никога повече не ми се налага да пускам поръчка в последния момент.Ама имам едни капризни клиентки-десет дена умуват,после разпитват два и накрая-едно моливче.Да са ми живи и здрави,обаче и аз имам нерви.

# 3
Добро утро   food010
Пожелавам успешна кампания на всички и още по-големи поръчки от предната кампания.
Дано к-тите от мотивационната стигнат за всички

# 4
katyadjin-ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Цитат

Аз си чакам днес кашоните от 16 кампания.Дано никога повече не ми се налага да пускам поръчка в последния момент.Ама имам едни капризни клиентки-десет дена умуват,после разпитват два и накрая-едно моливче.Да са ми живи и здрави,обаче и аз имам нерви.

Същата работа при мен!   Tired
Много се ядосах на себе си ,че вчера не пуснах при първа възможност поръчка от К17, а пуснах чак вечерта.. сега сигурно няма да дойде в събота.  Sad
Успешна кампания на всички и по-малко главоболия!  Hug

# 5
Тук съм и аз   bouquet Миналата кампания ме изтормозиха до последния ден и час - добре, че е координаторката да пуска дреболиите за които се сетиха клиентите в последния момент. За новата кампания... засега е тишина.

# 6
  • Русе
Добро утро! Аз се чудя всичко да пусна на веднъж или днес да пусна част от нещата, а в неделя всички останали.  newsm78

Кате, чудна темичка   bouquet   Успешна кампания на всички!

# 7
  • Кюстендил
Здравейте  Hug!
За Катето  Hug  bouquet!
При мен се вече се заформя добра поръчка този път! 90лв. имам само от мини брошурата с разни пижами и гащи! Малко луда работа ми се струва да дадеш 50 лв. за пижама, ама хора всякакви, дано поне да са с добро качество.
Ася, благодаря! Hug

# 8
  • София
Ха, доредих се на първа страница newsm68
Успешна кампания!Аз днес си чакам кашона

# 9
Добро утро, мили дами  Hug Катенце,   bouquet

Аз вчера си получих поръчката от К16. Изненадващо за мен, успях да се закача за колието, защото любимата ми клиентка две поредни кампании прави по 85 лв поръчки Sunglasses Този път даже хванах и 25-те процента, което също отдавна не ми се беше случвало. Взех за мен и за мъжлето комплекта TTА, защото се закачих за "онзи" процент, но се чудя женския дали да го отварям изобщо... От ароматната страничка не съм много сигурна, че е моят аромат, затова най-вероятно ще остане за подарък.

Пожелавам много успешна коледна кампания на всички с толкова поръчки, че да можете да си купите хубави коледни подаръци с печалбата  Laughing  Mr. Green Heart Eyes

# 10
Кате, благодарности за темата!  bouquet Teddy, няма значение дали си пуснала вчера вечерта или днес до 13.30, все ще я получиш по едно и също време. Peace Дали ще е в събота зависи от ейвън, тъй като в 2 кампании си спомням,че не получихме в събота, а чак в понеделник. Вчера пуснах една поръчка сутринта, една вечерта и ще пусна за кампанията още няколко малки поръчки. Както вече обясних се надявам, като са малко продуктите да са в читав вид, да има някое изгодно предложение от обратното отброяване и да има шанс недоставените продукти/пуснати на зелено ooooh!/ все с някоя поръчка да дойдат. Успешна кампания на всички! Hug

# 11
  • о`майна лунна нощ е
Моля спешно за код на комплекта с хайвер от стр.239!!!! Няма го, а не мога да го намеря в съобщенията - сайтът е блокиран вече няколко минути.

ПП - намерих ключа за палатката. Ще ми го доставят с каталог 1/2014  г., когато ще може да се поръча въпросният комплект с хайвер.  ooooh!

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 10:53 от `ТуиГ

# 12
Здравейте и от мен  Hug

Пуснах днес една добра поръчка ще я чакам в понеделник. Имам поръчана роклята с две лица, която можела да се носи по "хиляда и два" начина и ми е много интересно да я видя на какво ще прилича.

`ТуиГ , този комплект с хайвера ще има код в К1, защото при поръчка от над 35 лв. в К17 ще се поръчва в К1, или нещо бъркам, но аз така го разбрах.

# 13
Успешна на всички, то с толкова мотивационни да се объркаш вече кое - кога да пускаш, сега в К17 трябва да пуснем колието и евентуално гривна, а за 01 са следващите.    bouquet

# 14
някой да знае какво става със сайта, няма никакво движение....

Общи условия

Активация на акаунт